Beste Instagram-billedtekstapper for iPhone og iPad i 2020: Generer de beste bildetekstene for bildene dine

Alle laster opp bilder fra sin iPhone til sosiale medier. Hvis du er mye på Instagram, vet du at å klikke på et fint bilde og laste opp det bare er halvparten av kampen vunnet for å få likes. Den andre halvparten er å finne den ideelle billedteksten. En flott bildetekst gjør mer enn bare å fortelle publikum hva bildet handler om. Det taler for seg selv. Dessuten kan bildetekster med riktig hashtags gå langt i retning av å øke synligheten til innleggene dine på Instagram.

Imidlertid er ikke alle en stor billedtekstforfatter. Hvis du føler deg litt mangel på inspirasjon, vil disse beste bildetekst-appene på iPhone og iPad gjøre etappearbeid for deg. Gjennom AI eller noe så enkelt som et kategorisøk, setter de tusenvis av klangfulle billedtekster til fingerspissene. Les videre for å finne ut mer.

Beste iPhone-apper for Instagram-billedtekst i 2019

#1. Quotes Creator - Quote Maker

Bortsett fra Instagram, vil du også dele sitatene dine på andre medier som Facebook, Twitter, WhatsApp og andre apper. Denne appen lar deg tilpasse skrifter, farger, bakgrunn, tekststørrelse, etc.

Når du har fjernet vannmerket (du må kjøpe denne appen), kan du legge til ditt eget vannmerke, QR-kode eller logo på bildet. Med en enkelt betaling kan du kjøpe denne appen for å gjøre de nødvendige endringene i bildet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. ImageQuote

Det siste elementet på listen vår, ImageQuote, er litt forskjellig fra de andre appene. Hva om du vil ha en bildetekst på bildet, i stedet for i bildetekstdelen? Alle har sett de inspirerende tekstdiktene på Instagram. Du har sett mange bilder med teksten på dem også. ImageQuote gjør dette mulig. Det gir deg et utvalg av stilige bakgrunner (eller lar deg velge din egen bakgrunn). Den bruker deretter typografi for å plassere vakker tekst på toppen. Du kan tilpasse teksten etter din smak.

Pris: Gratis, med kjøp i appen

nedlasting

# 3. Bildetekstekspert

Bildeteksteksperten er et flott alternativ når du vil velge billedtekstalternativer fra en gitt kategori. Appen gir deg flere forskjellige bildetekstkategorier. Disse inkluderer blant annet inspirasjon, dusjtanker og morsomme fakta. Du kan velge mellom topptekst, trending og nylige bildetekster for den aktuelle kategorien. Den største ulempen er at antallet kategoriealternativer ikke er så bredt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bildetekster for Instagram

Noen ganger er de beste appene de mest enkle. Bildetekster for Instagram gjør akkurat som det står på etiketten: det gir deg flotte, på stedet-bildetekster for Instagram-bildene dine. Hjemmeskjermen gir deg en sveipbar liste over de nyeste og mest populære billedtekstene. Du får filtrert disse etter en lang rekke individuelle kategorier, som bursdag, reise, villmann og andre. Bildetekster for Instagram viser deg hva som er mest relevant eller hva som er mest populært på appen for den kategorien. Du får til og med on-point hashtags til å gå med bildeteksten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Capshun

Denne appen har mye til felles med billedteksteksperten. Den bruker AI og bildegjenkjenning for å gjenkjenne et bredt spekter av emner i bildene du sender inn. Det gir deg foreslåtte bildetekster for objektene den gjenkjenner, og du kan velge mellom disse. Hvis du har en spesifikk idé i tankene for en bildetekst, men ikke kan tenke på en bestemt, bare skriv inn bildet ditt, og Capshuns AI vil gi deg forslag til de mest passende teksttekstene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Issa bildetekst

Maskinlæring og AI blir mer og mer viktig i omtrent området. Issa Caption bringer kraften i maskinlæring til Instagram-bildetekst. Den analyserer bilder som ønsker bildetekst, og deretter oppdager objektene innenfor rammen. Hvis du for eksempel tok et bilde av kjæledyret ditt på gaten, ville den identifisere en hund, gaten og all vegetasjon i nærheten. Det er så hip-hop-tekster du kan bruke til bildeteksten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Captionr

Captionr tar CaptionPlus-konseptet og foredler det mens du kutter ned overflødige funksjoner. Du får ikke kategorispesifikt søk eller Wittyfeed-integrasjon (som sistnevnte har). I stedet må du bare bruke søkefeltet for å søke etter emnet du vil ha en bildetekst om.

Hvis du vil ha en overskrift om kaffe, søker du bare etter "kaffe." Bildetekst viser deretter en hel rekke linjer, tekstfraser og ordtak som er i tråd med nøkkelordet.

Denne appen gjør ting enda enklere ved å la deg bruke det tilpassede Captionr-tastaturet: dette lar deg bruke Captionr-søk i andre apper. Dette betyr at du kan bruke den direkte i apper som Instagram uten å måtte kopiere og lime den inn fra hovedappen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Øyeblikkelig bildetekst

Instant Caption er en annen kategoribasert app for billedtekstvalg. Den unike egenskapen er det store volumet av kategorialternativer du kan velge mellom. Andre apper på denne listen som Caption Expert gir deg et begrenset, generisk antall kategorier du kan velge mellom. Mens de kanskje jobber i en klype, ville de ikke være nok til å gi deg den type bildetekster du trenger under spesifikke omstendigheter.

Instant Caption har flere lag med bildetekstkategorier. Velg for eksempel metakategori for musikk, så får du velge ut en bestemt musikkperiode eller sjanger. Vil du ha en kul Beatles-referanse? Velg musikk, velg deretter 60-tallet, så er du god til å gå.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt for denne funksjonen. Hvis du bruker Instagram hele tiden, kan det være lurt å finne ut hvordan du kan se arkiverte Instagram-innlegg.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Instagram Stories-apper for iPhone
  • Hvordan laste ned Instagram-bilder og -videoer til iPhone Kamerarull
  • Beste Instagram Collage Maker-apper for iPhone
  • Slik slår du av autospilling av video på Instagram på iPhone

Hvilken Instagram-billedtekst-app syntes du var den mest nyttige? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke gå glipp av å laste ned iOS-appen din for å vite om andre nyttige iOS-apper og spill.

 

Legg Igjen Din Kommentar