Beste bærbare datamaskiner for skole og spill i 2020

Vi lever i denne teknologidrevne epoken og har tilgang til en mengde alternativer når det gjelder datamaskinens behov . I denne digitale tidsalderen har nesten alt forvandlet seg til dette nye mediet, inkludert skolearbeid. Borte er dagene da vi trengte å gå på skole med notatblokker og blyanter. Bærbare datamaskiner er et flott verktøy for å gjøre alt du pleide å gjøre manuelt, mer effektivt og raskt. I dag er det bare ikke nok å ha en bærbar datamaskin som bare kan få ved å oppfylle alle våre databehov, spesielt for barn på skolen. Spilling er ekstremt populært i disse dager, og de fleste barn ser etter produkter som kan gjøre begge deler. Så vi skal snakke om noen av de beste bærbare datamaskiner for skole og spill.

Gaming har blitt en industri på flere milliarder dollar med konkurransedyktige kamper og premier til millioner av dollar. Å spille spill anses ikke lenger for å være noe som bare nørder eller nerder gjør. Det har overgått alle kjønn, land og aldre, og transfiksert alle fra alle hjørner av verden. E-Sports har i seg selv blitt et seriøst konkurransearrangement med millioner av fans og hundrevis av sponsede lag.

Imidlertid er seriøs spill noe som krever at du kjøper tunge maskiner hvis du vil spille de siste spillene eller trene for konkurrerende kamper. Disse bærbare datamaskinene kommer til svimlende høye priser, men du kan finne en slags midtbane der de er rimelige, men likevel kraftige nok til å utføre begge oppgavene. Husk at bærbare datamaskiner i et rimelig pris ikke er bygget for å spille de nyeste spillene på de høyeste grafiske innstillingene, men de kan gjøre en anstendig nok jobb for å holde deg lykkelig.

Her er noen av de beste bærbare datamaskiner for skole og spill, inkludert rimelige og noen få dyre for seriøse spillere.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for bloggere

Beste bærbare datamaskiner for skole og spill

En av de rimelige spill-bærbare datamaskinene med god verdi

HP Omen

HP Omen er ikke for den seriøse spilleren som går på skole, siden det er et bærbart bærbart inngangsnivå, men gir også mye verdi i forhold til det nisjesegmentet. Den kommer med en 2, 8 GHz Intel Core i1-7700 HQ-prosessor, 8 GB RAM (oppgraderbar til 16 GB), 1 TB lagringskapasitet, NVidia GTX 1050 grafikkort og en 15-tommers skjerm.

Karbonfiberkroppen føles veldig bra og robust i hendene, og den røde "røttene" -logoen ser vakker ut, omgitt av det matt sorte utsiden. Tastaturene har også en rød bakgrunnsbelysning som ser ganske fantastisk ut spesielt om natten. Displayet har imidlertid flott farge, men det er ganske svakt sammenlignet med noen av de andre bærbare datamaskinene som kommer til et lignende prispunkt. Imidlertid kan den bittesmå delen av detaljene overses på grunn av de fantastiske fargene skjermen tilbyr.

Så langt ytelsen gjør, gjør den bærbare datamaskinen en god jobb med å utføre oppgaver og kjøre spill. Imidlertid kan det hende du kan få problemer med å kjøre de siste spillene i høye innstillinger, fordi denne bærbare datamaskinen ikke er bygget for intense oppgaver. På maks. Kan du gå for middels innstillinger og fortsatt nyte en god spillopplevelse. Alt i alt gir det stor verdi for prisen du kan kjøpe den til.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Stor verdi
 • Rimelig og kompakt
 • Grei ytelse

Se det på Amazon

En av de flotteste inngangsnivåene for spill-bærbare datamaskiner

ASUS ROG STRIX GL703VD 17

Denne Asus ROG STRIX GL703VD17 leveres med en Intel Core i-7 2, 8 GHz HQ-prosessor, en 4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050, 32 GB DDR4 RAM og en 17, 3-tommers skjerm med 1920 × 1080 skjermoppløsning. Det er lett en av de kuleste spill-bærbare datamaskinene på markedet i dag. Det børstede aluminiums lokket har en strukturert overflate og en bakgrunnsbelysning logo preget på den ene siden.

128 GB PCle- og SATA-lagring sammen med 1 TB 5400 RPM SSHD lar deg oppleve nær feilfri oppstart og reduserte lastetider. Samtidig er lagringskapasiteten ganske lav, men du må vurdere prispunktet på denne bærbare datamaskinen. Hvis det ikke er nok plass for deg, kan du gå til de andre alternativene, for eksempel 2 TB SSD eller 1 TB SSD-versjonen. De kommer på henholdsvis $ 3.064 og $ 1.834.

Den store feilen på denne bærbare datamaskinen er batteriets levetid. Det er ikke tilstrekkelig å ha en langvarig spillopplevelse uten å ha den belastet hele tiden. Det er fremdeles et produkt med god verdi på grunn av det sinnssykt lave prispunktet. Det er kanskje ikke den beste ytelsesbaserte bærbare datamaskinen, men den er flott når det gjelder multi-tasking og lar deg spille spill i standard kvalitet uten hikke.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Eksepsjonell skjermkvalitet
 • Myk utseende maskin
 • Rimelig og god ytelse

Se det på Amazon

Det tykkeste kuleste spilldyret

Asus ROG Zephyrus Gx501

Forbered deg på det ultimate spilldyret som får kjevene til å bli overrasket. Denne tykke bærbare datamaskinen ser kanskje ikke ut som en del av en spillmaskin, men gjør ingen feil; det er et slumrende beist. Det kommer med Intel Core i7, et 8 GB NVidia GeForce GTX 1080 grafikkort, 16 GB RAM og 512 GB M.2 PClex4 SSD-lagring. Skjermstørrelsen er en beskjeden 15, 6 tommer med antirefleks og et bredt utsnitt på 120 Hz panel. Du får også det åttende Gen Intel i7-alternativet for tilleggsytelse, men du må betale ytterligere $ 300 for det.

Hvor dette skiller seg fra alle andre bærbare datamaskiner, er at det kombinerer funksjonaliteten og størrelsen på en Ultrabook mens den fungerer som en middels høy rekkevidde spillmaskin. Et annet flott aspekt ved denne maskinen er at den er helt stille når du kjører oppgaver. Kroppen har en aerodynamisk design som gjør at luften kan strømme mer fritt og avkjøler maskinen med 20 prosent sammenlignet med vanlige bærbare datamaskiner. Asus ROG Zephyrus GX501 kommer også med et tilpassbart RGB-spilltastatur bygget for nesten 20 millioner tastetrykk.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Overraskende kraftig
 • Stille avkjøling
 • Kompakt å bære rundt

Se det på Amazon

Keiseren av små spill-bærbare datamaskiner

MSI GS65 Stealth

MSI Gs65 stealth er en av de mest imponerende kompakte bærbare datamaskiner i markedet i dag så langt ytelsen går. Den har en Intel Core i7-8750H-prosessor, 16 GB RAM, 8 GB NVIDIA GTX 1070 grafikkort, 512 GB NVMe SSD og VR-evne. 15-tommers skjerm kommer med anti-blending og en oppdateringshastighet på 144 Hz perfekt for spill.

Designmessig ser det vakkert ut med en elegant, svart kropp og små gull aksenter over lokket og rundt pekeplaten. Det er sikkert å blende folk når du pisker den ut foran dem. Den er også ganske lett på 4 pund, noe som gjør det ekstremt praktisk å ta med seg. Du kan enkelt få plass i ryggsekken, og du vil ikke engang føle en forskjell på grunn av den kompakte størrelsen. Et annet flott aspekt ved designen er den nesten fasetfrie skjermen og et 85 prosent skjerm-kroppsforhold.

Denne bærbare datamaskinen er ikke bare bygget for intens spill, men ganske mye hvilken som helst oppgave du legger foran deg. For batteriets levetid er det ikke noe spesielt og tilbyr det samme som de fleste avanserte spill-bærbare datamaskiner. Det er ikke dårlig, men det er ikke bra heller. Prisen er dyr, men når du ser på alt denne bærbare datamaskinen tilbyr og mer, virker kostnadene veldig rimelige.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott design
 • Nydelig skjerm
 • Eksepsjonell ytelse

Se det på Amazon

Lean and Mean Gaming bærbar PC

Dell XPS 15 2 in 1

Dell er utvilsomt et av de beste selskapene der ute som leverer datamaskiner, periferiutstyr og bærbare datamaskiner av høy kvalitet i markedet i dag. Et av de fineste produktene på laptop-plassen er Dell XPS 15 som kommer med en Intel Core i5 / i7, 4 GB Radeon RX Vega M GL Graphics, 8 GB RAM, 512 GB PCle SSD og en 15, 6-tommers ultra HD-skjerm.

Den kombinerer den rå kraften til en spillmaskin med bekvemmeligheten av et tynt, elegant utseende chassis for å gi deg den beste opplevelsen du kan ha mens du kjører oppgaver. Du kan ikke la være å bli forelsket i den utrolig tynne, slanke kroppen. Faktisk kan du ikke engang tro den rå kraften denne bærbare datamaskinen har ved å se på den delikate rammen. Det er først når du tar på deg noen spill og øker grafikkinnstillingene, at du ser det for hva det er; en mager og slem spillemaskin.

En interessant funksjon er et 360-graders hengsel på bunnen av skjermen som lar deg svinge skjermen til 180 grader og bruke den som et nettbrett eller skyve den helt til baksiden. Nesten alt med denne bærbare PCen er flott, og den eneste ulempen er en høy vifte som kan sette deg av hvis du liker stille bærbare datamaskiner.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Utrolig kraft
 • Ultratynn kropp
 • Taktilt tastatur
 • 360-graders skjermhengsel

Se det på Amazon

Det minste dyret

Razor R3U1 Blade

Razer R3U1 Blade er en eksepsjonell spill bærbar PC som kan hjelpe deg med å gjøre noe av skolearbeidet ditt mens du kjører de nyeste spillene med letthet. Den kommer med en Intel Core i7-8750H, 8 GB NVidia GeForce GTX 1070, 16 GB RAM, 512 GB SSD og en 15, 6-tommers skjerm. Den 15-tommers skjermen gjør den til en av de minste spill-bærbare PC-ene som kan pakke en god trøkk, for ikke å snakke om en flott 144Hz og et 85 prosent synlig visningsområde. Den bærbare datamaskinen har også en usedvanlig tynn ramme, noe som gjør den til en av de mest kompakte spillmaskinene der ute.

Det som er mer interessant med denne bærbare datamaskinen, er utvidbarheten den tilbyr med Razer Core X. Den 8. Gen Intel Core i7-8750-prosessoren kommer med 6 kjerner og lar deg kjøre flere oppgaver med lynraske hastigheter, noe som gjør det til en absolutt glede for bare alt du vil gjøre.

Det imponerende dampkammerkjølingssystemet holder den bærbare datamaskinen kjølig til enhver tid, samtidig som den gir et flott løft for ytelsen. Dessuten får du også tilleggsprogramvare og spillbunter helt gratis, hvis du kjøper det fra utvalgte online distributører. Alt i alt er dette en flott bærbar PC å eie, hvis du vil ha et lite dyr av en bærbar datamaskin som kan oppfylle ethvert databehandlings- eller spillbehov du måtte ha.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Bra ytelse
 • Ekstremt kompakt
 • 4k visningsalternativ

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Å kjøpe en bærbar PC høres kanskje ut som en enkel oppgave, men det er vanskeligere enn man antar. Det er så mange unike alternativer tilgjengelig i dag, til så mange prisklasser, at det er vanskelig å bestemme hvilken du skal gå etter. Hvis du fortsatt er på skolen og leter etter en bærbar datamaskin til spill, må du spørre deg selv hva den bærbare datamaskinens primære og sekundære prioritet vil være. Hvis det er mer for skolearbeid og mindre for spill, må du se på noen av bærbare datamaskiner på inngangsnivå da de vil gjøre jobben.

Hvis du trenger en bærbar ytelse som også kan utføre alle pensumbaserte oppgaver, må du gå for de dyrere alternativene. Det er langt bedre å få et kraftig system som du kan bruke i årevis enn å kjøpe et billig som kan bli ubrukelig og foreldet om et år eller to. Gjør din egen undersøkelse og se etter den bærbare datamaskinen som vil hjelpe deg å oppfylle dine spesifikke behov, mens du husker at det er verdt ikke bare for nå, men noen år fra nå.