Beste kupong-apper for iPhone - 2020: Spar hver gang du kjøper noe

Hvis du kan finne kuponger for det du kjøper, kan du redusere utgiftene dine mye. Det er milliarder av kuponger tilgjengelig for nesten alt du kan tenke på. Folk bruker dem for å spare mye. Hva om du kunne få all den informasjonen på iPhone så neste gang du begynner på dagligvarebutikken eller et merkevare, kan du bruke kuponger for å score rabatter?

Det er planen. Da jeg begynte å lete etter de beste kupongappene for iPhone, viste det seg at det ikke bare er flere titalls, men hundrevis av dem. De fleste av disse er ganske gode, og hvis du er i USA, vil nesten alle disse være enorme nyttige.

Beste kupong-apper for iPhone - utgaven av 2019

#1. Ibotta

Med "Ibotta" på iOS-enheten din, kan du raskt oppdage de beste tilbudene, eksklusive tilbudene og være i stand til å spare mye penger på shoppingene dine. Det lar deg skanne kvitteringens strekkode eller koble lojalitetskortet ditt for å ha kontantbesparelser så vel som fordeler.

Du kan spare penger på mer enn 750 000 butikker og restauranter som Best Buy, Walgreen, Target og mer. Du vil også få rabatter på kjøp fra noen apper som Boxed, Groupon, Jet, Hotels.com, etc. Du kan dessuten invitere venner og tjene bonuser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. RetailMeNot

RetailMeNot (merkevaren) står øverst på alle rabatt- og kupongkampanjer. Det blir de beste tilbudene før nesten noen andre, og det er et sinnsykt populært nettsted. Det samme er deres iPhone-app.

Du får pushvarsler, de beste tilbudene og kuponger basert på lokasjonstjenester, fine nye kuponger basert på behovet til timen. Det er en gullgruve.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Flipp

Hvis shopping er det som mest begeistrer deg i helgene, bør du ikke gå glipp av “Flipp.” Du kan søke gjennom en rekke annonser og matche kuponger med ukentlige annonser fra toppmerker som Walmart, Family Dollars, Walgreens, Target. Klipp ut elementer for ideelt å organisere handlelisten din. Sett påminnelser om å aldri la noen kule avtaler forsvinne. Du er garantert å spare opptil 20-50% på favorittartiklene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Groupon

Som shopper, vil du ha "Groupon" til disposisjon. Årsaken til at jeg vurderer denne appen så høyt (rangert som nummer 8 i shoppingkategorien) er fordi det er en komplett pakke.

Du kan få mest mulig ut av de hotteste lokale tilbudene for å spare opptil 70% på tingene du kjøper ofte. Ta en titt på støtfangernes rabatter og kuponger yogastudio, skjønnhetssalong, pizzasted og mer. Og hvis du finner noe som passer til din smak, ta dem med en gang!

Appen lar deg også finne ut de fineste stedene i byen din som restauranter, spa og treningssentre med høy rangering osv. Dessuten kan du få opptil 30% kontant tilbake på Groupon + restauranter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Coupons.com - Dagligvarer-kuponger

“Coupons.com” er et av favorittdestinasjonene til kundene takket være muligheten til å la deg administrere dagligvarehandel og spare. Koble butikklojalitetskortet ditt med denne appen, så vil du kunne legge til en kupong med bare et trykk. Butikken din tilbyr ikke lojalitetskort? Du vil motta kontanter ved å sende inn kvitteringer. De brukervennlige funksjonene gjør det usedvanlig praktisk selv for de som nettopp har utviklet en stor smak for større avtaler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Shopular kuponger

“Shopular Coupons” er enda en smart shopping-app som komfortabelt gikk inn i denne listen. Naviger gjennom hundrevis av de berømte butikkene fra Walmart, Starbucks, Target to Express.

Avtalene er håndplukket spesielt for deg basert på din interesse. Enda bedre, vil du motta 25% kontant tilbake når du handler online ved hjelp av denne appen. Når det er mye i nærheten, varsler det deg om å dra full nytte av det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Krazy Coupon Lady

For å søke i massevis av kuponger mens du er på farten, er “Krazy Coupon Lady” et fint alternativ. Med bruk av geolokaliseringsfunksjonen kan du øyeblikkelig finne berømte butikker som Dollar General, Target, CVS, Walgreens, Walmart, Rite Aid, Costco, Dollar Tree, Whole Foods, Publix og mer.

Appen lar deg ta en titt på 60 hotteste tilbud hver dag, slik at du kan spare masse penger på favorittartiklene dine. Basert på dine preferanser, vil du kunne lage en eksklusiv liste for å overvåke tingene som fengsler deg uten problemer. Videre lar den deg synkronisere alle dataene dine, slik at du også får tilgang til dem fra andre enheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. SnipSnap

“SnipSnap” kan skryte av en enorm samling av kuponger i butikken. Bruk Scout, din personlige spareassistent, for å enkelt finne de beste tilbudene på produktene du leter etter.

Du kan øyeblikkelig få mobile rabatter, spennende kuponger og beste priser på nesten alle produkter. Dessuten kan den til og med gi deg tilgang til prismatchalternativer. Så snart du kommer inn i butikken, minner den om kupongen du har lagret. Den sender deg også varsler når utløpsdatoen for kupongene dine avsluttes.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. GeoQpons

“GeoQpons” kan være en enorm velsignelse for kjøpere. Ved å kombinere kuponger i butikken og på nettet, salgssalg, handleliste og lojalitetskort, lar denne kupongappen deg handle på flere anerkjente butikker, inkludert Target, Walgreens, Kohls, Michaels, Macy's, Best Buy, Walmart, Costco, Nordstrom, Meijer, CVS Apotek, Kohl's, Bath and Body fungerer og mer.

For å sikre at du kan få mest mulig ut av fabelaktige tilbud, tilbyr det eksklusive daglige avtaler. Du kan raskt klikke på bildet av favorittkupongene dine og lagre dem. Vil du ikke gå glipp av noen av de hotteste varene? Lag en spesiell handleliste for ikke bare å følge nøye med på tingene du ønsker å kjøpe, men også spare masse penger på dem. Å ja, appen varsler deg også så snart alle nye kuponger kommer, slik at du kan takle early bird-avtaler uten å mislykkes!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. CouponCabin

CouponCabin trenger antagelig ingen introduksjon heller. Det er en vakker app designet for å hjelpe brukere med å finne lokale kuponger med letthet. Inneholder et enormt utvalg av funksjoner og spenner over 4000 merker og butikker. Den sender også pushvarsler når det er lagt til nye kuponger, og med iCloud-støtte kan du bruke appen på tvers av iDevices.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Nå, prøv disse toppkupongappene en prøve å dra nytte av de store tilbudene og fantastiske tilbudene. Sørg for å stille varsler for å aldri gå glipp av større avtaler. Hvis du vil at vennene dine skal dra nytte av de gode tilbudene, kan du dele listene dine med dem også.

Du vil også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste Shopping-apper for iPhone og iPad
  • Beste mote-apper for iPhone og iPad
  • Beste Expense Tracker-apper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar