Beste iPhone XR-armbånd i 2020: Svettefast materiale med sporty design

Når du er ute etter å gi 100% under en streng trening, er det siste du vil møte feilen ved å holde iPhone-en komfortabelt på plass. Derfor er det bedre å ta hjelp av et armbånd for å holde smarttelefonen din trygt og i tillegg få tilgang til alle funksjonene. Villig til å skaffe en til din nye iPhone? Følgende utvalg av de øverste armbåndene for iPhone XR kan hjelpe deg med å finne ut en passende formue.

Mens jeg plukket ut armbåndene, er det et par kvaliteter som jeg sørget for å se i alle båndene: det svettebestandige designet og pustende materialet. For meg er de must-have kvalitetene. Dessuten sørget jeg også for at de kommer med en justerbar stropp, slik at de kan passe til de fleste armer. Hopp rett inn for å se om de kan leve opp til forventningene dine!

10 beste iPhone XR armbånd i 2019

#1. Trianium ArmTrek Pro

Jeg liker den sportslige designen av Trianium ArmTrek Pro. Den er ganske lett og pustende for å sikre at du liker å bruke den. Det høyverdige neoprenmaterialet gjør det fullt svettebestandig. Siden den er veldig myk, klør den ikke huden din.

Liker du å bære nøkkel og kort selv under treningstiden? Vel, ArmTrek Pro med innebygd nøkkellomme og kortspor kan være nyttig for deg. Dessuten kan du velge et mer passende armbånd fra syv attraktive fargealternativer.

USP: Neoprenmateriale av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. JEMACHE

Når du legger din beste fot fremover for å komme tilbake i form, vil du gjerne ha et armbånd som ikke bare holder din iPhone, men som også gir maksimal komfort. JEMACHE er den type armbånd som prøver å ta vare på alle dine grunnleggende behov. Og i stor grad lykkes det å leve opp til etterspørselen.

En annen bemerkelsesverdig kvalitet på dette bandet er evnen til å passe til og med beskyttelsesetui. Så du kan raskt montere enheten og starte løpet ditt. Med den ekstra 16 cm forlengeren til disposisjon, er JEMACHE klar for å passe til de fleste armer.

USP: Sakvennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 3. IRUNME

Det som har kalt oppmerksomheten min innen IRUNME er den imponerende “åpne designen.” Det betyr at du har problemfri tilgang til alle funksjonene på smarttelefonen din.

Med den 360-graders rotasjonen som tilbys, kan du smertefritt justere visningsvinkelen. Som noen som liker å bruke armbånd under trening, synes jeg denne funksjonaliteten er veldig nyttig fordi den lar deg sjekke ut meldinger med letthet. Takket være de glatte båndene holder den smarttelefonen perfekt på plass.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Pobon

Med en moderne profil, ser Pobon virkelig søt ut. Det beste med dette armbåndet er den avtakbare designen som gjør det enkelt å feste og fjerne iPhone. På grunn av den avanserte låsemekanismen, lar den ikke enheten gli eller famle.

Du kan plassere smarttelefonen både horisontalt og loddrett. Perfekt for folk som må legge inn ekstra krefter for å se de siste meldingene. Til slutt gjør lycra-materialet både ultralett og svette motstandsdyktig.

USP: Avtakbar design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Innens

Dette universelle armbåndet fra Innens er for folk som elsker det fargerike designet. Den leveres med doble lommer slik at du kan holde kortene og tastene perfekt på plass. Avhengig av armstørrelse, kan du justere borrelåsbeltet for å holde iPhone-en stabil.

Med den vannavstøtende designen tillater det ikke at svette ødelegger treningen. Med den pene oppbyggingen har den muligheten til å være en langvarig følgesvenn for enheten. Dessuten kommer Innens i seks fargevarianter, slik at du kan velge et vakkert armbånd som kan matche stilen din.

USP: Dobbelte lommer

Sjekk ut på Amazon

# 6. PORTHOLIC

"PORTHOLIC" armbånd kan være et nyttig valg hvis du føler at du trenger ikke bare å ha iPhone, men også nøkler og kort. Den har en skjult lomme der alle verdisakene dine kan hvile i fred.

Den medfølgende skumvatteringen på baksiden gir den nødvendige komforten, samtidig som den motstår svette. Dermed vil du ikke føle deg ukomfortabel med å bære bandet under jogging.

TPU-frontdekselet lar deg bruke iPhone-en enkelt og sikrer også at skrubber og flekker holder seg borte. Og hvis du er en tidlig stigning, som liker å gå en lang tur, kan refleksstrimlen være til stor hjelp.

USP: Myk skumvatter på baksiden

Sjekk ut på Amazon

# 7. Newppon

Hvis du synes det er litt upraktisk å samhandle med iPhone-en mens du bruker et tradisjonelt armbånd, kan "Newppon" være det riktige svaret for dine behov.

180-graders rotasjon utgjør den avgjørende forskjellen, slik at du kan bruke enheten uten smerter. Du kan bruke dette bandet til å holde iPhone rundt armen og håndleddet.

Newppon armbånd har en veldig elastisk stropp som hjelper den til å passe til og med muskuløs arm - opptil 16 ″. Tilgjengeligheten av to stroppespor gir mer fleksibilitet. Dessuten holder den gripende designen iPhone tett slik at det er mindre sjanse for å falle.

USP: 180-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. Bovon

Vil du ha mer fleksibilitet til å samhandle med iPhone-en din når den er montert rundt armen? Hvis ja, vil Bovon være et ideelt alternativ for deg.

Den åpne designen gir problemfri tilgang til alle funksjonene til smarttelefonen din. Dessuten lar 360-graders rotasjon deg plassere smarttelefonen i ønsket vinkel. Derfor kan du kikke gjennom de siste varslene og sjekke ut meldinger mer praktisk.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. MyBand Inc

MyBand Incs armbånd har strikket stoff som gjør det usedvanlig tøyelig. Som et resultat får muskelen din den nødvendige friheten til å bøye seg. Det vannavstøtende materialet forhindrer at svette skader enheten din.

Borrelåsen spiller en viktig rolle i å holde iPhone trygg og stabil. For meg er kvaliteten som gjør det praktisk for mange, det store sporet der kort og kontanter enkelt kan lagres. Enda bedre, du kan velge den både i liten og stor størrelse basert på armstørrelsen.

USP: Strikket stoff

Sjekk ut på Amazon

# 10. SPORTLINK

Dette er enda et armbånd som gir mer frihet til å samhandle med iPhone-en din. Hvis du ønsker å holde hoveddelen i sjakk, er "SPORTLINK" den du bør vurdere.

Den kommer med to justerbare borrelåsstropper slik at du kan holde smarttelefonen ikke bare rundt armen, men også håndleddet. Med den sikre låsemekanismen sørger SPORTLINK for at det ikke er noe vanskelig famling.

Og med bare et klikk vil du kunne slippe enheten raskt. Videre passer dette armbåndet til smarttelefonen din selv med en robust veske - enda et stort pluss.

USP: To justerbare borrelåsstropper

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Hvilket av de ovennevnte armbåndene har blitt en langvarig følgesvenn for ikke bare din iPhone XR, men også treningsstudioet ditt? Jeg vil gjerne vite om den som har arrestert din oppmerksomhet og fått deg til å gå etter den.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste iPhone XR lommebokvesker
  • Beste iPhone XR skjermbeskyttere
  • Beste iPhone XR-tilfeller

Vil du lese flere slike iPhone-tilbehør? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av våre iPhone-tilbehør.