Slik sjekker du MacBook / iMac versjon og spesifikasjoner

Normalt er spesifikasjonene og versjonsdetaljene til MacBook Pro gitt når du kjøper den. Boksen eller kvitteringen du mottar gjennom MacBook Pro-kjøpet har all viktig informasjon. Men hvis du har mistet eller forlagt informasjonen, er det fremdeles en måte å kjenne til spesifikasjoner og versjon av MacBook Pro på.

Du kan finne spesifikasjonen i MacBook Pro.

Slik sjekker du MacBook / iMac versjon og spesifikasjoner

Trinn 1. Klikk på Apple-logoen øverst til venstre på skjermen

Steg 2. Klikk nå "Om denne Macen."

Trinn 3. På OS X Yosemite, klikk på "Mer informasjon." Hvis du bruker OS X Yosemite, er du allerede i modellspesifikasjonsvinduet.

Trinn 4. Etter at du har klikket på Mer info (hvis du bruker OS X Mavericks), kommer du til modellspesifikasjonsvinduet hvor du kan sjekke året for Mac-en, detaljer om prosessoren, minnet og serienummeret.

Trinn 5. For å få mer informasjon (som L2-cache, lagring osv.), Klikk på System Report ...

Trinn 6. Du kommer til skjermbildet Oversikt over maskinvare. Det er her du finner alle spesifikasjonsdataene om Mac-en.

For å vite konfigurasjonsdetaljer og modellnummer, besøk dette nettstedet.

For å vite om kapasitet og harddiskinformasjon, må du følge de fire første trinnene som nevnt ovenfor. Deretter går du til "SATA / SATA Express" fra delen Maskinvare.

Det er også Apples helt egen støtteside som sjekker serienummeret ditt og spytter ut all informasjonen om enheten din. Du må finne ut serienummeret på Mac-en for det. Denne informasjonen er oppført i Oversikt-fanen når du klikker på Om denne Macen.

Merk: Her er noen tips for å identifisere modellnummer og andre detaljer; de to tegnene som vises før skråstreken skiller seg ut som per land. Imidlertid vil seksjonsnummeret være det samme, globalt.

 

Legg Igjen Din Kommentar