Hvordan ta en Slofie på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max: Ace That Slo-Mo

Apples lineup av iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max fra 2019 har et enestående kamera og funksjoner som kan hjelpe deg med å rocke ditt sosiale mediespill. Et spesifikt trekk som har fanget øyet mitt er den langsomme bevegelsen-selfien som tech-giganten har veldig smarty kalt Slofie. Men hva er det og hvordan ta en slofie på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max?

Enten en tusenårsdag eller ikke, har alle gått ombord på selfie craze-toget. Som et resultat har nesten alle smarttelefonprodusenter lokket brukere til blant annet funksjoner som skjønnhetsmodus, portrettmodus, vidvinkel-selfie. Apple har utmerket seg på dette spillet en stund med unik teknologi og ideer som TrueDepth-aktiverte portretter og Memoji-er.

Faktisk gir de nye iOS 13 og iPadOS noen fantastiske nye attributter til Memoji. Og i år bringer Apple noe spennende, unikt og innovativt for å oppfylle ditt selfie-spill. La oss lære mer om funksjonen:

Hva er en 'Slofie'

En helt ny funksjon i iPhone 11-modellene som gjør det mulig for 12MP TrueDepth frontkamera å spille inn videoer med 120 bilder per sekund. Når disse rammene bremses, får du en skarp sakte-selfie. Da funksjonen ble kunngjort under Apple-arrangementet 10. september, ble den uttalt som en 'slofie.'

Spesielt innså Apple snart potensialet med denne nye funksjonen og søkte om et amerikansk varemerke 13. september. I dokumentet definerer Apple slofie som "nedlastbar dataprogramvare for bruk i fangst og innspilling av video." Dette innebærer at Apple ikke vil ha noe annet selskap for å komme med slofie-merkede kameraapper; sikre at slofies forblir eksklusive for de nye iPhonene.

Slik spiller du inn en Slofie på iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max

Spesielt er det ingen slofie-app eller en slofie-modus på de nye iPhonene. Funksjonen kalles ganske enkelt “slo-mo” i Apples kamera-app, og slik kan du bruke den til å ta en sakte film:

Trinn 1. Åpne Camera- appen på iPhone 11.

Steg 2. Aktiver frontkameraet ved å bruke perspektivvippknappen .

Trinn 3. Velg Slo-mo- alternativet ved å sveipe modusvelgeren til høyre.

Trinn 4. Trykk på posten og ta din Slofie.

Håper du kjempegøy med å spille inn en slofie.

Selv om de er veldig nyttige for dine sosiale medieopplevelser, er funksjoner som disse hovedsakelig for å lage spesielle stunder med familie og venner. Og ikke bare for å gjøre nevnte øyeblikk morsommere og begivenhetsrike, men å huske dem kjærlig for alltid og alltid. Bortsett fra dette har Apple også inkorporert noen flotte funksjoner i iOS 13-oppdateringen, spesielt i Bilder-appen. Sjekk dem ut, akkurat nå !!

  • Hvordan skjule bilder og videoer på iPhone og iPad
  • Slik kan du raskt konvertere et levende bilde til video i iOS 13 på iPhone
  • Slik bruker du QuickTake-videomodus på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Del gjerne slofiene dine med oss ​​på Facebook-, Twitter- eller Instagram-sidene; vi vil gjerne være en del av dine gode minner. Når det gjelder nå, tar jeg permisjon med et løfte om å bringe tilbake mer interessante tips og hacks. Last ned iOS-appen vår for å holde deg oppdatert.