Last ned de nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro bakgrunnsbilder

En av de beste delene av hvert års årlige iPhone-utgivelse (bortsett fra de nye telefonene), er ankomsten av nye bakgrunnsbilder. Under iPhone 11-arrangementet avdekket Apple et sett med flere nye bakgrunnsbilder. Vi liker virkelig det nye "stormfulle" designet. Nå er det mulig å begynne å bruke bakgrunnsbildet allerede før iPhone 11 kommer, takket være den nyttige Twitter-brukeren AR72014. Disse bakgrunnsbilder til iPhone 11 og iPhone 11 Pro er klare til å laste ned for alle brukere.

Twitter-brukeren har en oversikt over å gi ut bakgrunnsbilder av ypperlig kvalitet for iOS, noe vi har dekket før. Andre kilder, DylanMcD8 på Twitter, og iSpazio ga også bakgrunnsbilder tidlig for publikum.

Last ned bakgrunnsbilder til iPhone 11 og iPhone 11 Pro

En hel serie versjoner av høy kvalitet på bakgrunnsbilder til Apple Apple viste frem ved lanseringsarrangementet er nå tilgjengelig. Du kan laste dem ned direkte fra Google Drive-koblingene som er gitt i tweeten hans. Disse bakgrunnsbilder er optimalisert for å se bra ut på en rekke forskjellige iPhoner. Versjonene for X, XS, XR og XS Max har alle innslag i hakkene på disse enhetene. Det er også en versjon for alle andre iPhone-brukere på samme lenke.

Konklusjon:

Etter å ha sjekket ut de nye iPhone 11-bakgrunnene, sørg for å gi oss beskjed om hva du synes om dem. Sannsynligvis bruker du dem med de gamle enhetene dine? Eller får de bare lyst på å oppgradere? Hvis ikke disse fanger deg noe, har vi et helt nytt sett med flotte iPhone-bakgrunnsbilder du vil sjekke ut.

Relatert innlegg:

  • Last ned iOS 13 bakgrunnsbilder til iPhone, iPad og Mac
  • Beste Thanos iPhone bakgrunnsbilder
  • Beste GOT bakgrunnsbilder for iPhone

Sørg for å laste ned appen vår og knuse følgeknappen på Facebook, Twitter og Instagram for å holde deg oppdatert med oss ​​slik at du kan spore nye innlegg som med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar