Hvor er det "siste" alternativet i oppdatert Facebook iPhone-app?

Med den siste oppdateringen endret Facebooks iPhone-app en viktig funksjon: innstillingen "Nyeste" på nyhetsfeeden. Hvis du oppdaterte appen nylig (til versjon 235.0), spør du sannsynligvis: "Hvor er det nyeste alternativet for nyhetsfeeden?"

Mens de fleste av de andre nye funksjonalitetene i den nye oppdateringen er kule, er dette en funksjon som Facebook har slags skrudd opp. Heldigvis fjernet de ikke funksjonen fullstendig.

Slik får du tilgang til den nyeste strømmen i Facebook iPhone-appen

Trinn 1. Åpne Facebook-app → Trykk på Mer fra menyen (nederst.)

Steg 2. Trykk på "Se mer."

Trinn 3. Bla ned og trykk på Nyeste.

Gå tilbake til nyhetsfeeden, og nå skal den laste den nyeste strømmen på appen.

Det er fornuftig å sjekke de siste statusoppdateringene, fotooppdateringene og andre delinger fra vennene dine og sider du har likt / abonnert på. Jeg vet ikke hvorfor Facebook ønsker å endre denne standardoppførselen til noe som ikke er så "nåværende".

I andre ting som har endret seg, lar Facebook-appen deg nå redigere oppdateringer før du legger ut dem. Dette inkluderer å se og fjerne foreslåtte koblinger basert på statusoppdatering / lenkeandel.

Den andre funksjonen er online-innlegg: du kan nå bruke og legge ut statusoppdateringer / -andeler til Facebook selv når du er frakoblet (Flymodus / ingen data osv.). Facebook vil legge ut oppdateringen når din iPhone kobles til et nettverk.

Last ned den nye Facebook-appen her. Hvis du allerede har appen installert, kan du gå til App Store → Oppdateringer- delen for å oppdatere Facebook.

Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentarer, og på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar