Hvordan gjenopprette tapte filer og dokumenter fra iCloud på iPhone, iPad, Mac eller Windows

Mens du eliminerte noen av unødvendige data, slettet du tilfeldigvis noen av de viktige filene. Og nå er du desperat villig til å gjenopprette alle de slettede filene fra iCloud på datamaskinen din eller iOS-enheten.

Ta en pust, kompis! Du er ikke heldig. Takket være iCloud-filgjenopprettingssystemet er det problemfritt å gjenopprette de slettede filene på Mac og iPhone. Selvfølgelig er det noen begrensninger, men du kan hente de fleste tapte filene.

Slik gjenoppretter du slettede iCloud-filer og dokumenter på Mac- og iOS-enheter

  • Slik gjenoppretter du slettede iCloud-filer på Mac eller Windows PC
  • Slik gjenoppretter du nylig slettede filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad

Når du sletter filer, forblir de i iCloud i opptil 30 dager før de blir fjernet permanent. Ettersom iCloud-sikkerhetskopi inneholder de fleste viktige filer som appdata, enhetsinnstillinger, HomeKit-konfigurasjon, iMessage, bilder, videoer, kjøpshistorikk fra Apple-tjenester, som musikk, filmer, TV-serier, apper, bøker og mer, vil du kunne å hente tingene dine uten smerter.

Snakker om hvordan iCloud data utvinning fungerer; det er ikke kjent for å være superkjapp. Dessuten vil du kunne gjenvinne de slettede dataene effektivt bare fra icloud.com på datamaskinen.

Selv om de nylige iOS-versjonene lar deg gjenopprette nylig slettede filer, er det ikke den ideelle måten ennå. Så hvis du er villig til å gjenvinne dataene litt mer effektivt, må du være på skrivebordet med den aktive internettforbindelsen til disposisjon!

Slik gjenoppretter du slettede iCloud-filer på Mac eller Windows PC

Trinn 1. Åpne hvilken som helst nettleser på datamaskinen din, og gå over til icloud.com. Logg deg på iCloud-kontoen din.

Steg 2. Nå, klikk på Innstillinger-ikonet.

Trinn 3. Under delen "Avansert" har du flere alternativer:

  • Gjenopprette filer
  • Gjenopprett kontakter
  • Gjenopprett kalendere og påminnelser
  • Gjenopprett bokmerker

Velg nå alternativet basert på krav. Velg deretter dataene du vil hente. Slutt til slutt på Gjenopprett-knappen.

Det er også et alternativ å velge alle dataene, så gå til dette alternativet hvis du vil få tilbake alt. Vent deretter litt i tiden da iCloud data utvinning ikke fungerer med lynrask hastighet. Alle de valgte dataene vil bli gjenopprettet i de respektive appene eller de opprinnelige stedene.

iOS 11 eller nyere kommer med en egen filbehandler kalt “Files” som lar deg hente de nylig eliminerte filene fra iCloud Drive. Så hvis du har slettet noen av iCloud-stasjonsfilene, følger du trinnene nedenfor for å gjenopprette dem på iOS-enheten din.

Slik gjenoppretter du nylig slettede filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne Files-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på Bla gjennom-fanen og trykk deretter på Nylig slettet.

Trinn 3. Deretter bør du se alle de slettede filene. Trykk på Velg øverst i høyre hjørne, og velg deretter filene du vil komme tilbake, og trykk på Gjenopprett-knappen.

Det er det! Disse filene vil nå være tilgjengelige i den opprinnelige mappen.

Pakk inn ...

Nå som du vet hvordan du kan gjenvinne de tapte filene, kan du bruke metodene for å få tilbake dataene hvis du noen gang befinner deg på feil side av gjerdet. Det hadde vært bedre hadde det vært et fullverdig datagjenopprettingssystem på selve iOS-enheten. Jeg skulle ønske Apple inkluderte det før enn senere.

Se også raskt på innleggene nedenfor:

  • iCloud Storage: SWOT-analyse og hvorfor det er bedre enn andre skytjenester
  • Beste iTunes-alternativer for Mac og Windows PC
  • Beste filbehandlerapper for iPhone og iPad
  • Slik sletter du dokumenter og data på iPhone og iPad

Ønsker du å se mer funksjonelt iCloud datagjenopprettingssystem? Del visningene dine i kommentarene, på Facebook og Twitter, så sørg for å laste ned appen vår, slik at du aldri går glipp av de siste opplæringsprogrammene våre.