De beste Apple blyantadapterne i 2020: Gå aldri tom for strøm!

Apple Pencil blir mye brukt av artister, kommentere PDF-filer, redigere tekster og mye mer oppgaver på iPad. Det kan enkelt håndtere multitasking og raskt svar. Totalt sett er det verdt å prøve Apple Pencil hvis du ikke har hittil! Å håndtere mange oppgaver i lengre timer eller til og med et par dager kan tømme Apple Pencil sitt batteri. For å lade dette mens du er på farten, trenger du definitivt en ladeadapter, og det er her vi har dekket den! Vi har listet opp noen av de beste Apple Pencil (1st Gen) ladingskortene som er tilgjengelige på nettet!

Jeg elsker faktisk måten tredjepartsprodusentene setter sin ære i å produsere noen av de fineste ladingskortene som er kompatible med Apple Pencil (1st Gen)! Tatt de adapterne i betraktning, har jeg grundig gjennomgått alle disse og kommet til en konklusjon med topp 10 ladingskort. La oss se på dem med en gang!

Beste ladekort for Apple Pencil (1. Gen) i 2019

Hurtigkoblinger:

 • TechMatte
 • Aniasom
 • Trioffer
 • Aprilday
 • Kinnara
 • CoBak
 • Alfzero
 • Mvpone
 • RonXer
 • Dongqin

#1. TechMatte

TechMatte er det mest pålitelige merket når det kommer til ladingskort til Apple Pencil. Med en 3 fot lang ladekabel for å lade Apple Pencil sammen med en hannkontakt for USB A-porten og en kvinnelig kontakt, vil denne ladeadapteren være min første preferanse på dagens liste!

Den fleksible tilkoblingen sikrer at Apple Pencil kan lades fra hvilken som helst av USB A-portene på den bærbare datamaskinen, strømbanker eller vegglader. Den eneste ulempen er at denne kabelen ikke kan brukes som lynkabelforlenger.

USP: Mann og kvinnelig kontakt begge

Sjekk ut på Amazon

# 2. Aniasom

Hvis du er ute etter en erstatning av ladeadapter og lynkontakt begge i en enkelt USB-kabel til Apple Pencil, er Aniasom et perfekt valg for deg. Den er bare 6-tommers lang og 0, 16 tommer tykk, og det gjør det enkelt å ta med deg mens du er på farten!

Aniasom kommer med en kvinnelig kontakt for Apple Pencil inni kabelen når du lader med iPhone eller iPad Pro. Den fungerer også som en datakabel slik at du også kan synkronisere dataene dine. Apple-blyanten din kan lades ved å bruke denne kabelen med en vegglader, strømbank, datamaskin, bærbar PC eller til og med en billader.

USP: Lynkontakt med ladeadapter

Sjekk ut på Amazon

# 3. Trioffer

Trioffer er den rimeligste Apple Pencil ladeadapteren jeg har kommet over på denne listen. Adapteren kommer med en kvinnelig adapter sammen med en USB A-port som også kan lades med strømbanker, bærbare datamaskiner og veggladere. Du trenger faktisk ikke engang en separat adapter. Bare sett Apple Pencil i den kvinnelige adapteren og koble den til USB-porten.

Den tre fot store mannlige til kvinnelige kabelen er mer enn nok til å lade Apple Pencil enkelt. Det kommer med 18 måneders garanti og utmerket kundeservice etter salget.

USP: 18 måneders garanti på et rimelig produkt!

Sjekk ut på Amazon

# 4. Aprilday

Hvis du er ute etter noen blanke farger, er Aprilday Apple Pencil lader adapter veien å gå! Med 3, 3 fot lang kabel og den rosa gullfargen på USB-port og adapter også. Dessuten lader den iPad og Apple Pencil samtidig. Nå er dette noe verdt hvis du leter etter lynkabler til iPad og Apple Pencil begge.

Aprildays kabel fungerer med nesten alle modellene av iPhone og iPad også. Den lange kabelen sikrer at du kan lade Apple Pencil og plassere den på et trygt sted. Få livstidsgaranti og bekymringsløs service * ved kjøp av dette produktet.

