Slik løser du LG G6 Batterilevetid

LG G6 er en stor telefon uten tvil, men som alle andre mobile enheter der ute, har den fått sin begrensning; det kan påvirkes negativt av raskt drenerende batteri, som vil forlate telefonen nesten ubrukelig; en mobil enhet er like ubrukelig som de kommer hvis batteriet ikke varer lenge. Alle funksjonene og funksjonene til LG G6-telefonen er avhengig av batteriet. Hvis du føler at batteriet tappes raskt fra din LG G6-telefon, kan du utføre noen modifikasjoner for å rette opp denne opplevde avviket. I denne oppskrivningen skal du lære om hvordan du løser problemet med batterilevetid på LG G6. Hvis batteriet på 3300 mAh virker for lite for deg, og du vil ønske at det varer lenger, vil informasjonen her vise seg å være nyttig.

Les også - De beste funksjonene til LG G6

Løs problemer med batterilevetiden på LG G6

Se etter de batterihungne appene

Noen apper bruker mye batterilevetid. Ikke glem at Android-enheter, hvorav den ene er LG G6-telefonen, er designet for å la apper kjøre i bakgrunnen. Denne faktoren alene gjør at disse appene bruker strøm, og du vil se batteriets enhet tømme raskt. Det er som det kan, du kan forhindre at de skyldige appene kjører i bakgrunnen. Følg trinnene nedenfor for å finne ut om appene som bruker mye batteri:

 • Klikk på Innstillinger
 • Bla ned til Batteri og strømsparing
 • Deretter trykker du på knappen Batteribruk, så viser du hvilken av appene som bruker mye batteritid.

Hvis appen ikke er en essensiell en, og du kan gjøre uten at den kjører i bakgrunnen. Du kan klikke på Stopp-knappen; Dette er en av de mest effektive metodene for å fikse LG G6 Batterilevetidsproblemer.

På tide å deaktivere eller avinstallere ubrukelig bloatware

Problemer med batterilevetiden kan også løses ved å deaktivere all bloatware på LG G6-telefonen du ikke bruker, slik at du kan spare noe av batteriets kapasitet på 3.300 mAh. Mange av bloatware er forhåndsinstallert på enheten, og de er også automatisk aktivert. Følgelig løper de i bakgrunnen og bruker batterilevetid. Du kan imidlertid deaktivere eller avinstallere dem for å redde batteriet fra de stadig sultne kjeftene. Disse ubrukte appene er mange på enheter; de kan være opptil tolv på din LG G6-telefon, avhengig av hvor du kjøpte enheten. Hvordan kan du deaktivere eller avinstallere bloatware? Følg trinnene uthevet nedenfor:

 • Klikk på Innstillinger
 • Klikk deretter på Apps
 • Bla nedover i listen over apper og trykk på en av dem du vil deaktivere eller avinstallere.
 • Etter å ha tappet på den aktuelle appen, vil du se Deaktiver eller avinstaller foran den.
 • Hvis du klikker på Deaktiver, vil den slå av appen. Men hvis du klikker på avinstallering, vil den fjerne appen helt fra enheten din.

Slå av ubrukt Bluetooth, Wi-Fi og andre tilkoblinger

Bruker du Wi-Fi regelmessig? Hvis ikke, er det på tide å slå den av for å spare mer batterilevetid; Dette vil hjelpe til med å fikse batteriproblemer i LG G6 i stor grad. Det samme gjelder Bluetooth og andre tilkoblinger som ikke brukes på enheten din. Du kan alltid slå dem på igjen når du trenger å bruke dem. Dette fungerer kanskje ikke for de som bruker Bluetooth eller Wi-Fi hele dagen. Bluetooth og Wi-Fi kan brukes til å finne telefonen din. Du kan imidlertid fortsatt ha dem på mens systemet er forhindret i å bruke dem for plassering. Hvordan kan du gjøre dette? Sjekk trinnene nedenfor for veiledning:

 • Klikk på Innstillinger
 • Klikk deretter på Location
 • Deretter klikker du på Overflow-menyen, som ligger øverst til høyre hjørne
 • Trykk deretter på Skanning
 • Neste ting å gjøre er å fjerne merket for Bluetooth-skanning og Wi-Fi-skanning for å spare litt batterilevetid.

Du må vite at denne modifiseringen vil forhindre at telefonen din enkelt finner seg selv når du kjører en app som krever stedsinformasjon

Konfigurere batterisparemodus

Dette er også et nyttig tips for å fikse batterilevetiden på LG G6-telefonen. LG-enheter kommer med batterisparemodus på ett nivå som også er veldig enkel å konfigurere. Du kan bruke hurtigvarslingsinnstillingene for å aktivere den, og du kan konfigurere den slik at den automatisk slås på når batteriet når 5% eller 15% strømnivå. Dette betyr at batterisparemodus slås på med en gang batteriet forblir enten 15% eller 5%. Hva skjer når batterisparemodus slås på?

 • Lysstyrken reduseres automatisk
 • Vibrasjoner reduseres gjennom systemet
 • Apper vil også være begrenset når de kjører i bakgrunnen.

Du blir varslet øyeblikkelig om batterisparingsmodus slås på slik at du kan vite hva som skjer. Batterisparingsmodus slås av automatisk når du kobler til batteriladeren.

Endre skjerminnstillingene

Smarttelefonen er gjort smartere om dagen, og de har nå mer effektive skjermer. Men jo mer effektiv skjermen er, desto mer batterilevetid blir forbruket. LG G6-telefonen har et ganske stort skjerm, og for å lyse opp det krever mye batterikraft. Du kan endre skjerminnstillingene for å redusere batteriforbruket. Hvordan kan du gjøre dette for å løse problemet med batterilevetid på LG G6-telefonen? Sjekk trinnene nedenfor:

 • Klikk på Innstillinger
 • Så se etter skjerm
 • Du vil bli presentert for tre alternativer, som er lysstyrke, alltid visning og tidsavbrudd på skjermen.
 • Velg hvilken som helst av dem i henhold til dine preferanser.

Strømforbruket reduseres når lysstyrken reduseres. Du kan stille inn en "daglig tidsavbrudd" for at displayet alltid skal vises når det slås på, eller du kan slå det av helt. Jo lenger skjermen holder seg, jo mer batteristrøm bruker telefonen. Hvis skjermen holder seg i en lengre periode, er det bare å endre perioden til noe kortere.

Slå av Google automatisk oppdatering

Hvis du holder Google-oppdateringen alltid på, vil batteritiden i LG G6-telefonen tømme. I søket etter hvordan du fikser LG G6 batterilevetid, kan du se etter alle autooppdateringsappene som er tilgjengelige på enheten din og slå dem av. Dette kan gjøres fra Google Play Store-innstillingene. Det hindrer telefonen i å skanne og laste ned oppdateringer til appene som allerede er installert på enheten din

 • I Play Store-innstillingene, klikk på Auto-update asp
 • Velg deretter automatisk oppdater apper via Wi-Fi
 • Denne innstillingen forhindrer telefonen i å laste ned appen til du er koblet til Wi-Fi. Det vil også forhindre batteriforbruk til Wi-Fi er aktivert på enheten din.

Les også - Slik fikser du dårlig batterilevetid på LG G5