iPhone og iPad-apper Frozen? Her er noen løsninger for å løse problemet

Apper er en del av hvilken som helst smarttelefon; uten å bruke noen app, vil du ikke kunne få mest mulig ut av smartenheten din. Apper dekorerer faktisk kommunikasjonsenhetene dine.

Hvis du er de stolte eierne av dingser som iPhone og iPad, må du ha lagt hendene på forskjellige apper; samtidig må du ha hatt problemer som apper som fryser mens du laster ned favorittappene dine.

Hvordan fikse iPhone- og iPad-apper Bli frossen

Hver gang en app fryser, er det det mest irriterende øyeblikket, da det er en slags dødferd på skjermen; appen beveger seg ikke fremover eller bakover. I denne situasjonen vil du slå av iPhone eller iPad umiddelbart. Dette kan være ganske nyttig i et så irriterende øyeblikk; men det er andre løsninger også.

Trykk på appen du lastet ned

Selv om det er mange fordeler med en sensitiv berøringsskjerm, har den også sine egne forfall; en mild, uvitende berøring kan starte en annen handling. Og hvis du ved et uhell har tappet på appen, som ble lastet ned på iPhone / iPad, er det stor sjanse for at appen stopper opp; Dette betyr at iPhone pauser nedlastingen. Du kan lett legge merke til dette på telefonens skjerm, hvor du kan se "Pauset" dukket opp under appen. I dette tilfellet er det bare å trykke på appen igjen for å laste ned ned igjen.

Har du sjekket Wi-Fi-tilkoblingen din?

Normalt bruker brukere en Wi-Fi-forbindelse for nedlasting av apper. Hvis det er noe teknisk problem, vil nedlastingen stoppes i noen sekunder. Men det er ingen garanti for at den vil bli gjenopptatt når Wi-Fi-tilkoblingen er stabilisert. Så det kan hende du må starte nedlastingsprosessen igjen etter at internettforbindelsen er gjenopprettet.

Start iDevice på nytt

Dette er et middel for mange sykdommer. Vitser fra hverandre, ved å starte enheten på nytt kan løse mange større og mindre problemer. Så når du ser at en app er frosset under nedlastingsprosedyren, kan du gå for å starte iPhone eller iPad på nytt. Trykk og hold inne Hjem-knappen og strømknappen samtidig til en Apple-logo vises på skjermen. Etter omstart, sjekk statusen til appen du ønsket å laste ned; Hvis appen forsvinner, kan du laste den ned igjen fra App Store. Hvis problemet ikke er løst, kan du gå til neste løsning.

Slett og installer appen på nytt

For oftere enn ikke vil iOS støtte denne handlingen. Slett appen og installer den på nytt. Trykk og hold på appen til alle appene begynner å krangle; kan du se et slette (x) -ikon øverst til venstre i alle appene. Bekreft handlingen ved å trykke på Slett-knappen når du blir bedt om å slette appen. Hvis appen forsvinner fra din iPhone, må du installere den på nytt.

Last ned en annen app

Noen ganger virker rare løsninger, og dette kan være en slik løsning for deg mens du står overfor app-fryseproblemer. Last ned en annen app fra App Store, og sjansen er stor for at nedlastingen for en midlertidig app vil fortsette.

Logg ut fra iTunes og start enheten på nytt

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone / iPad → Trykk på iTunes & App Store.

Steg 2. Trykk på Apple-ID-en din.

En meny dukker opp på skjermen med tre alternativer: Vis Apple ID, Logg av og iForgot.

Trinn 3. Trykk på Logg av.

Trinn 4. Logg deg på iTunes & App Store med en annen Apple ID.

Hvis det ikke blir løst, kan frosne apper være en hodepine for brukere, og derfor bør de utstedte adresseres så tidlig som mulig. Å plassere appikonet et sted på telefonens skjerm er ikke en løsning, da alle brukere er utålmodige til å bruke appen.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar