Beste oppgavehåndteringsapper for Mac i 2020: Få ting gjort raskere og bedre

Nøkkelen til perfekt oppgaveledelse er skikkelig planlegging og rettidig utførelse. Mange ganger klarer vi ikke å oppnå ønsket resultat på grunn av enten manglende strukturert formasjon eller feil implementering av planleggingen. Hvis du ønsker å håndtere oppgavene dine ulastelig og hente det nødvendige resultatet smertefritt, må du ha de beste oppgaveadministrasjonsappene for Mac.

Tatt i betraktning forskjellige krav, har vi valgt de beste oppgaveledere-appene for macOS som er fullstendig grunnlagt for å holde deg synkronisert med alt som betyr noe for deg. Fra å opprette, administrere, spore, synkronisere til å samarbeide om oppgavene dine, hjelper de deg å gjøre arbeidet ditt dyktigere. Gå over for å vite mer om dem!

Topp 10 oppgaveledere for Mac i 2019

#1. Microsoft OneNote

Når det gjelder funksjonalitet, legger jeg “Microsoft OneNote” rett på toppen med det beste i bransjen. Å lage og administrere oppgaver, oppgaver og notater er en lek med denne funksjonsrike appen.

Du kan også legge til bilder, PowerPoint-dokumentet eller PDF, lenker og netteartikler i notatene dine. Organisere ideelt sett notatene dine for å møte arbeidsflyten.

Tagg oppgavene dine for å få tilgang til dem med letthet og spore alle tingene som betyr mye for deg. Den lar deg synkronisere filene dine med OneDrive, OneDrive for Business og SharePoint.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Wunderlist

“Wunderlist” er funksjonsrik og veldig søt oppgaveliste og oppgavebehandling for macOS. Appen lar deg raskt legge til, organisere og planlegge oppgavene dine. Du kan opprette alle slags lister og dele dem på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Legg ved bilder, videoer eller presentasjoner med listene dine for å få dem til å se attraktive ut.

Angi forfallsdato og påminnelser for å sikre at du ikke unnlater å utføre viktige oppgaver i tide. Du kan dele lister og samarbeide om dine gjøremål med vennene dine. Videre støtter Wunderlist flere språk, inkludert engelsk, albansk, arabisk, bulgarsk, katalansk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, fransk, georgisk, tysk med mer.

Selv om appen er tilgjengelig gratis, kan du oppgradere den til $ 4, 99 per måned for å bruke alle funksjonene uten begrensninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Ting 3

“Ting 3” har alltid appellert meg som toppleder oppgaveansvarlig. Med denne appen kan du lage et prosjekt for hvert av målene dine og legge til de nødvendige trinnene for å oppnå dem.

Du vil kunne gruppere prosjektene dine etter ansvarsområder som "Familie", "Arbeid" eller "Helse". Følg med på alle målene dine slik at du holder deg i tempo. Se kalenderhendelsene dine sammen med oppgaven og planlegg tiden din riktig.

Appen lar deg lage gjentakende doseringer for ting du gjør oftere. Siden det fungerer med alle de viktigste funksjonene som Touch Bar, Widget i dag, kalendere, Siri & påminnelser, Share Extension, Handoff og AppleScript, vil du alltid ha full kontroll over oppgavene dine.

Og ja, støtten til flere språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk forbedrer omdømmet til ting 3.

Pris: 49.99 dollar

nedlasting

# 4. Klar

Clear er død enkelt og gjør oppgaveledelse til en smertefri opplevelse! Du kan lage separate lister for å holde alt organisert. Bruk forskjellige temaer og verktøy for å tilpasse listene dine.

Angi påminnelser for å sikre at du ikke unnlater å utføre noen nødvendige ting i tide. Enda bedre kan du dra full nytte av iCloud-integrasjon for å synkronisere dataene dine på MacOS- og iOS-enheter.

Pris: $ 9.99

Last ned Clear

# 5. OmniFocus 3

“OmniFocus 3” gir deg ønsket fleksibilitet til å takle alle forestående oppgaver. Derfor kan du gjøre mer med mindre stress!

Appen lar deg holde alle oppgavene dine i en liste, eller du kan bruke som flere mapper, prosjekter, grupper og handlinger for å sette alt i riktig rekkefølge.

Du kan velge en flytende visning som viser og skjuler felt eller gå til Egendefinerte kolonner for skannbare, tabellformede lister. Bruk prognoseperspektivet til å sjekke forfalte elementer for hver dag sammen med hendelser fra kalenderen.

I tillegg er OmniFocus 3 kompatibel med flere internasjonale språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, etc.

Pris: 39.99 dollar

nedlasting

# 6. Todoist

Det jeg har funnet veldig bemerkelsesverdig i Todoist er det pene brukergrensesnittet, som er grunnlagt for problemfri oppgaveledelse. Med denne appen kan du perfekt administrere oppgavene, deloppgavene, prosjektene og delprosjektene dine.

Basert på behovet ditt, vil du kunne prioritere oppgavene dine for dagen eller uken fremover. Du kan følge fristene med forfallsdato og gjentatte datoer.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er kompatibiliteten med flere plattformer inkludert iOS, macOS, Android og mer. Videre er Todoist integrert med flere store tjenester som Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT og Zapier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Evernote

"Evernote" hjelper deg med å holde deg organisert ved å holde alle dine gjøremål, notater eller oppgaver i perfekt rekkefølge. Du kan ta notater, lage oppgavelister og også lagre ting du finner på nettet for å fange opp dem i ditt eget tempo.

Du vil kunne ta notater i et bredt spekter av formater som tekst, skisser, bilder, lyd, video, PDF-er, webutklipp, etc. Lag personlige sjekklister for aldri å glemme nødvendige ting.

Dra nytte av ulike verktøy for å lage agendaer, skrive notater og forberede oppsiktsvekkende presentasjoner. Du kan også kommentere dokumenter med kommentarer og tanker under teammøter. Synkroniser alle dataene dine på alle enhetene dine for å holde dem sikre og lett tilgjengelige.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Simple

Det som har fått meg til å ønske “Simplenote” er utvalget av brukervennlige funksjoner. Hvis du ikke vil gå for en dyr oppgavebehandling, men likevel ønsker å bruke en svært brukervennlig app for å hjelpe deg med å få arbeidet ditt gjort med den nødvendige effektiviteten, bør du ta den i betraktning.

Appen lar deg enkelt lage notater, oppgaver og gjøremål. Du kan sette alle oppgavene dine i perfekt rekkefølge og kunne spore dem. Videre lar Simplenote deg synkronisere med skyen for å få tilgang til dem fra noen av enhetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Any.do

“Any.do” gir en mer strømlinjeformet brukeropplevelse. Å opprette og administrere oppgave er ganske forhånd. Appen kommer med et rent brukergrensesnitt som lar deg komfortabelt se og spore notater og oppgaver.

Du kan skrive ut, eksportere og dele listene dine med venner. Synkroniser filene dine med skytjenester for å holde dem trygge.

Selv om Any.do gjøremål er tilgjengelig gratis, kan du oppgradere til premiumversjonen for å ha ubegrenset tilgang til alle viktige funksjoner som temaer, filer og samarbeid for $ 2, 99 i måneden eller $ 26, 99 i året.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. God oppgave 3

GoodTask 3 er en fullt utvalgt oppgave eller prosjektleder for Mac. Appen synkroniseres med standard påminnelser og kalendere slik at du enkelt kan administrere dem.

Du kan raskt redigere oppgavene dine takket være bulkredigering og sletting av funksjoner. Du vil være i stand til å duplisere, endre forfallsdato og legge til koder for enkelt å få tilgang til alle oppgaver.

Det mørke temaet lar deg komfortabelt bruke appen om natten. Og med widget-støtte for I dag kan du følge med på oppgavene dine mer praktisk.

Pris: $ 19.99

nedlasting

Det er alt for nå!

Din favoritt oppgavebehandler?

Med tilgjengeligheten av så mange imponerende alternativer, er det ikke en lett oppgave å velge et. Imidlertid kan du gå med en bestemt en når du husker kravet ditt. Har noen av disse oppgavelederne vunnet deg? Gi oss beskjed om dem i kommentarene.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste Power banker for MacBook Pro
  • Beste stander for iMac Pro
  • Beste vesker for MacBook Pro
  • Beste kalenderapper for Mac

Likte du å lese dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar