Billige iPhone XR-saker i 2020: Billig, men imponerende

Hvis budsjettet ikke er stramt eller begrenset av en spesifikk prisbrannmur, bør det å finne de beste iPhone XR-tilfellene være ganske mye en kakevalk for deg. Men hva hvis du ikke vil gå lenger enn en viss avstand og likevel ønsker å få et passende par til smarttelefonen? Følgende samling av rimelige iPhone XR-etuier (under $ 15) er noe for deg.

Hva slags deksel har gått inn i den nederste omgangen? Vel, vi har valgt en rekke billige saker for iPhone XR basert på forskjellige krav. Fra ultra-krystallklar, tynn drakt til de sofistikerte lommebokvesker, denne serien av de billige dekslene skal hjelpe deg å finne en ideell følgesvenn til smarttelefonen uten å bryte banken!

Rimelige iPhone XR-saker i 2019

Rask tilgang:

 • Silke
 • Spigen
 • CASEKOO
 • V VRS Design
 • RANVOO
 • VIVIBIN
 • NeWisdom
 • Crosspace
 • ESR
 • FLY HAWK

#1. Silk Wallet Slayer Vol. 1

Hvis et minimalistisk lommebokdeksel er rett på toppen av målet ditt, “Silk Wallet Slayer Vol. 1 ”skal være en sikker innsats for din iPhone. Vesken har et kompakt utseende og har strukturerte sider for bedre grep.

Det skjulte sporet på baksiden kan lagre opptil tre kort og også litt kontanter. Det fungerer effektivt med trådløse ladere også.

Det ytre er godt nok til å motstå mindre sjokk. I tillegg kan du finne dette imponerende billige lommebokdekselet til iPhone XR i noen fine farger som rød rover, svart, blå og mer.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen Thin Fit

En slank sak så elegant som Spigen Thin Fit er verdt å gi en sjanse. Den snap-on strukturen spiller en viktig rolle i å få dette dekselet til å passe godt rundt XR.

Det beste med denne saken er den innebygde metallplaten som hjelper den å spille fint med magnetiske bilfester. Hvis du liker å bruke smarttelefonen håndfri under stasjonen, vil du elske denne funksjonaliteten.

En annen viktig ting med denne saken er at magnetplaten ikke hindrer trådløs lading. Til slutt kommer denne rimelige saken bare i et par fargevarianter som svart og grafittgrå.

USP: Innebygd metallplate

Sjekk ut på Amazon

# 3. CASEKOO

Som en slank sak har “CASEKOO” krysset av for de fleste essensielle bokser. Dekselet har en formtilpasset design med presisjonsutskjæringer som sikrer at du ikke har noe problem med å få tilgang til kamera, høyttaler og porter.

Den matte optiske strukturen føles veldig fin og gir også bedre hold. Sjekk ut den forhøyede ringen for enkeltkameraet og frontleppen som løfter skjermen fra overflaten.

Bortsett fra den ekstra beskyttelsen mot riper, er CASEKOO tilgjengelig i tre bedårende fargetoner - svart, blått og den stadig varme røde.

USP: Mat optisk struktur for bedre grep

Sjekk ut på Amazon

# 4. V VRS Design

Hvorfor ikke la din iPhone XR vise det fine utseendet ditt? Du gjettet det! Jeg snakker om å presentere smarttelefonen en klar sak, slik at den kan avsløre sin sjarm med elan.

V VRS Design har kommet med en svært fleksibel gjennomsiktig veske. Med det myke TPU-materialet føles dekselet behagelig i hendene og holder også riper. Knappene er glatte og klikkende. Videre støtter V VRS Design-saken også trådløs lading.

USP: Kompatibel med trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. RANVOO

Så hjelper hjertet ditt etter en elegant profil? “RANVOO” har fått løftet om å være et elegant svelte deksel til din iPhone.

Denne billige saken har fire lag belegg for å avverge riper og fingeravtrykk litt mer effektivt. I tillegg har den ytre overflaten den gripende følelsen, noe som gjør det praktisk å holde smarttelefonen på storskjerm.

