Slik skriver du fet skrift, kursiv og gjennomgått i WhatsApp på iPhone eller Android

Jeg ville ikke tatt feil hvis jeg sier at du er en av milliardene som bruker WhatsApp hver dag. Det har vært en primær kommunikasjonsmåte for nesten alle. Det imponerende med WhatsApp er at utviklerne fortsetter å oppdatere den med nye funksjoner nå og da.

I tilfelle du ikke er klar over det, har WhatsApp nylig tatt med noen mer mest nødvendige funksjoner. Du kan nå skrive fet skrift, kursiv og gjennomgående tekstmeldinger fra din iPhone eller Android-telefon ved hjelp av WhatsApp. Som alle andre funksjoner i appen, er også denne ganske enkel å bruke. La meg ta deg med på en tur og veilede hvordan du kan bruke den.

Slik skriver du fet skrift, kursiv og gjennomgått i WhatsApp på iPhone eller Android

Trinn 1. Start WhatsApp- messenger fra telefonens startskjerm.

Steg 2. Velg en av vennene dine som du vil prøve med de nye alternativene.

Trinn 3. Nå for å legge til fet formatering, bare legg til (asterisk) “*” før og etter teksten. For eksempel * Hola! * . Trykk på Send- knappen, og WhatsApp gjør den automatisk fet.

Step # 4. For å skrive inn kursiv, må du legge til (understrek) “_” før og etter teksten. Samme som fet formatering, vil WhatsApp nå konvertere teksten til kursiv.

Trinn 5. Den siste og finalen er gjennomført. For å kunne bruke det, må du legge til (tilde) “~” før og etter teksten.

Se hvordan du skriver fet skrift, kursiv og gjennomgående i WhatsApp på iPhone:

Det var alt folkens! Det er ikke mye for et selskap som WhatsApp å levere disse grunnleggende formateringsfunksjonene. Uansett, det er med rette sagt, bedre sent enn aldri.

Følg oss på Instagram og Twitter eller Liker siden vår på Facebook for å få den siste oppdateringen fra iGeeksblog. Last ned iGB-appen gratis i App Store.