Beste lommebokvesker for iPhone 8 Plus i 2020: Imponerende håndverk på skjermen

Hver gang jeg er på farten, foretrekker jeg å bruke en lommebokveske for å holde kredittkort, kontanter og iPhone sikkert på plass. Dessuten gir den all-round beskyttelsen mot slitasje og sjokk. Tatt i betraktning alle de nødvendige funksjonene, har jeg foret de beste iPhone 8 Plus lommebokvesker.

Det er et par hovedegenskaper som praktisk design og pent oppbygging som gjør at disse folio lommebokvesker er verdt å gi et seriøst blikk på. De lager et passende par med iPhone uten å legge til noe bulk. Nok snakk? La oss ta turen over for å utforske de beste lommebokvesker for iPhone 8 Plus!

Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker i 2019

Rask tilgang

 • Pad & Quill Bella Fino lommebokveske
 • bellroy lærveske med 3 kort
 • bellroy lærveske med 5 kort
 • B Belk Slim Leather Wallet Case
 • Smartt tynt beskyttende lommebokdeksel
 • TUCCH Flip Folio lommebokveske
 • Slim Armor Wallet Case fra Spigen
 • Belemay lommebokveske av ekte lær
 • Holster Carrying Wallet Case fra PASONOMI
 • Pasonomi Vintage Flip Wallet Veske
 • Veske med lommebok kortholder av ZVEdeng
 • Spigen Valentinus Designet lommebokveske
 • Ekte lær lommebokveske fra ZOVER
 • Speck Products Presidio lommebokveske
 • Dockem Exec lommebokveske

#1. Bella Fino lommebokveske fra Pad & Quill

“Bella Fino”, som viser både klasse og eleganse, er en premium lommebokveske. Amerikansk skinn av full korn toppes av det raffinerte håndverket som gir det et utøvende utseende.

UV-motstanden hjelper lærvesken med å holde sin sjarm intakt, mens den rike patinaen sikrer at den eldes med nåde. Derfor vil du elske å bruke den lenge.

Innvendige spor kan du lagre opptil 6-8 kort, noe som er mer enn nok for vanlig bruk. I tillegg er det også en stor kontantlomme for å sette inn noen dollarsedler. På toppen av alt er Bella Fino designet for å komme fint sammen med trådløse ladere.

USP: Amerikansk skinn av full korn

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. bellroy skinn lommebokveske med 3 kort

Livet kaster mange utfordringer og for å møte dem, og man må holde seg i form og aktiv. En klumpete lommebok fullpakket med valutasedler, plastpenger og ID-er kan vanskeliggjøre din jakt til fortreffelighet på arbeidsplassen din og hjemme. For å bli kvitt dette, har Bellroy designet denne lommebokvesken for å lagre pengene dine på en smart måte.

Denne lommebokvesken til iPhone 8 Plus gir nok plass til å sette inn tre kort. Bellroy har brukt baksiden av denne saken og skåret en spor der, slik at du raskt kan ta kortene dine ut når det er tid for å betale penger. Bortsett fra kortlagring, tilbyr denne saken også et dedikert spor for å sette telefonens SIM-kort.

USP: Avfasede kanter

Ta en titt på Bellroy

# 3. bellroy Leather Wallet Case med 5 kort

Her er en sak til fra bellroy. Dette er ganske enkelt uslåelig lommebokveske for din iPhone! Du kan lagre opptil fire kredittkort og kontanter i de dedikerte sporene. Hvis du unngår å ta med deg kontanter, kan du sette inn ett kort til i sporet. Det er en perfekt lommebokveske for deg når du er ute etter en shoppingtur.

For å beskytte telefonen din har Bellroy laget en sak som ser ut som en container. Når du installerer denne saken på din iPhone, er enheten fullstendig dekket fra alle sider og hjørner, og etterlater lite plass for skade.

USP: Spor for SIM-kort og SIM-ejektor

Ta en titt på Bellroy

# 4. B Belk Slim Luxury Leather Case

Lommebokvesken fra B Belk kan erstatte lommeboken fullstendig, samtidig som du sikrer din iPhone 8 Plus samtidig. Den har flere lommer for kort og kontanter som du kan ta med deg rundt. På toppen av det er premium vegansk skinn holdbart og ser stilig ut mens du holder i hendene.

