De beste iPhone- og iPad-appene for 2020 for vitser: Laugh Your Heart Out

En morsom vits er det du trenger for å le hjertet ditt og holde deg i toppen av humøret! Enten du vil bryte alle sammenhengene med stadig voksende arbeidsmengder eller ønsker å gjøre samtalen mer glad, sjekk ut den beste iPhone- og iPad-appen for morsomme vitser.

Mens jeg plukket ut disse topp-vitser-appene for iOS, har jeg sørget for at alle av dem har et stort bibliotek med gags. Dessuten må de være tilgjengelige i et bredt spekter av kategorier, slik at du har rikelig med ingredienser for å kleke eventuelle historier. Nok snakk, la moroa begynne!

Beste iPhone- og iPad-apper for Joke i 2019

#1. Ler appen min av

Mens jeg utforsket App Store, løp jeg inn i “Laugh My App Off” og bestemte meg for å gi den en sjanse. Med mange sideskiver fant appen snart en trygg havn i samlingen min.

Det jeg har likt mye med denne appen, er det stadig voksende biblioteket med forskjellige vitser. Det betyr at ressursene dine alltid vil ha noe ut-av-boksen for å få huset ned.

Ikke unnlate å sjekke legen, matematikk og filmvitser som de virkelig er spesielle!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. LOL bilder

De sier: "Et bilde er verdt tusen ord." Og ved å se på disse sidesplitsende bildene, tror jeg på denne eldgamle uttalelsen.

Appen inneholder bilder i mer enn 20 forskjellige kategorier som dyr, kjendiser, skumle, søte, fakta, memer, vitser og mer. Appen kan også skilte med mange fantastiske GIF-er som du vil elske å se og dele. Du kan dessuten dele tegneserier via en rekke sosiale apper som Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger, Line, WeChat og Weibo.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Google-assistent

Google Assistant er den smarteste personlige assistenten. Det som gjør det foran kurven er en rask forståelse og muligheten til å svare med et nøyaktig og passende svar raskt.

Ikke rart, denne virtuelle assistenten kan også underholde deg med mange tunge-i-kinn-vitser. Så, når du vil skyte kjedsomhet eller bli kvitt de kjedelige øyeblikkene, må du ikke glem å ta den til handling.

Utover komedier, kan den virtuelle assistenten også holde deg oppdatert med en øyeblikkelig væroppdatering, siste nytt og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Beste morsomme videoer Soundboard

Har du ikke tid til å lese eller ønsker å like videoer fulle av vittisismer? Du må holde “Best Funny Videos Soundboard” under radaren din. Med den enorme samlingen på rundt 1000 videoer har appen fått masse fantastiske klipp for å holde deg underholdt.

Autospillmodus sikrer at appen fortsetter å spille av favorittvideoene dine. Og hvis du ønsker å legge til litt ekstra krydder til det, er det også et alternativ å registrere historien din. Når du har laget en fin video, kan du dele den med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Beste Corny vitser!

På tide å la haha ​​og lol nyte høy ånd! Denne er en absolutt cracker, og du vil like ta en gang. Ditto.

Appen har hundrevis av ordspill og gags som du vil elske å lese gang på gang. Og hvis du finner noe skikkelig sprøtt, kan du dele det via SMS og til og med legge det direkte på Facebook.

Dessuten kan du hoppe over til proversjonen ($ 2, 99) for å bruke denne kule vitser-appen uten annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Episke vitser

Velg ut denne appen, hvis du vil glede deg over endeløs latter. Appen har pakket inn med en gigantisk samling på over 18.000 vitser.

Du har muligheten til å velge mellom flere kategorier, for eksempel banke, banke, en-rutebåt, kjendisvitser og mer. Så velg den som perfekt stemmer overens med din smak eller humør og spreng dem for å gi mange morsomme meldinger.

Som å lagre morsomste gags? Vel, appen lar deg lagre favorittene dine i en spesiell samling. Dermed kan du raskt få tilgang til dem for å dele med vennene dine via Facebook, Twitter og e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Knock Knock Jokes for Kids

Hvis du er ute etter en flott vitser-app for barna dine, bør du ikke se lenger enn til denne appen. Den har rundt 50 vitser, og alle er morsomme. En komisk ugle forteller vitsene. Dermed trenger ikke barnet ditt å lese dem.

Vil du lage historiene dine? Herlig! Appen lar deg også opprette, spille inn og spille gags. På denne måten kan du gi sprekker ditt personlige preg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Morsomme vitser, historier og poller

Det som har vekket min oppmerksomhet i denne appen, er det kolossale biblioteket med sidesplitting vitser. Disse utrolig humoristiske sprekkene er tilgjengelige i så mange som 57 kategorier, inkludert jul, lege, kjendiser, vitenskap, sport, reiser, skole, politikk og mer.

Vil du ha en assistent som kan lese vitser for deg? Ikke noe problem. Du kan bruke Siri til å lese favorittfilmene dine. Det er også en kommentarseksjon som lar deg uttrykke synspunkter. Hvis du kjenner noen gode spøk og ønsker å sende den til appen, kan du også gjøre det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. LOL vitser

I motsetning til de fleste av Jokes-appen, er denne litt annerledes. Appen kaster ikke vitser med bare tekst. I stedet kommer det med bilder som er relevante for vitsene. Dette tilfører litt mer humor. Utenom det lar appen deg også dele vitsen over sosiale medier nettsteder som Instagram, Facebook og Twitter.

Ikke bare det, du kan også dele vitsen som en tekst via SMS eller WhatsApp. Noe av det beste med denne appen er at den oppdateres med ferskt innhold hele tiden. Så du blir aldri lei av å sveipe gjennom den enorme samlingen av humor.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Joke4Fun-appen

Synes du ofte arsenal av humoristiske vitser går tom for alternativer? Du trenger Joke4Fun for aldri å la deg morsomme meldinger gå tom for damp.

Appen tilbyr en stor samling morsomme memes og videoer for å underholde deg. Sjekk ut kattevideoer, kattememier og morsomme hunder!

Ikke gå glipp av hentelinjer som er smigrende. Du kan også høre på komediepodcast. Å ja, det er også morsomme bursdagsmemater som lar deg hilse på vennen din på en morsom måte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. iFunny - hot memes og videoer

Memes har overtatt alle plattformene på sosiale medier. Noen mennesker har allerede lagret morsomme memes på deres skylagring for å se det senere. Med iFunny-appen for iPhone og iPad kan du finne mange flere unike og friske minner hver dag. Ikke nøy deg med bare tekstvitser.

Bortsett fra det kommer appen med "ukens beste meme" basert på brukerens interesse. Så du kan ta igjen trending memes. Det er ingenting mer å snakke om denne appen, bortsett fra en ting, last den ned med en gang. Og ja, det er helt gratis uten kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er ditt valg?

Jeg antar at du har valgt minst et par apper for å livliggjøre din morsomme tid. Det ville være flott å kjenne navnene deres i kommentarfeltet nedenfor.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste iPhone-apper for å drepe stress
  • Beste tegne-apper for iPad Pro
  • Beste iPhone- og iPad-puslespill
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.