Installer nye skjermsparere i Mac OS X [Slik gjør du det]

Mac OS X kommer med et sett med virkelig fantastiske HD-skjermsparere. Men de kan aldri være nok. Du vil laste ned og installere andre spennende skjermsparere fra nettet - si for eksempel nye filmskjermsparere eller skjermsparere med festival-tema.

Det var enkelt å installere skjermsparere (de er fremdeles enkle), men måten du la dem til i biblioteket ditt har endret seg i Mac OS X Mavericks eller Yosemite. Oppdateringene innen programvare og GateKeeper sikkerhet har gjort prosedyren litt lengre. Og for noen få mennesker, komplisert.

Det er ikke lenger en “dobbeltklikk og installer” prosedyre, spesielt for tredjepartsapper. Hvis du prøver å gjøre det, vil du få en feilmelding om at filen ikke kan åpnes, som den er fra en ukjent utvikler. Imidlertid ikke bli motløs! Her er et par måter å installere favorittskjermsparere fra nettet på Mac OS X.

Hvordan legge til skjermsparer via høyreklikk på Mac

Denne metoden fungerer for filer som har en utvidelse av ".saver." For filene som har utvidelsen av ".qtz" -utvidelsen, følg metode 2.

Trinn 1. Åpne "Finder" fra kaien.

Steg 2. I den finner du skjermspareren du vil installere. Det vil ende med utvidelsen “ some_name.saver” (noen_name er filnavnet.) Høyreklikk på filen og velg “open”.

Trinn 3. En advarsel dukker opp, “some_name.saver er fra en uidentifisert utvikler. Er du sikker på at du vil åpne den? ”Klikk“ Åpne . ”

Trinn 4. Dine “ Systemvalg” starter automatisk i skjermsparer-vinduet. Med den får du en dialogboks som ber om å installere den valgte skjermspareren for de nåværende brukerne eller alle brukerne på din Mac. Merk av i den aktuelle boksen og klikk på " Installer."

Trinn 5. Nå aktiverer du den nye skjermspareren fra listen som vanlig.

Slik legger du til skjermsparer via skjermsparer-mappen på Mac

Denne metoden fungerer for filene som har utvidelsen av " .qtz."

Trinn 1. Trykk Kommando + Skift + G og skriv ~/Library/Screen Savers/

Steg 2. Dra den nedlastede skjermsparerfilen i " Skjermsparere " -mappen. (side-merknad: du kan dra .saver-filer inn i mappen, og de fungerer også)

Trinn 3. Gå tilbake til "Apple" -menyen → Systemvalg → Skrivebords- og skjermsparere for å finne denne filen og bruke den.

Merk at hvis du vil at skjermspareren skal være tilgjengelig for alle brukere på Mac-en, gå til /Library/Screen Savers/ (hopp over ~) i det første trinnet.

Det var alt folkens!

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.