Amazon Echo: A Perfect New Age Personal Assistant

Da robotikk ble introdusert i verden, ble folk fascinert av denne mirakuløse teknologien som skapte roboter og datasystemer som arbeidet med instruksjonene fra mennesker. Men menneskets fantasi har ingen grenser, og det holder på å kaste bedre ideer ut for å gjøre livet enklere, underholdende og behagelig. Akkurat som roboter, som ble designet for å være trofaste følgesvenner av mennesker, her er en annen som kan være ditt familiemedlem hjemme eller til og med på kontoret.

Amazon Echo er en stemmestyrt datamaskin for ny tid for deg. I følge Stacey Higginbotham, kombinerer denne 9, 25-tommers høye sylindriske enheten "Siri og Bluetooth-høyttaler." Hvis du fremdeles er dis om Amazon Echo, er det hva det er.

Amazon Echo

Amazon Echo er en smart datamaskin som fungerer helt på stemmekommandoer; den er håndfri og alltid på. Den gir deg informasjon, spiller musikk, lydbøker, gir nyheter og værinformasjon, gir detaljer om trafikk, sport og mer. Denne 1045-gram ekko bygget med syv mikrofoner og stråledannende teknologi kan samhandle med deg fra ethvert hjørne av hjemmet ditt når stemmegjenkjenning fra fjerntliggende felt hører deg fra hele rommet. Spør hva som helst om generell bevissthet, og Echo vil umiddelbart svare med riktig svar når det er koblet til Alexa, en skybasert tjeneste. For de fysisk utfordrede fungerer denne enheten som en venn som slår på og av lys etter kommandoene dine. For moro skyld kan Echo fortelle deg vitser også! Og hvordan kan du jobbe uten musikk; Echo kan spille musikk fra Amazon Music, Prime Music, Pandora, iHeartRadio, TuneIn og mer.

Det er en god lytter ... men folkens, dere kan ikke foreslå Echo!

Vitser fra hverandre, Amazon Echo lytter til stemmen din uansett hvor du er på rommet ditt eller hjemme. De syv mikrofonene som er plassert under Echos lysring bruker stråledannende teknologi for å lytte til stemmen din fra alle retninger. Kall det en multi-tasker eller setter pris på stemmekanselleringsfunksjonen, Echo kan lytte til spørsmålet ditt selv mens det spiller musikk. Du kan bruke en fjernkontroll til å gi talekommandoer på avstand eller i støyende omgivelser, bortsett fra å hoppe over sanger og justere volumet.

Når du har brakt den hjem, angir du et våkne ord som forbereder enheten til å lytte til kommandoene dine. Dens søkeordspottingteknologi på enheten identifiserer lett vekkeordet (du kan bruke Alexa eller Amazon som våkneord), og det lyser og strømmer lyd til skyen. Stemmegjenkjenning på langt felt er spesielt nyttig for visuelt utfordrede mennesker, som kan samhandle med Echo.

Stadig utvikling

En av de største fordelene med smart teknologi er at den er i stadig utvikling; Ekko utvikler seg også dag for dag. Når tiden går, blir den kjent med talemønster, ordforråd og personlige preferanser. Siden det er koblet til Cloud, blir Echo automatisk oppdatert med jevne mellomrom. Amazon samler nye funksjoner på denne enheten; nylig har Echo blitt styrket med Pandora, Audible (bibliotek med lydbøker), Google Kalender-tilgang, live sportsresultater og tidsplaner, trafikkoppdateringer, ombestilling på Amazon.com, kontroll av tilkoblede enheter med WeMo og Philips Hue.

Last ned Amazon Echo App på mobilen / nettbrettet

Last ned gratis ledsager-appen [iPhone | Android] på mobilen eller nettbrettet ditt, og hold kontakten med Echo uansett hvor du er. Koble appen din til ditt Wi-Fi-nettverk og administrer alarmer, handlelister, huskelister, musikk og mer å sitte på kontoret eller leke med barna i parken.

Amazon Echo Funksjoner

Audible: Spill lydbøker fra Audible with Echo. I tillegg støtter Echo Whispersync for Voice for å fortsette rett der du slapp.

Kalendere: Sjekk den kommende planen ved å spørre hva som er i Google-kalenderen.

Shopping: Last på nytt på tidligere kjøpte varer ved å bestille på forhånd kvalifiserte produkter i Amazonas handlehistorie.

Tilkoblet hjem: Kontroller kompatible WeMo- og Philips Hue-enheter med stemmen din.

Trafikk: Hør pendeltid og den raskeste ruten til destinasjonen.

Sport: Be om sportsresultater og timeplaner fra NFL, NBA, MLS, MLB og mer.

Pandora: Lytt til og oppdag musikk fra Pandoras bibliotek på over 1 million spor.

Musikk: Lytt til Amazon Music Library, Prime Music, TuneIn og iHeartRadio.

Nyheter, vær og informasjon: Hør oppdatert vær og nyheter fra en rekke kilder, inkludert lokale radiostasjoner, NPR og ESPN fra TuneIn.

Spørsmål og svar: Få informasjon fra Wikipedia, definisjoner, svar på vanlige spørsmål og mer.

Alarmer, tidtakere og lister: Hold deg i tide og organisert med stemmestyrte alarmer, tidtakere, handlelister og oppgavelister.

Mer kommer snart: Echo oppdaterer automatisk gjennom skyen med nye tjenester og funksjoner.

Tekniske spesifikasjoner for Amazon Echo

Størrelse9, 25 ″ x 3, 27 ″ x 3, 27 ″ (235 mm x 83, 5 mm x 83, 5 mm)
Vekt26, 9 oz. (1045 gram)
Faktisk størrelse og vekt kan variere etter produksjonsprosess
Wi-Fi-tilkoblingDobbeltbånds, Wi-Fi med to antenner (MIMO) for raskere strømming og færre droppet tilkoblinger enn standard Wi-Fi. Støtter 802.11a / b / g / n Wi-Fi-nettverk. Støtter ikke tilkobling til ad-hoc (eller peer-to-peer) Wi-Fi-nettverk.
Bluetooth-tilkoblingAvansert støtte for lyddistribusjonsprofil (A2DP) for lydstrømming fra din mobile enhet til Amazon Echo og Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP) for stemmestyring av tilkoblede mobile enheter. Håndfri stemmekontroll støttes ikke for Mac OS X-enheter.
Audio2, 5 tommers woofer og 2, 0 tommers tweeter.
SystemkravAmazon Echo er klar til å koble til ditt Wi-Fi hjemme. Echo-følgesvenn-appen er kompatibel med Fire OS, Android og iOS-enheter, og er også tilgjengelig via nettleseren din.
Garanti og service1 års begrenset garanti og service inkludert. Valgfri 1-års-, 2-års- og 3-års utvidet garanti tilgjengelig for amerikanske kunder som selges separat. Bruk av Amazon Echo er underlagt vilkårene som finnes her.
Inkludert i boksenAmazon Echo, strømadapter / kabel og hurtigstartguide

Pris på Amazon Echo and Companion-tilbehør

  • Amazon Echo: 99, 99 dollar. Kjøp det fra Amazon.com
  • Echo Voice Remote: $ 29.99. Kjøp det fra Amazon.com
  • Belkin WeMo: Light Switch: $ 49.99 [$ 34.97 på Amazon mens vi skriver dette.] Kjøp det fra Amazon.com
  • Philips Hue: Lux Starter Kit: $ 79.97. Kjøp det fra Amazon.com
  • Garanti og ulykkesbeskyttelse (2 år): $ 39.99. Kjøp det fra Amazon.com

Det er alt for nå!