Det beste er den avtakbare iPhone-saken. Du kan bruke den som bare lommebok, bare som etui, eller begge deler. Imponerende nok kan du ha vertikalt og horisontalt kickstand-anlegg med denne saken. Til slutt er det også noen få fargealternativer som er tilgjengelige.

USP: Premium vegansk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 5. Smartt tynt beskyttende lommebokdeksel

Silke er spesielt laget for folk som har en spesiell smak for bulkløs design. Lommebokvesken har en spalte på baksiden slik at du kan lagre opptil tre kort uten problemer. Kompakt design med den sterke bygningen gir grunnleggende beskyttelse mot støt.

Strukturerte sider lar deg holde enheten i hendene dine sikkert. Kredittkort kickstand dobler også smart for å livliggjøre den håndfrie opplevelsen. Bortsett fra kan du velge denne stilige lommebokvesken i fire farger: sort onyx, rosegull, pistolgrått og champagnegull.

USP: strukturerte sider

Sjekk ut på Amazon

# 6. TUCCH Flip Folio lommebokveske

TUCCH lommebokveske har fått en vintage design, med den myke PU-lærkonstruksjonen. Da dekselet er så glatt, gir det sikre grepet. Magnetlås holder saken perfekt festet.

Med de tre kortsporene og en pengenehylse, oppfyller denne folio lommebokvesken ideelt dine grunnleggende behov. Det tilbyr også kroppsbeskyttelse til smarttelefonen din. Videre kan du velge denne saken i fem farger: svart, blå, rød, brun og rosa.

USP: Vintage Design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Spigen Slim Armour Wallet Case

Hvis det er tid for eleganse, er Spigen Slim Armor en ypperlig drakt for smarttelefonen din. Denne minimalistiske lommebokvesken er skåret ut av høyverdig PC og mykt PC-materiale, og har nok styrke til å være en holdbar følgesvenn for iPhone 8 Plus. Med tillatelse fra det solide foringsrøret, gir det det ønskede skjoldet mot støt.

Lommebokvesken har en spalte på baksiden der du komfortabelt kan oppbevare opptil et par kort. Skyvedeksel gir deg tilgang til verdisakene dine enkelt. Taktile knapper er enkle å trykke på. Dessuten får du seks flotte farger som rødt, pistolmetall, stråhvit og rosegull, rødme gull og svart å velge mellom.

USP: Støtdempende konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. Belemay lommebokveske av ekte lær

Dette tilbudet fra "Belemay" viser frem både klasse og eleganse. Den ekte lærstrukturen med det håndlagde designet gir den til en fin match med din utøvende profil.

Flere kortspor i et regningskammer hjelper deg å bære dine nødvendigheter med fullstendig sinnsro. Med varmespredningsdesign forhindrer det at smarttelefonen din blir overopphetet.

Når det gjelder beskyttelse, kan lærdekselet bekjempe støt med letthet. For ikke å glemme de tre vintage fargevariantene som svart, blå og kaffebrun.

USP: Varmeavledningsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 9. PASONOMI Holster Carrying Wallet Case

Det som gjør Pasonomi verdt å gi et seriøst blikk, er den funksjonelle designen. Det lar deg bære flere kort og mye penger uten smerter i det hele tatt. Glidelåslukkingen lar deg lukke saken sikkert.

Det er også en knapp for å tilby verdisakene dine ekstra sikkerhet. Fusjon av PU-lær og PC har styrket holdbarheten. Basert på behovet ditt, kan du også løsrive saken og bli kvitt den unødvendige bulk. Videre er denne lommeboken tilgjengelig i seks fascinerende farger.

USP: Svært funksjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Pasonomi Vintage Flip Wallet Veske

Pasonomi har en bedårende håndlaget design. Det imponerende håndverket toppet av vakker søm gir det et betydelig utseende. Skinn av høy kvalitet styrker levetiden, samtidig som det gir nødvendig forsvar mot sjokk.

