Hvordan tilbakestille en frossen Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5-telefonen er en fantastisk enhet fra Samsung som kom med et lyst og elegant utseende. Tilsetningen av aluminiums- og glassdesign gjorde det mer attraktivt og folk viste mer interesse for å eie det. En kraftig 8-kjerners prosessor, 4 GB RAM og siste 5.1.1 android Lollipop bidro til en raskere ytelse av denne Galaxy Note 5. Også 5, 7-tommers Quad HD-skjerm, 16 MP kamera, trådløs lader og andre attraktive er grunnene til at dette enhet ble en av de mest populære på smarttelefonmarkedet.

Totalt sett er denne enheten en flott å ha, men den eneste ulempen er det ikke-avtakbare batteriet. Du kan heller ikke utvide lagringsplassen med et micro SD-kort, da det ikke er noe slikt spor for det alternativet. Aluminium- og glassdesignet er grunnen til at du ikke kan ta ut batteriet. Selv om det lar brukerne glede seg over en flott og raskere ytelse, men det kan være tiden hvor denne premium Galaxy Note 5 er frosset av ukjent grunn. På mange andre Samsung-modeller kan du utføre en omstart bare ved å trekke ut batteriet, og det vil løse problemet umiddelbart. Men når det kommer til Samsung Galaxy Note 5 eller Galaxy S6, kommer ikke dette trikset til da de ikke har et avtakbart batteri. Så, hvordan vil du utføre omstart eller myk tilbakestilling hvis enheten din reagerer ikke?

Dette problemet kan løses enkelt hvis du går gjennom den første innstillingsprosessen i Galaxy Note 5 veldig nøye som tilbyr noen veldig nyttige triks og tips. Et tips sier at 'i tilfelle enheten din ikke svarer, bare trykk og hold inne strøm- og volum ned-knappen helt i minst 7-10 sekunder og telefonen vil bli startet på nytt. "

Imidlertid er prosessen forklart her i detalj.

Måter å utføre tilbakestilling på i Galaxy Note 5:

Myk tilbakestilling:

  • Akkurat som andre smarttelefoner, vil et langt trykk på noen knapper gjøre jobben for deg. Bare trykk og hold volumet nede og av / på-knappen helt i 10 sekunder.
  • Du vil føle en vibrasjon, og enheten vil bli startet på nytt som vanlig. Det kan også starte på nytt til vedlikeholdsstartmodus. Hvis dette er tilfelle, bruk volum opp og ned-knappen for å navigere.
  • Velg alternativet bare omstart ved hjelp av strømknappen. Og det vil starte enheten på nytt. Det er det. Enheten din vil da være fra frossent tilstand.

www.youtube.com

Hard tilbakestilling:

Du kan også velge å utføre en hard tilbakestilling hvis du vil. Hard tilbakestilling er ikke mulig gjennom operativsystemet, da enheten er helt frossent. Så du må gjøre bruk av kombinasjonen av knapper for å utføre den. Slik gjør du:

  • Slå først av enheten helt.
  • Neste trykk og hold volumet opp og av / på-knappen i noen sekunder helt.
  • Du vil merke Samsung-logoen på skjermen. Slipp av / på-tasten, men fortsett å holde Volum opp-knappen i noen sekunder, og det vil ta hvordan Android gjenoppretting skjermen. Slipp deretter volum opp-knappen.
  • Benytt deg av volum opp- og ned-knappene for å navigere og komme til tørkedata eller fabrikkinnstilt alternativ.
  • Bruk strømknappen for å velge alternativet for tilbakestilling av fabrikken.
  • Gå deretter til 'Ja' og velg det med strømknappen for å bekrefte prosessen.
  • På samme måte navigerer du og velger alternativet "omstart systemet nå" for å starte enheten på nytt. Det er det, og enheten din vil være i frossent tilstand da.

www.pinterest.com

Så kan du nå utføre tilbakestilling raskt ved å bruke kombinasjonen av taster i tilfelle din Samsung Galaxy Note 5 er frossen eller ikke svarer. Begge metodene er nyttige, og du kan bli kvitt det frosne problemet ved å bruke en av dem. Men hvis du foretrekker å utføre den andre metoden, må du forsikre deg om at du har sikkerhetskopi av alle dokumentene på enheten din, ettersom fabrikkinnstillingen vil slette alt fra telefon, og du må angi det helt fra begynnelsen. Så nå, hvis Samsung Galaxy Note 5-telefonen er frosset eller ikke svarer av en eller annen grunn, kan du gå gjennom de nevnte metodene, så vil du snart være i ferd med å løse problemet.

 

Legg Igjen Din Kommentar