PicSketch-app for iPhone / iPad Lager vakre, realistiske blyantskisser fra bildene dine

Hvis du liker å gjøre bildene dine om til detaljerte blyantskisser med noen tilleggseffekter for autentisk utseende, er PicSketch for iPhone / iPad en app du absolutt bør sjekke ut.

Med over 25 stiler med blyant / kullskisser som skal brukes på bildene dine - enten fra kamerarullen eller de du klikker - er PicSketch virkelig en av de mest omfattende fotofilterappene for blyantskisser der ute.

Selv om det å shelling out 1, 99 dollar for en blyantskisse-app, høres det litt langt ut. Men jeg har vært igjennom apper i App Store som lover lignende funksjoner, og det er bare en håndfull apper som er spesielt designet for blyantskissefiltre. De fleste apper er større bilderedaktører som har blyantskisse som et av filtrene blant mange andre.

PicSketch er utelukkende designet for å lage nesten-realistisk utseende blyantskisser ut av bildene i kamerarullen. Trikset er å bruke det riktige settet med filtre for bildene, bakgrunnseffektene og slikt slik at du får bildene til å se realistisk håndskisset ut.

Noen av funksjonene i PicSketch inkluderer:

  • 22 spesielle blyantskissestiler er tilgjengelige
  • 5 stilarter med klassiske skisseeffekter (Inkluder B&W Sketch, Color Sketch, etc.)
  • 18 stiler med retro skissebakgrunner

PicSketch handler ikke bare om å velge et bilde og bruke filtre på det. Utstyrene vet at det kan være lurt å beskjære bildet, justere lysstyrke / kontrastnivået litt og endre størrelsen på det. Alle disse funksjonalitetene er også bygget inne i appen.

Når du er fornøyd med resultatet, kan du lagre bildet i kamerarollen eller bare dele det på tvers av Mail, Message, Facebook etc.

Jeg tror du vil være litt opptatt med alle de forskjellige filtre / skissestiler og mer. Det er ikke en spennende app, men den trekker deg sikkert inn i de forskjellige mulighetene. Hvis du velger riktig bilde (portretter er kule), vil det du ender opp med være et virkelig fantastisk stykke blyantskisse som bare ser fantastisk ut.

Pris: $ 1, 99

Last ned PicSketch