Slik kjører du IOS-apper på Mac eller Windows PC

Den nest største appbutikken er Apples App Store, med 1, 5 millioner apper. Du kan finne musikk, livsstil, reise, nyheter, sosiale nettverk, produktivitet, foto- og videoapper, bare for å nevne noen. Det er mange interessante spill også. Valget er stort, og jeg er sikker på at du har noen få apper som er dine favoritt. Selv om det er morsomt å kjøre disse appene på iPhone eller iPad, må du lure på at det er mulig å kjøre iOS-apper på Mac eller Windows PC.

Alternativet du har er å laste ned en simulator, men du bør være klar over at opplevelsen ikke vil være perfekt. Årsaken til det er ganske enkel. Enheter som iPad og iPhone har en berøringsskjerm, og når du kjører appen designet for slike enheter på datamaskinen din, vil du bruke musen og tastaturet. Opplevelsen vil være helt annerledes, og den vil ikke være nesten like stor som når du bruker iPad eller iPhone. Selv om du kan bruke en simulator for å kjøre iOS-apper på Mac eller Windows, vil du ikke kunne finne alle appene som er tilgjengelige i den offisielle App Store.

Se også: Slik sletter du apper på iPhone og iPad

www.geeky-gadgets.com

Kjør iOS-apper på Mac eller Windows PC med iPadian

Her skal vi snakke om iPadian. Det er den Adobe luftbaserte iOS-simulatoren for Mac / Windows PC. Etter at du har installert iPadian, vil du ikke kunne få tilgang til App Store og få appene du ønsker. Denne simulatoren har sin egen butikk, og selv om det er mange gode apper, er valget begrenset.

Denne iOS-simulatoren mac / windows-PC gir iPad-utseendet, og når du starter den, finner du mange forskjellige apper, e-postklient, nettleser og mange andre interessante ting. Som vi nevnte, vil ikke opplevelsen være den samme, men likevel har iPadian mange gode ting å tilby, så du bør prøve den ut.

www.phcorner.net

La oss se hvordan du kjører iOS-apper på Mac eller Windows PC :

Det første du trenger å sørge for er at du har Adobe Air installert på datamaskinen din. Du kan få det her. Du bør også oppdatere Adobe Flash til den nyeste versjonen, og du må laste ned Windows .NET Framework, men du blir bedt om å gjøre det under installasjonen av iPadian.

Deretter må du laste ned iPadian. Hvis du er Mac-bruker, kan du laste den ned her. Hvis du er en Windows-PC-bruker, kan du laste ned iPadian fra deres offisielle nettsted. Kjør .exe-filen, og installer simulatoren. Når installasjonsprosessen er over, vil simulatoren åpne, og du vil kunne kjøre iOS-apper på Mac eller PC. Du finner noen få apper som allerede er installert, og for å få mer, klikker du bare på App Store. Kanskje finner du ikke favorittappen din, men likevel vil det være mange interessante du kan laste ned.

Du kan også lese: Hvilke skritt du må ta når MacBook-maskinen ikke slås på