Slik fremskynder du sikkerhetskopiering av Time Machine på Mac ved hjelp av Terminal Command

Vi har allerede gitt trinn for å lage en sikkerhetskopi ved hjelp av Time Machine på Mac og også for å slette Time Machine Backup. Mens du opprettet en sikkerhetskopi, ville du lagt merke til at sikkerhetskopieringsprosessen er ganske treg. Det er fordi det er designet for å konsumere minst mulig ressurser, slik at du enkelt kan gjøre jobben din på Mac.

Hvis Time Machine-sikkerhetskopien ville være raskere, ville Macen nesten være ubrukelig til sikkerhetskopieringsprosessen er fullført. Uansett, hvis du vil fremskynde ting, er det veldig mulig å gjøre det ved hjelp av en terminal-kommando.

Før vi går videre med kommandodelen, la meg fortelle deg at dette er et triks for fremskritt og ikke bør brukes regelmessig. Kommandoen prioriterer sikkerhetskopieringsprosessen ved å tildele høyere CPU og RAM til oppgavene. Dette vil gjøre din Mac nesten ubrukelig fordi det ikke vil være ressurser igjen å tildele til andre oppgaver. Så fortsett bare hvis du er sterkt i behov for å gjøre dette trikset.

Slik fremskynder du sikkerhetskopiering av Time Machine på Mac

Trinn 1. Åpne Terminal- appen på Mac-en fra / Applications / Utilities, alternativt kan du starte den fra søkelys.

Steg 2. Skriv inn kommandoen nedenfor og trykk Enter:

sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=0

Trinn 3. Du må angi administratorpassordet for å utføre en SUDO-kommando, så gjør det.

Det er det; kan du nå legge merke til at den gjenværende tiden av sikkerhetskopieringsprosessen vil redusere drastisk, og samtidig vil CPU- og RAM-forbruket også øke bemerkelsesverdig. Hvis du ønsker å rulle tilbake endringene til de opprinnelige verdiene, er det bare å starte Mac-maskinen på nytt. Endringene kan også rulles tilbake av en terminalkommando til og den er gitt nedenfor:

sudo sysctl debug.lowpri_throttle_enabled=1

Som tidligere sagt er det ikke et triks å rote med hele tiden. Så bedre bruk det når du har det travelt med å fullføre sikkerhetskopien.

Synes du dette trikset var nyttig? Hvis ja, følg oss på Facebook, Twitter og Google Plus for å få den siste oppdateringen fra bloggen vår.