Det ekstra forsvaret for kameraet og trådløs ladekompatibilitet gjør det til en bedre avtale for daglig bruk. Det er ikke alt; de tre fargealternativene som svart, blå og rød ser ut til å være iøynefallende.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 6. VIVIBIN

På tide å se skikkelig ut! VIVIBIN idretter fascinerende marmormønster som virker så tiltalende.

Det myke silikonmaterialet kombinert med den kompakte designen hjelper dekselet med å passe godt til iPhone. Med knappene som gir bedre tilbakemelding og utklippene er på rett tid, har du ingen klager.

Videre har skjermen fått et ekstra lag med sikkerhet i form av forkanten som forhindrer at den blir riper.

USP: Marmormønster

Sjekk ut på Amazon

# 7. NeWisdom

Villig til å gå litt slått? NeWisdom trebelegg flaunts en vintage design som skal appellere til din realistiske smak.

Det ekte trevirket er veldig glatt og gir antiskli-hold. Innlemmet i gummiert indre skall; dette rimelige treskapet kan absorbere støt.

Når vi snakker om utklippene, ser de ut til å være veldig presise, slik at det ikke er smerter når du bruker porter. Enda bedre, NeWisdom støttes av en pålitelig 24-måneders garanti.

USP: Gummiert indre skall

Sjekk ut på Amazon

# 8. Crosspace

Crosspace har kommet med en vakker lommebokveske. Det som har fanget øynene mine i dette omslaget er opptil ni kortspor. Hvis du trenger å ha så mange kort og vil ha et funksjonelt lommebokdeksel, kan du gå for dette.

Det ytre skallet av PU-lær med det slagfaste kabinettet gjør Crosspace veldig holdbar. Den har også en skjult lomme hvor kontantene dine kan tilbakestilles sikkert.

Med håndleddsstroppen kan du bære saken med stil. Når det gjelder fargevarianter, er det fire alternativer å velge mellom: sort, rødt, blått og rosegull.

USP: 9 kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 9. ESR Yippee

ESR Yippee er laget av flytende silikon, og tilhører den sofistikerte siden av gjerdet. Men du kan stole på dette tynne dekselet for å beskytte din iPhone XR mot vanlig slitasje.

Tilstedeværelsen av mikrofiberfor gjør at dekslet kan hindre riper. Med den ytre overflaten som tilbyr behagelig tak, vil du ikke synes det er upraktisk å ta med seg den 6, 1-tommers smarttelefonen.

Det ser ut til at utskjæringene for porter, høyttalere og dempebryter er i mål. Og ja, du får også noen attraktive fargetoner for å velge riktig Yippee for enheten din.

USP: Flytende silikonmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 10. FLY HAWK

“FLY HAWK” er grunnlagt for folk som beundrer ultrakompakt lommebokveske. Det er laget av PU skinn og utstillingsvinduer raffinert utførelse. Et par spor på baksiden sikrer at du kan bære kreditt- og identitetskortene dine trygt.

Når det gjelder beskyttelse, bør du ikke forvente for mye av dette slanke dekselet. Det myke strukturen på utsiden kan redusere utslipp. Med så mange som seks farger som tilbys, bør det ikke være noe særlig spørsmål å velge den mest passende FLY HAWK-en.

USP: Ultrakompakt lommebokveske

Sjekk ut på Amazon

Og det er avslutningen på denne oppdateringen av rimelige saker for iPhone XR!

Hva er din favoritt?

Som alltid ville vi virkelig være glad for å kjenne valgene dine. Så ikke unnlate å kaste opp tankene dine og tingene du har likt i de rimelige dekslene ovenfor.

Du kan også gjerne utforske:

 • Beste iPhone XR Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone XR robuste tilfeller
 • Beste iPhone XR tunge saker
 • Beste iPhone XR armbånd

Hvilken er din favoritt iPhone-saksprodusent til enhver tid? Del tilbakemeldingene nedenfor nedenfor i kommentarene, på Twitter og Facebook. Og ja, sørg for å laste ned appen vår, slik at du forblir i tråd med de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar