Slik kontrollerer du HomeKit-enheten med NFC-taggen på iPhone i iOS 13

Near Field Communication eller NFC er et sett med kommunikasjonsprotokoller som trådløst overfører data og samhandler mellom to NFC-aktiverte enheter, med bare et trykk. Mange kan forveksle det med Bluetooth, men begge teknologiene er forskjellige. Den betydelige forskjellen mellom de to er at Bluetooth bare hjelper til med å overføre data trådløst, mens NFC kan samhandle via Bluetooth. Med samhandling mener jeg å si at du kan kontrollere HomeKit-enhetene dine med NFC-kode på iPhone som kjører iOS 13.

Forvirret? La meg utdype. Hvis hjemmet ditt er utstyrt med HomeKit-enheter, kan du effektivt betjene dem alle med iPhonen din på bare ett trykk. Ved å lime inn NFC-kodene på lampene eller lampene dine eller hva som helst, kan du kontrollere enhetene med et trykk. Så du kan slå lysene på eller av med en trykk på iPhone-en din. Du kan også endre stemningsbelysning og mye mer med disse enhetene. Grunnen til at jeg sa iOS 13 som kjører iPhones fordi den nye oppdateringen kommer med en haug snarveier for å implementere slike handlinger. Så la oss se hvordan det fungerer!

Hvordan bruke NFC til å kontrollere hjemmet ditt med iPhone i iOS 13

Hva du trenger: Noen få NFC-koder, HomeKit-kompatibel enhet som en lampe, og en iOS 13 som kjører iPhone.

Trinn 1. Stick NFC-koden på HomeKit-apparatene du ønsker å kontrollere.

Steg 2. Start snarvei-appen på iPhone for å opprette en kommando / trigger.

Trinn 3. Trykk på Automatisering (Midt-ikonet nederst), og trykk deretter på Opprett personlig automatisering.

Trinn 4. Bla ned og trykk på NFC-innstillingen fra hurtigmenyen og velg velg ved siden av Trykk på en NFC-kode for å skanne NFC-taggen.

Trinn 5. Når du har skannet en kode, gi den et navn og trykk på Neste- knappen.

Trinn 6. Velg alternativet 'Legg til en handling' fra skjermen som vises og søk etter handlingen du vil utløse med den taggen. For f.eks Slå av lysene.

Og utløseren vil bli opprettet for den aktuelle taggen. Så når du trykker på den NFC-koden med din iPhone, vil lysene slå seg av.

For denne opplæringen har jeg valgt en primær og grei trigger, men du kan være så kreativ med den du vil. Du kan bruke den til å slå på sikkerhetsalarmer mens du legger deg eller går ut av huset, eller du kan bruke den til å kontrollere temperaturen på vekselstrømmen med bestemte tidsintervaller.

Logger av…

Jeg håper at denne opplæringen vil gi deg en ide om hvordan du bruker NFC-koder for å få tilgang til smarte husholdningsapparater. Hvis du har noen veldig kreative triggerideer til å bruke disse NFC-kodene, kan du gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for morsomme og raske tips relatert til Apple-enhetene dine. Last også ned iOS-appen vår for mer slikt innhold.