Hvordan sette iPhone i DFU-modus - Rask tips

DFU står for Device Firmware Update. Du kan velge denne modusen for å oppgradere din iPhone til den foretrukne iOS-versjonen. I denne forbindelse er det forskjellig fra Gjenopprettingsmodus som bare installerer den nyeste tilgjengelige iOS-versjonen på din iPhone.

Bortsett fra å la deg oppdatere din iPhone, er DFU-modus også kjent for å være en pålitelig løsning for å feilsøke vanskelige problemer som ikke har blitt løst av tradisjonell gjenoppretting eller til og med gjenopprettingsmodus. En annen viktig ting som er verdt å merke seg er at når du setter iPhone-en din i DFU-modus, er enheten i stand til å kommunisere med iTunes selv uten å aktivere oppstartslaster. Derfor har den fått muligheten til å bringe iPhone-en din tilbake til handling selv fra en virtuell død!

Før vi begynner:

  • DFU-modus utsletter alle eksisterende data fra enheten din. Derfor bør du alltid ta sikkerhetskopi av enheten din før du går videre med prosessen.
  • Du kan ikke sette enheten din i DFU-modus hvis Finn min iPhone er aktivert. Sørg derfor for å slå den av. Åpne Innstillinger-appen → Apple ID-banner → iCloud → Finn min iPhone og slå den av.
  • Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av iTunes installert på datamaskinen.

Slik setter du iPhone eller iPad i DFU-modus

Trinn 1. For å komme i gang kobler du iPhone til datamaskinen og starter iTunes.

Steg 2. Forsikre deg nå om at enhetsikonet vises i menyen øverst til venstre.

Trinn 4. Nå slår du av enheten. Trykk og hold nede sleep / wake-knappen og sveip for å slå den av.

Merk: På din iPhone X, iPhone 8/8 Plus, må du trykke og holde inne sideknappen og volumet opp / ned-knappen og deretter skyve for å slå den av.

Gå nå inn i DFU-modus på enheten din. Prosessen skiller seg ut basert på enheten.

På iPhone Xs Max, Xs, XR, X, iPhone 8 eller 8 Plus: Trykk og hold sideknappen i 3 sekunder, og trykk deretter og hold nede volumknappen mens du fortsatt holder inne sideknappen. Sørg for å holde inne begge knappene i 10 sekunder. Deretter må du slippe sideknappen, men fortsette å holde volumknappen nede i cirka 5 sekunder. Hvis iPhone-skjermen din forblir svart, vil den ha gått inn i DFU-modus.

iPhone 7 eller 7 Plus: Bare trykk og hold nede dvaleknappen i 3 sekunder. Deretter må du trykke og holde nede volumknappen mens du fortsatt holder sideknappen. Etter 10 sekunder må du slippe søvn / vekke-knappen, og sørg for å fortsette å trykke på volum ned-knappen. Deretter må du vente i ytterligere 5 sekunder og slippe volumknappen.

iPhone 6s eller eldre: Bare trykk og hold inne Hjem-knappen og Dvale / våkne-knappen samtidig. Deretter må du slippe ON / OFF-knappen etter 10 sekunder, men sørg for å holde inne Hjem-knappen. Deretter må du vente i omtrent 10 sekunder og deretter slippe Hjem-knappen.

Etter at du har gått inn i DFU-modus, vil iTunes bekrefte at enheten er i gjenopprettingsmodus. Klikk "OK."

Viktig: Hvis iPhone-skjermen din forblir svart, vil den ha gått inn i DFU-modus. Men hvis du ser iTunes-logoen på skjermen, betyr det at du har gått galt. Derfor må du gjenta trinnene på nytt.

Deretter kan du gå videre med oppgaven og nedgradere eller oppdatere enheten basert på behovet ditt.

Etter at iPhone-enheten har blitt gjenopprettet, kommer den automatisk ut av DFU-modus.

Men hva hvis noen har satt din iPhone i DFU-modus, hvordan kan du få enheten ut av den? Det er enkelt å avslutte denne modusen. Fortsett å lese…

Slik avslutter du DFU-modus på iPhone X, iPhone 8/8 Plus

For å gå ut av DFU-modus, er alt du trenger å gjøre å starte enheten på nytt ved å holde inne av / på-knappen og volum ned-knappen til du ser Apple-logoen.

Slik avslutter du DFU-modus på iPhone 7/7 Plus

På iPhone 7/7 Plus må du trykke på sideknappen og volum ned-knappene samtidig for å komme ut av DFU-modus.

Hvordan få iPhone 6s eller tidligere eller iPad ut av DFU-modus

På din iPhone 6s eller tidligere eller iPad, må du trykke og holde inne Hjem og Power-knappene i omtrent 10-12 sekunder.

Slipp deretter Hjem-knappen, men trykk raskt på og hold inne på / av-knappen til Apple-logoen kommer opp på skjermen.

Innpakking

Har du spørsmål? Skyt den i kommentarene nedenfor. Nok en gang, ikke unnlater å gi sjansen til DFU når alt annet ikke ser ut til å løse noen vedvarende problem på enheten din.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 11
  • Berøringsskjerm fungerer ikke på iPhone X / 8/8 Plus
  • Hvordan tømme iPhone X RAM
  • Hvordan få fart på iPhone X

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar