Beste kalkulator-apper for iPad Pro i 2020: Fremskynd beregningen

Alvorlig beregning trenger ikke å være saktegående eller tidkrevende. Med et superhentig verktøy og noen få pro-tips til disposisjon, kan du få oppgaven din gjort mye raskere.

I motsetning til iPhone; iPad kommer ikke med en innebygd kalkulator-app. Men bry ikke flere tredjepartsapper som kan fylle tomrommet veldig bra. I dagens roundup har vi gjennomgått de ti beste kalkulator-appene for iPad.

Så, hvordan kan disse appene øke hastigheten på oppgaven din og styrke produktiviteten din? Vel, de er pakket sammen med et bredt utvalg av overlegne verktøy som hjelper deg med å beregne effektivt. Enda bedre, disse appene er allsidige og gjør mye mer enn bare enkel beregning. Hopp rett inn sammen med meg for å oppdage en topp innsats for din iPad akkurat nå!

10 beste kalkulatorapper for iPad Pro

#1. PCalc

Hvis du vil ha en alt-i-ett-kalkulator-app til iPad-en din, kan du gå til PCalc. Det er uten tvil den beste kalkulator-appen for iOS takket være et bredt spekter av superhendige verktøy.

Den gir en valgfri RPN-modus og multilinjedisplay slik at du kan forbedre beregningsopplevelsen. Dra nytte av de tilpassede knappoppsettene for å få arbeidet raskere.

Et massivt sett av enhetskonverteringer og konstanter gir mer fleksibilitet, mens ingeniørvitenskap og vitenskapelig notasjon gjør det til et utmerket valg for forskere, studenter, programmerere. Det er ikke alt, PCalc støtter også heksadesimale, oktale og binære beregninger.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 2. Kalkulator iRocks

For dyktig vitenskapelig og matematisk beregning kan du ikke gå galt med “Calculator iRocks”. Appen er fullt utstyrt og tilbyr den nødvendige fleksibiliteten for å la deg gjennomføre en beregning med ønsket effektivitet.

For å hjelpe deg med å fullføre komplekse beregninger raskt, kommer det med minneknapper. Uansett om du vil utføre addisjon, subtraksjon, prosenter, divisjon eller multiplikasjon, gir det deg muligheten til å utføre matematiske operasjoner på en enkel måte.

Når det gjelder UI, har iRocks holdt alt pent, slik at du ikke trenger å gå gjennom en lang læringskurve. Vær oppmerksom på at freemium-versjonen av denne kalkulator-appen er ganske begrenset. Og du må bruke $ 4, 99 for å få den fullstendige versjonen.

Pris: Gratis / Pro-variant kommer på 4, 99 dollar

nedlasting

# 3. Calcbot 2

Når det gjelder å gjøre beregningen superenkelig, er “Calcbot 2” et pålitelig navn. Den fungerer effektivt både som en topp kalkulator og enhetsomformer.

Appen har en svært nyttig funksjon som heter "Uttrykksvisning" som lar deg raskt sjekke hva du har skrevet. Det lagrer arbeidet ditt automatisk slik at du kan få tilgang til det senere eller ta det med i din nåværende beregning.

Takket være over 500 enheter i 22 forskjellige kategorier, har du ønsket frihet til å konvertere noen av beregningene dine. Og åh, "Favorittnøkkelen" lar deg øyeblikkelig få tilgang til den ofte brukte beregningen.

Med iCloud-synkroniseringen kan du få tilgang til historikkbåndet, konstantene og favorittene på tvers av iDevices.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kalkulator HD Pro

Hvis du elsker tilpasning, vil "Calculator HD Pro" være et utmerket valg for deg. 3D-knappene og mange tilpasningsalternativer gir masse morsomt element i stykket.

Med dobbeltlinjedisplayet viser det inndata og resultater samtidig. Appen lagrer beregningen, klokkeslettet og datoen stemplet slik at du vil henvise dem senere.

Du kan få mest mulig ut av multi-linje input for å håndtere de lange likningene. Dessuten er det seks kule oppsett og 10 attraktive temaer som lar deg tilpasse appen elegant.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Rolig 3

“Calzy 3” er en smart kalkulator med flere fantastiske godbiter på ermet. En av favorittfunksjonene mine i denne appen er "Memory Area" som lar deg lagre tallverdier og bruke dem til å øke hastigheten på beregningen.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er bokmerkefunksjonaliteten som lar deg lagre beregning med dato og tittel som skal brukes i fremtiden. Du kan tilpasse tastaturoppsettet slik at det passer arbeidsflyten din, og få mest mulig ut av dra og slipp-funksjonen for å få arbeidet ditt jevnt.

