iPhone X kjører for sakte: tips for å få fart på dyret ditt

Drevet av 3 GB RAM og A11 bionisk brikke, kjører iPhone X med misunnelsesverdig hastighet og teft. Imidlertid, hvis du ikke administrerer smarttelefonen din perfekt, kan den bli rot og til slutt miste den buttery ytelsen. Hvis du har funnet deg selv på feil side av strømmen og din iPhone X kjører for treg til å leve opp til den høye etterspørselen, bør du ikke vente lenger med å få den tapte sjarmen tilbake til smarttelefonen.

Når du snakker om løsningene for å fikse etterslep på iPhone, må du ta vare på flere ting. I de fleste tilfeller kan du feilsøke problemet med enkle triks, men i noen tilfeller kan det hende du må gå for drastiske trinn.

Tips for å få fart på iPhone X

Klar til å kutte jakten? Start med den første løsningen, og gå videre bare når den ikke gir ønsket resultat.

Spyl ut iPhone X RAM

Spyl ut RAM for å få tilbake hastigheten på smarttelefonen. Prosessen med å tilbakestille minnet er ikke like grei på iPhone X som på andre iOS-enheter. For å vite hvordan det gjøres, gå hit. For andre iPhone-modeller, hopp til dette innlegget.

Ikke hold for mange apper åpne om gangen

Et av de enkleste triksene du kan bruke for å få apper til å fungere litt smidig, holdes ikke for mange apper åpne i bakgrunnen. Det kan spille en stor rolle i å få en app til å kjøre raskere uten problemer.

For å tvinge til å avslutte apper på iPhone X, sveiper du opp og tar en pause. Deretter må du berøre og holde appen og trykke på. Alternativt er det bare å sveipe opp for å lukke appen når den vises.

Tilbakestill iPhone

Hard tilbakestilling har lenge vært et pålitelig våpen for å skyte ut mindre problemer som frysing av apper. Derfor er det lurt å ta en titt på det også.

Trykk og slipp volum opp-knappen, trykk og slipp volum ned-knappen og trykk deretter og hold inne sideknappen til du ser Apple-logoen på skjermen.

Slå av oppdaterings- og lokasjonstjenester for bakgrunnsapper

Funksjoner som bakgrunnsoppdatering og lokasjonstjenester er ekstremt strømhungrige. Dessuten, hvis du bruker dem konsekvent, kan de til og med senke enheten. Derfor er det bedre å bruke dem smart.

Slå av bakgrunnsapp-oppdatering på iPhone X

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Oppdater bakgrunnsapp → Trykk på Oppdater bakgrunnsapp igjen.

Trinn 3. Velg av fra de tilgjengelige alternativene.

Deaktiver beliggenhetstjenester

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Personvern.

Steg 2. Trykk på Location Services og slå den av.

Tilbakestill iPhone X til fabrikkstandard

Har du ikke klart å akselerere iPhone X? Prøv å tilbakestille den til fabrikkstandard. Husk at det vil utslette alle Wi-Fi-passord og legitimasjon på nettstedet. Men alle mediene og dataene dine vil forbli uberørt.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilbakestill → Trykk på Tilbakestill alle innstillinger.

Trinn 3. Skriv inn din iPhone- passkode → Skriv inn begrensningskoden og bekreft.

Når enheten din har startet på nytt, skal normaliteten gå tilbake til den.

Men i tilfelle du fremdeles finner din iPhone plaget av treghet, er det på tide å gå for fullstendig opprydding.

Rydd opp i enheten

Med iOS 11 kan du laste ned uønskede apper uten å slette dataene deres. Du bør dra full nytte av denne svært brukervennlige funksjonen for å holde ubrukte elementer i sjakk.

iOS lar deg sjekke hvor mye plass hver app bruker på enheten din. Derfor kan du enkelt følge med på lagringsnivået. Og hvis du finner noen apper som tar mye plass, bør du enten bli kvitt dem eller fjerne andre data fra enheten din.

Oppdater iOS på enheten din

Mange ganger lanserer Apple den nyeste iOS-versjonen med feilrettinger og ytelsesforbedringer. Derfor er det verdt å holde iPhone oppdatert for å sikre at den fortsetter å kjøre i toppgir.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på enheten → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Software Update → nå, trykk på nedlasting og installer oppdateringen hvis den er tilgjengelig.

Etter programvareoppdateringen skal enheten din begynne å fungere smidig. Imidlertid, hvis det fortsatt sliter med å levere varene, er det på tide å gå for et radikalt skritt.

Gjenopprett din iPhone som ny

Dette anses for å være en kjernefysisk løsning, og de fleste av gangene jobber med å løse de vanligste problemene. Derfor vil jeg anbefale deg å gi det en sjanse også. Men sørg for å sikkerhetskopiere enheten før du går videre med prosessen.

Trinn 1. Koble enheten din til datamaskinen og start iTunes.

Steg 2. Klikk på Sikkerhetskopier.

Trinn 3. Når iPhone har blitt sikkerhetskopiert, slår du av Find My iPhone. For å gjøre det, trykk på Innstillinger → Trykk på Apple ID Banner → Trykk på iCloud → Vipp bryteren ved siden av Finn Min iPhone → Skriv inn Apple ID-passordet ditt for å bekrefte.

Trinn 4. Når du slår av Find My iPhone, fra iTunes, klikker du Gjenopprett iPhone.

Etter at enheten har blitt gjenopprettet, bør du finne den som kjører i perfekt stand. Gratulerer! Du har endelig vunnet kampen.

Følg med

De fleste gangene løsningene ovenfor kan hjelpe deg med å fremskynde ytelsen til iOS-enheten din. Gi meg beskjed om de har klikket på å skyte ut den hengende.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik unngår du problemer med innbrenning på iPhone X
  • Wi-Fi fungerer ikke på iOS 11
  • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 11
  • Slik fremskynder du Face ID på iPhone X

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar