De beste Android-appene for å laste ned MP3 Music Free

For bare flere år siden var det ganske vanskelig å laste ned musikk. Vi måtte først laste ned MP3 på datamaskinen vår og deretter overføre den til telefonen. Nå, takket være høyhastighetsdata og Wi-Fi-nettverk, kan vi laste ned musikk direkte på telefonen. Det er flere applikasjoner som lar oss søke og finne sanger vi ønsker å laste ned. Å finne riktig Android-musikkapp for deg kan være veldig vanskelig og tidkrevende, vel vitende om at de fleste av disse appene på playstore ikke fungerer eller er fulle av annonser. Derfor har vi gjort en gjennomundersøkelse og samlet en liste over de beste Android-appene for å laste ned noe av favorittmusikken din.

Se også - TOPP 3 BESTE BATTERI SAPING APPS ANDROID -FIX SLOW CHARGING

De beste Android-appene for nedlasting av musikk

4shared

www.bestcloudstorage.net

Dette er en av de beste gratis MP3-nedlastingsappene for Android som lar deg finne all slags musikk fra klassisk til copyright. Til og med melodier fra de nye artistene tilbys også i denne fantastiske nedlastingsappen for musikk. Det inneholder et stort bibliotek med gratis musikk som har mer enn 6 000 000 spor. Det inkluderer et filter i søkeprosessen for å fremskynde søket etter favorittmusikken din fra den enorme databasen som bare viser MP3-musikken. Brukere kan glede seg over fordelen med 4Shared 15 GB skymappe for å lytte til sangene offline, og all musikken du laster ned gratis herfra blir automatisk lagt til i den skymappen.

Advanced Download Manager

apkjan.com

Utstyrt med en utrolig høy nedlastningshastighet, har dette gratis MP3-nedlastingsprogrammet å tilby mye mer enn du forventer. Det gjør det mulig å laste ned tre filer samtidig, noe som er veldig interessant. Denne appen inneholder flere innstillingsalternativer der du kan tilpasse dem i henhold til dine behov. For eksempel kan antallet samtidige nedlastinger, hastigheten på nedlastingen og hvordan de vil lastes ned, tilpasses perfekt for å holde ting under kontroll. Så få denne appen gratis og nyt alle funksjonene mens du lytter til favorittmusikken.

Palco MP3

palco-mp3.en.uptodown.com

Denne er sannsynligvis best for de uavhengige brasilianske musikerne som vil at hele verden skal høre på sangene deres. Så, denne gratis Android-appen hvis du vil høre på sangene fra mer enn 100 000 artister av forskjellige sjangre. Musikk som samba, hip-hop, bossa nova, elektronisk etc. er tilgjengelig i denne appen, bare last ned denne appen på Android-enheten din og finn ut hva brasiliansk musikk har å tilby. Brukerne kan også laste ned hvilken som helst sang på enheten, streame radiostasjonen og lage spillelistene for å glede seg over musikk.

Sound Cloud

www.forbes.com

Dette er en flott samling av mer moderne sanger fra forskjellige sjangre som hiphop, jazz, rock, house og andre. Dette er uten tvil en av de beste MP3-nedlastingsappene som brukes av millioner av mennesker, og de er gratis tilgjengelig. Lar brukerne søke melodier etter artister, spor eller andre kriterier. Du kan også alltid følge vennene og andre artister for å høre hva de deler. Alle spor kan spilles, pauses eller til og med hoppes over fra låseskjermen mens du også kan lytte til strømmer hvis du bruker Wi-Fi eller mobildata.

Anghami

africa-me.com

Denne appen ligner veldig på Google-spillemusikken som er en flott kilde til forskjellige ekte og ny musikk. Du kan laste ned sangene gratis og lytte på fritiden. Den er hovedsakelig rettet mot lytterne fra Midt-Østen, men hvis du er en stor fan av arabisk musikk, kan du få denne appen på enheten og lytte til de arabiske sangene med letthet.

Google Play Musikk

Bildekilde - features.en.softonic.com

Hvis du leter etter en av de beste musikkspillerne for Android-enheten din, er dette et flott alternativ som er fullpakket med så mange kule funksjoner og gir en flott katalog med over 3 millioner sanger. Brukere kan lytte til sangene offline, mens appen også lar deg laste opp rundt 50 000 sanger fra den personlige samlingen. Google spiller musikk lar Android-brukere glede seg over en rekke gratis spor og album.

Rhapsody

www.androidpolice.com

Dette er en av de beste Android-appene når det kommer til å laste ned favorittmusikken. Denne applikasjonen er fullpakket med funksjoner som lydkvalitet, annonsefri, sangradio, avanserte artister og mer. Den lar deg laste ned millioner av sanger gratis. Brukere får mulighetene til å lage lydsporet og bygge spillelister etter eget valg, mens tilleggsfunksjoner som sleep timer, lyd EQ og artistvideoer gjør opplevelsen fantastisk. I tilfelle du er ute av tilkoblingen, kan du lytte til de tidligere nedlastede sangene når du er frakoblet.

Blur Music nedlasting

www.mobogenie.com

Denne appen er sannsynligvis den raskeste MP3-løsningen som inkluderer en veldig stabil søkemotor. Grensesnittet til appen er ganske bra mens den har et veldig bærbart og forståelig design. Det har vist seg at det er mye enklere å laste ned sanger i dette MP3-nedlastingsprogrammet, fordi det knapt krever at du går gjennom noen tillatelsesprosess for å begynne å laste ned sanger. Så fortsett med å få den i enheten snart og kos deg med appen gratis.

RockMyRun

Bildekilde - got2run4me.com

RockMyRun er den beste gratis mp3-nedlasteren for folk som leter etter treningsmusikken. Ja, denne appen forfrisker ikke bare tankene dine, den er flott hvis du også vil forme figuren din. Den har en flott DJ-blandet kolleksjon som kan brukes som treningslydspor. Sangene kan nytes ved å laste ned dem, eller cache sporet for å høre på dem offline. Mybeat-funksjonen er et utmerket tillegg til denne appen som lager spillelisten i henhold til treningsstilen din.

Last ned flere gratis Android APK-filer og apper