Med Handoff-støtten vil du starte arbeidet ditt på iPad og hente det på din iPhone eller en annen kompatibel enhet. Bruk mørk / lys-modus med mange fargeskjemaer for å forbedre seeropplevelsen, og også beskytte øynene dine fra anstrengelse.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. Kalkulatoren

Denne er fullt utstyrt og har alle verktøyene du ønsker for å øke produktiviteten. Du kan bruke den som en grunnleggende, vitenskapelig, brøkdel og også som en avansert valutakalkulator.

Med mer enn 70 fantastiske temaer, sikrer det at du har ønsket frihet til å tilpasse kalkulatoren. Og med historikkbåndet vil du holde alle beregningene dine sikre og dele dem med vennene dine.

Støtten til produktive funksjoner som Drag and Drop og Split View lar akselerere arbeidsflyten. Videre er denne kalkulator-appen kompatibel med flere språk, inkludert engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. EduCalc Classic

Leter du etter en topp grafisk kalkulator? Hvis ja, kan “EduCalc Classic” oppfylle forventningene dine med ganske bra resultat.

Du kan bruke den til å tegne opptil fire ligninger enkelt. Basert på behovet ditt, vil du tegne polare koordinater og også håndtere parametriske ligninger uten problemer.

Enhetsomformeren fungerer effektivt, slik at du kan konvertere et antall enheter inkludert areal, hastighet, tetthet, avstand, energi, tid, trykk og mer. Dessuten fungerer EduCalc Classic også som en vitenskapelig kalkulator for å la deg utføre mange funksjoner som aritmetikk, eksponentiering, kvadratrot, kubrot.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Tydlig

“Tydlig” gir mer fleksibilitet og kan være et flott verktøy hvis du vil komme på toppen av beregningen med liten innsats. Det beste med det er det svært intuitive brukergrensesnittet som ser innbydende ut og spiller en viktig rolle i å akselerere oppgaven din.

En annen enkel, men ganske fin ting med det, er muligheten til å dra tallene og ta dem med til din nåværende beregning uten problemer. Tydlig lar deg perfekt kommentere ethvert nummer med en vedlagt tekstetikett.

Ta imot de nevnte grafiske funksjonene; Du kan koble tall til en graf og bruke glidebryteren til å finjustere et hvilket som helst tall. Dessuten vil du også kunne skrive ut arbeidet ditt eller dele det som en pro-look PDF-fil.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 9. Kalkulator +

Det som gjør "Calculator +" til et fint valg er muligheten til å oppfylle proffkravet på de fleste aspekter. Selv om appen har fått mange gode funksjoner i pusen, vil jeg snakke om de tre viktigste funksjonalitetene.

Først og fremst sportser det elegante brukergrensesnittet og gir avanserte redigeringsfunksjoner som lar deg gå rundt i virksomheten din med den nødvendige fleksibiliteten.

Det andre har støtte for mange vitenskapelige funksjoner. Så hvis du vil ha en nyttig vitenskapelig kalkulator for å få matematikkene dine rett i en vits, kan den leve opp til faktureringene veldig bra.

Og den tredje, den utmerker seg som en håndskalkulator og tilbyr flere temaer for å krydre opplevelsen. Imidlertid er de fleste av storbillettfunksjonene bare tilgjengelige for premiumversjonen av appen eller krever kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Soulver

Det er mange måter “Soulver” kan forbedre beregningen på og gjøre det til en smertefri opplevelse. Den ene kvaliteten som har imponert meg i denne appen er muligheten til å spre beregninger over flere linjer. Tider hvor du vil ha mer kontroll eller kvitte deg med feilene med letthet, kan denne funksjonen redde dagen din!

Bruk de naturlige setningene som "10% avslag på $ 250, " "$ 350 + 15% skatt" for å få den nøyaktige prosentandelen i en vits. Appen har et kraftig valutatastatur som gjør konverteringer til en rask affære.

På toppen av alt støtter Soulver 150 valutaer inkludert Bitcoin som sikrer at valutakonvertering forblir en død enkel oppgave.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Pro-tips:

Hvis du ikke trenger å gjøre den avanserte beregningen, kan søkelysfunksjonen for Spotlight være god nok til å la deg gjøre grunnleggende subtraksjon, tillegg, deling og multiplikasjon. Dessuten kan det også tillate deg å konvertere enheter som valuta og lengde.

Bare sveip ned fra toppen for å få tilgang til Spotlight. Skriv deretter inn beregningene dine. Det vil umiddelbart levere resultatet.

Det er alt, kompis! Forutsatt at beregningstiden din blir en rask sak nå.

Plukket ditt?

Nå som jeg har sølt bønnene om de beste plukkene mine, er det din tur til å gi fordel. Ikke glem å dele tankene dine om appene nevnt ovenfor og de som har imponert deg mye.

Du vil gjerne lese disse historiene også:

  • De beste notat-appene for iPad Pro
  • Beste prosjektstyringsapper for iPad
  • Beste presentasjonsapper for iPad

Likte du å lese denne appoppdateringen? Hvorfor ikke laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Twitter, Instagram og Facebook slik at du aldri går glipp av de siste artiklene våre.