Standsfunksjonen er utmerket for å se medier i ønsket vinkel. Det er også en magnetisk stropp for å holde alle verdisakene på plass. Denne vintage lommebokvesken kommer med tre kortspor og et rom for å holde noen dollarsedler. Til slutt er det seks fortryllende farger å velge mellom.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 11. ZVEdeng-sak med lommebok kortholder

Som en minimalistisk lommebokssak har ZVEdeng anket meg mye. Det er kombinasjonen av mykt TPU og PU-skinn. Saken har en pengelomme og tre spor som lar deg lagre ID og kredittkort.

På grunn av det kraftige foringsrøret, kan dekselet stole på å motstå fall og tilby et kompromissløst forsvar til phabletten. Med den hevede TPU-leppen får skjermen den fortjent beskyttelsen mot riper.

Det som gjør ZVEdeng så prisverdig, utover beskyttelsen, er tilgjengeligheten av mer enn ti attraktive fargevarianter med fine mønstre.

USP: Modisk design

Sjekk ut på Amazon

# 12. Spigen Valentinus Designet lommebokveske

Spigen Valentinus er utstyrt med pragmatisk design og ser stilig ut. Den ekte lærstrukturen gjør den ikke bare svært holdbar, men gjør den også i stand til å tilby kompromissløs pleie til smarttelefonen din. Har en slank profil, tillegger den ikke iPhone mye vekt.

PC-huset styrker konstruksjonen; slik at den tåler ujevnheter med letthet. Den leveres med en kontantlomme og tre spor for kort. Med snaplukking kan du feste saken sikkert. Forbi funksjonene, er Valentinus tilgjengelig i bare to farger: svart og mørkebrun.

USP: Sterkt PC-foringsrør

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. ZOVER Vesker i ekte lær

ZOVER har en klassisk bokdesign. Det er laget av ekte kuskinnskinn og fullt ut i stand til å gi viktig beskyttelse til enheten din. Lommebokvesken har en pinnehylse og tre kortspor.

Med stativfunksjonen forbedrer den din håndfri opplevelse. Magnetisk lukking lar deg komfortabelt feste og åpne saken. I tillegg kommer denne slitesterke lommebokvesken i syv fargevarianter, inkludert svart, mørkebrun, marineblå og mer.

Pris: Imponerende bokdesign

Sjekk ut på Amazon

# 14. Speck Products Presidio lommebokveske

Det som står for “Speck Presidio” er den slanke, men likevel eksepsjonelle robuste designen. Kombinasjonen av holdbar PC og myk TPE har pansret konstruksjonen for å gi militær beskyttelse til iPhone. Den kan overleve opptil 10 fot dråper.

Med det matte utsiden får du bedre gripe. Det holder også fingeravtrykk og flekker unna. Det er et skjult spor på baksiden slik at du kan lagre kortet ditt sikkert. Dessuten kommer Presidio i tre vakre farger som sort, grått og marsrødt.

USP: 10 fot Dråpesikring

Sjekk ut på Amazon

# 15. Dockem Exec lommebokveske

Skulle du tenke på å prioritere den minimalistiske profilen mer, kan Dockem Exec være et av de bedre alternativene for deg. Den har en ganske enkel design som svir seg skikkelig rundt iPhone.

Det syntetiske skinnet gir det et sofistikert utseende, mens det glatte interiøret gjør det mulig å motstå riper.

Med det myke teksturerte utsiden, føles håndflaten din hjemme mens du holder phabletten. Den har et par spor på baksiden slik at du kan lagre kort.

USP: Profesjonell, Executive Snap-On Cover

Sjekk ut på Amazon

Din favoritt lommebokveske?

Jeg er sikker på at du har valgt en fin lommebokveske til iPhone 8 Plus, ikke sant? Hvilken har fanget øynene og egenskapene du har likt i det? Er det noe tilfelle jeg gikk glipp av på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Sjekk også ut:

 • Beste iPhone 8 Plus tilfeller
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X-etuier

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister for tilbehør til iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar