Hvordan legge til folk på Snapchat

Snapchat er en flott app som kan lastes ned på smarttelefonen din og kan brukes til å sende eller dele bilder og videoer på en morsom måte til venner og samfunn. Det er en av de mest populære appene. Snapchat blir enda mer interessant hvis det er flere venner eller kjendiser som er lagt til i profilen din.

Så populær som den er, kan det være ganske vanskelig å bli brukt for førstegangsbrukere. Å legge til venner på Snapchat eller legge til folk på Snapchat kan være en tøff oppgave for de som ikke er godt kjent eller vant til funksjonaliteten til denne flotte mobilappen. Så mange brukere reiser ofte spørsmål som "hvordan legge til folk på Snapchat?" Eller "hvordan legge til noen på Snapchat?". Tross alt er hele poenget med å bruke et sosialt nettverk eller en sosial applikasjon å få kontakt med flere mennesker og dele ting med dem for å få relevant tilbakemelding. Det samme gjelder kjendisene - å øke fansen deres ved å koble seg til dem via Snapchat.

De andre plattformene for sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Twitter, osv.; gjør det enkelt å søke etter ønsket person ved hjelp av å dele innleggene i profilen din. Snapchat inkluderer ikke noen funksjoner som tillater deling og re-deling av innleggene. Dette er grunnen til at denne mobilappen kan være vanskelig å oppdage og søke etter nye mennesker eller legge til venner på Snapchat. Den mer betydningsfulle årsaken er at alt endrer seg veldig raskt på Snapchat. Brukerne får bare noen få sekunder til å se snapsene som de forsvinner for alltid. Snapchat, som andre sosiale nettverk, er ikke morsomt når du ikke har venner på det. Derfor er det viktig å legge til venner på Snapchat.

Se også: Slik løser du Snapchat-problemer på Android

Hvordan legge til noen på Snapchat?

Det er flere måter brukerne kan legge til venner på Snapchat. Brukerne kan starte med å trykke på viktige ikoner som:

Trinn 1 : Åpne Snapchat som åpner kameraskjermen.

Trinn 2 : Trykk på GHOST / Snapchat-ikonet som er øverst på kameraskjermen. Dette vil åpne profilskjermen. Når profilskjermen din åpnes, kan brukerne fortsette med følgende trinn for å legge til venner på Snapchat.

Legge til venner på Snapchat - fra adresseboken:

Fra profilskjermen kan brukerne trykke på koblingen Legg til venner. Skjermbildet Legg til venner inneholder følgende parametere:

  • Legg til etter brukernavn
  • Legg til fra adresseboken
  • Legg til ved Snapcode
  • Legg til i nærheten

Ved å velge alternativet "legge til venner på Snapchat fra adresseboken", skal appen begynne å søke på personer eller venner fra brukerens adressebok. Dette er den klart enkleste måten å legge til venner på Snapchat. Hvis det er mange kontakter i mobiltelefonens adressebok, er det en større sjanse for at noen mennesker eller venner vil bruke Snapchat. På skjermbildet Adressebok kan brukerne se en liste over Snapchatters i Mine kontakter som viser listen over venner som bruker Snapchat mobilappen. Hvis du vil legge til venner på Snapchat fra adresseboken, trykker du på + -ikonet som vises ved siden av navnene deres. Hvis du har lagt til noen i kontaktlisten din nylig, og den personen ikke har vist seg i adresseboken din på Snapchat, trykker du på oppdateringsikonet som er tilgjengelig i høyre hjørne av skjermen.

Legge til venner på Snapchat - etter brukernavn:

Å legge til folk på Snapchat ved hjelp av brukernavnet er en annen enkel metode for å legge til venner på Snapchat. Det er imidlertid vanskelig å kjenne og huske brukernavnene til alle menneskene du ønsker å legge til. Og dette problemet kan ikke løses med Snapchat heller. Ved hjelp av denne teknikken kan brukerne bare søke etter kjendiser og personer som har brukernavnet registrert og bekreftet på Snapchat. Så den eneste måten å legge til venner på Snapchat etter brukernavn, trenger brukerne å huske alle brukernavnene fra vennene og menneskene. For å legge til venner på Snapchat ved å bruke brukernavnet, må brukerne gå til "Legg til venner" -skjermbildet og klikke på "Legg til med brukernavn". Du må oppgi brukernavnet til den aktuelle personen for å søke og legge til venner på Snapchat.

Hvis + -ikonet ikke vises foran det angitte brukernavnet, gjenspeiler det at brukernavnet du har skrevet inn er feil, og det er ingen personer med det brukernavnet i databasen til Snapchat. Et annet viktig trekk ved Snapchat er at den også verifiserer historier og profiler fra kjendiser og andre kjente personer, i tillegg til Snapchat-brukerne som har stor sosial innflytelse. For slike mennesker kan du søke ved å skrive inn navnene deres. Når du skriver inn navnene deres, vil de tilsvarende brukernavnene vises foran navnene. Profilene som er verifisert, gjenspeiler et bekreftet ikon ved siden av brukernavnene.

Legge til venner på Snapchat - ved hjelp av Snapcode:

Snapcode er en spesiell funksjon som tilbys av Snapchat som nylig ble lansert. Snapcode er representert av en gul firkant som har avrundede hjørner med flere sorte prikker overalt. Alle brukerne av Snapchat har en individuell Snapcode tildelt dem. Individuell Snapcode kan sees på profilskjermen til Snapchat-mobilappen. Hvis du ønsker å legge til noen som bruker den individuelle Snapcode, må brukerne ha en bildefil som skal inneholde individets Snapcode i telefonens kamera eller galleri. Etter dette kan du gå til Legg til venner-skjermen og trykke på alternativet Legg til etter snapcode. Du blir ledet til alle bildene i kamerarullen eller galleriet. Du kan velge et bestemt bilde som inneholder Snapcode og deretter starte skanneprosessen. Når Snapchat oppdager en profil etter skanning av Snapcode, vises profilen til den aktuelle personen, og du kan bli venn med ham / henne.

Selv om Snapchat er en ny mobil app for sosiale nettverk, er det ganske enkelt å få svar på hvordan du kan legge til folk på Snapchat. Ha det gøy med appen!

Se også: Slik sletter du Snapchat-kontoen

 

Legg Igjen Din Kommentar