Slik skriver du inn flere tegn på iPhone / iPad

Tastaturet er et av de viktigste elementene på alle kommunikasjonsenheter. Den skal ha riktige funksjoner, og bestemt språk. Hvis vi tar iPhones og iPads som eksempel, selges ikke disse enhetene bare i USA. Disse enhetene selges i mange forskjellige land over hele verden. Apple tilbyr språkteknologi, skriftsystem og riktig tastatur i samsvar med brukerens land og språk. Denne guiden viser hvordan du skriver inn flere tegn på iPhone / iPad

Se også hvordan du deaktiverer varsel om låseskjerm for apper på iPhone / iPad

Slik skriver du inn flere tegn på iPhone / iPad

Type tastaturer på iPhone eller iPad blir justert med den opprinnelige konfigureringen manuelt, og du kan finne et tastatur som tilsvarer språket du snakker og bruker. Problemet noen brukere opplevde var det faktum at de ikke hadde visse tegn på tastaturet. For eksempel vil brukeren som snakker tysk eller spansk, trenge forskjellige tegn, for eksempel Ü, ê. Det er en utfordring for Apple, der de måtte lage et tegninnspill på iPhone-tastaturet med et begrenset display. Så hvordan skriver du inn flere karakterer som diakritiske eller aksentuerte tegn på iPhone / iPad?

Trinnene du må gjøre er:

Forberedelse 1: Du må velge tastatur i samsvar med språket du skal bruke.

Forberedelse 2: Start søknad der du skal skrive.

Trinn 1: Når tastaturet dukker opp, trykk og hold inne tegnet relatert til et bestemt tegn og sveip til tegnet du vil ha.

Det er alt du trenger å gjøre. Det er en ganske enkel funksjon, men mange brukere vet ikke mye om den.

Her er et eksempel på trykk hold-funksjon på iOS-tastaturet:

 

Legg Igjen Din Kommentar