USP: 2 i 1 ladekabel

Sjekk ut på Amazon

# 5. Kinnara

Det beste jeg liker med Kinnara ladeadapter er det utvendige designet og materialet som brukes i den. Den leveres med en nylonflettet kabel sammen med aluminiumshoder som bare gir kabelen mer stabilitet og styrke.

Kinnara-kabelen er kun designet for lading, men ikke som en lynkabelforlenger. Adapteren kommer også med en hann til hunnkabelen og er 3 fot lang, noe som er nok til å holde Apple-blyanten din på et trygt sted mens du lader.

USP: Nylon flettet kabel + aluminiumshoder

Sjekk ut på Amazon

# 6. CoBak

Akkurat som Kinnara er denne CoBak ladeadapteren til Apple Pencil laget av Nylon gjenget karosseri. Dette gjør kabelen solid og holdbar sammen med kobberledninger inni som genererer mindre varme! Det er et perfekt eksempel på hvordan et produkt skal produseres og holder brukerne interessert.

CoBak forlengelseskabel leveres med livstidsgaranti og er tilgjengelig i farger i svart, blått, hvitt, rent hvitt og sort / hvitt.

USP: Sterk og holdbar

Sjekk ut på Amazon

# 7. Alfzero

Alfzero er ikke bare ladeadapter for Apple Pencil, men den fungerer også som en synkroniseringskabel for Apple-enhetene dine. Det er så langt som 150 fot som er den høyeste kabellengden i denne ladeadapterlisten i dag!

Kabelen har en kvinnelig lynkontakt som kan kobles til en USB-port for å lade din Apple Pencil. Den fungerer med en vegglader, billader, laptop, strømbank, etc.

USP: 150 cm lang kabel!

Sjekk ut på Amazon

# 8. Mvpone

Alt i en forlenger-dockkabel egner seg også best for modeller av iPhone opp til 7 Plus, iPad Pro, Mini, Air og Apple Pencil. Den støtter å overføre dataene du vil ha til mellom flere enheter.

Designet er unikt ettersom det har 8 pinner som passer til nesten alle deksler og deksler som brukes på forskjellige enheter. Mvpone leveres med 2 års garanti og er 3, 3 fot lang. Den er kun tilgjengelig i svart farge.

USP: Fungerer med flere enheter

Sjekk ut på Amazon

# 9. RonXer

RonXers Apple blyantadapter er trygt og sikkert å bruke ettersom det er laget av høy kvalitet kobber inni. Det er enkelt å lade iPencilen din også med strømbank, vegglader, laptop og billader. Den er 3 fot lang og leveres med et høykvalitets PVC-skall og lader Apple Pencil på en raskere lapp.

Kabelen er designet for å lade din Apple iPad Pro blyant og kommer med 18 måneders garanti og fineste kundeservice også.

USP: Mann til kvinnelig kontakt

Sjekk ut på Amazon

# 10. Dongqin

Med ikke så mye populært på denne listen, står Dongqin sist på denne listen. Den har de grunnleggende funksjonene i det en Apple Pencil-ladeadapter totalt sett må ha. Kabelen har en lynkontakt som også støtter det meste av iPhone, iPad og iPod.

Den er kompatibel med enhetene som lades med USB, og krever ikke datasynkronisering. Kabelen er 3, 3 fot lang, noe som er lang nok til å holde iPencilen trygg. Du kan raskt lade Apple Pencil din med veggen, datamaskinen, strømbanken og billaderen.

USP: Lynkabelkompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

Endelig dom!

Så dette er noen av de beste Apple Pencil ladingskortene jeg har kommet over i dag. Mitt valg ville være Aniasom og Aprilday. Hvilken vil du velge hvis du trenger en ladeadapter til Apple Pencil akkurat nå? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nå!

Ikke gå glipp av:

 • Beste USB C-ladere for iPhone X, 8 & 8 Plus
 • Beste USB C til lynkabler
 • Beste USB C strømbanker for iPhone
 • Beste trådløse billader for iPhone

For å holde deg oppdatert med de siste og kommende tilbud, besøk denne siden og last ned iOS-appen vår i dag! Hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.