Rask svar ikke fungerer på iPhone i iOS 8: Hvordan fikser jeg dette?

iOS 8.x legger til en viktig funksjon i varslene om Lockscreen - Rask svar. Med dette vil du kunne svare på meldinger, merke e-posten som lest, favoritt tweets og gjøre mye mer umiddelbart fra selve låseskjermen.

En av de mest interessante brukssakene er Message-appen. Når du får en melding fra en venn, kan du svare umiddelbart fra låseskjermen (uten å måtte låse opp skjermen, åpne appen og svare i tråden). Imidlertid har mange brukere rapportert at hurtigsvarefunksjonen ikke fungerer på iPhonene sine (spesielt iPhone 5). Her er noen rettelser du bør prøve:

Rask svar ikke fungerer på iPhone: Slik løser du

Løsning nr. 1

Noe av det enkleste med Quick Answer fra låseskjermen (for meldinger) er det faktum at du bare kan svare hvis du vet hva meldingen er. Hvis du av en eller annen grunn har deaktivert forhåndsvisning av meldinger (for det meste privatliv), vil du ikke kunne se noen alternativer for det raske svaret på låseskjermen. Det er åpenbart fordi du ikke kan "raskt svare" på en melding hvis innhold du ikke vet om.

Slik slår du på forhåndsvisning av meldinger (det er vanligvis aktivert som standard):

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Trykk på Varsler.

Trinn 3. Deretter trykker du på Meldinger.

Trinn 4. Slå på bryteren for Vis forhåndsvisning.

Løsning nr. 2

En liten innstilling i passord kan også forhindre at "svar raskt" -funksjoner vises. Denne er gjemt inne i passordinnstillingen (TouchID og passord på iPhone 5s og nyere).

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Trykk på Touch ID & Passcode (eller passord på iPhone 5 og 4s.)

Trinn 3. Bla nedover og under Tillat tilgang når låst er aktivert Svar med melding.

Dette er igjen åpenbart. Hvis du bruker en passord, betyr det at du vil forhindre at noen kan "raskt svare." Hvis du imidlertid er sikker på at ingen andre får tilgang til iPhone-en din, kan du aktivere Svar med melding slik at du raskt kan svare.

Hvis disse tingene ikke løser problemet, kan du prøve å tilbakestille iPhone-en din.

Det er alt for nå!

Liker du disse tipsene? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.