Gratis musikknedlasting Pro for iPhone og iPad: Sannsynligvis den beste i sitt slag

Hvis du alltid har stått fast med standard Musikk-appen på iPhone-en din (som ikke en gang har en god EQ, til å begynne med), er det en løsning på dette.

Etter trenden "det er en app for den", regnet vi med at det burde være mange apper for dette, og selvfølgelig, ja. Det er mange musikkapper i App Store.

Det er apper som kan skamme en 16-spors analog mikser, og så er det appene som gjør det lettere å administrere albumet.

Gratis musikknedlasting Pro for iPhone og iPad

Men så er det Free Music Download Pro-appen : dette er en nysgjerrig blanding av både en musikknedlastingsansvarlig og en innebygd musikkspiller komplett med et 10-bånd EQ og et kraftig ryddig filter. Uten å prøve prøvde vi appen, og den er ganske bra, men ikke så bra den er hypet å være.

Hva er gratis nedlasting av musikk?

Det er vanskelig å sette appen under én kategori. Den oppfører seg i utgangspunktet som en nedlastingsapp for musikk som du finner på nettet.

Det du gjør er å bla gjennom nettstedet som inneholder lenker til gratis musikk fra nettleseren i Free Music Download. Etter dette trykker du på Last ned-knappen for hvert spor du vil laste ned. Eller hvis du velger å laste ned alle sporene, er det et alternativ for det også.

Funksjoner: Glem musikken, det er bare spilleren

Det som betyr mest i Free Music Download Pro, er den typen omfattende funksjoner den pakker. Her er en grunning:

#1. Nettleser i appen for å søke etter musikk: men det er ikke akkurat en nettleser; det er bare lenker til gratis musikknettsteder.

# 2. Nedlastingsbehandler.

# 3. 10-bånd EQ og sleep timer i musikkgrensesnittet: dette er USP for appen.

# 4. Smarte spillelister

# 5. Rediger albumgrafikk, titler og andre metadata

Ulempen med gratis

Det er to versjoner til appen. Gratisappen, Free Music Download, lar deg laste ned og bruke bare 15 sanger. Pro-versjonen, med feil tittel “Free Music Download Pro”, selger for $ 0, 99 og er verdt hver krone hvis du leter spesielt etter EQ og sleep timer.

Så langt musikken går er det ikke så bra, men verdt et forsøk.

Det er alt, folkens!

Følg med på Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar