Slik lader du iPhone 7/7 Plus mens du bruker hodetelefoner

Fjerningen av 3.mm hodetelefonkontakt på iPhone 7 og 7 Plus har gjort ganske mye buzz rundt. Når eliminering av lydkontakt har lynporten frakoblet 2-i-1-rollen. Derfor kan du enten lade iPhone eller lytte til hodetelefonene om gangen.

Selv om det er noen nyttige iPhone 7/7 Plus lynhodetelefoner, lar de deg bare lytte til musikk og kan ikke la deg slå av iPhone. Så, hva er løsningen på det? Hva om du vil lade iPhone-en og lytte til hodetelefoner samtidig?

Slik bruker du hodetelefoner / øretelefoner mens du lader iPhone 7 eller 7 Plus

Det er tre måter du kan gjøre tvillingarbeidene på samtidig.

Lynadapter: Belkin Lightning Audio + Charge RockStar

Belkin har kommet ut med en ganske gjennomførbar løsning. Denne lynadapteren lar deg koble Lightning-ladekabelen til den ene siden, og et par Lightning-hodetelefoner til den andre. Som et resultat kan du lytte til musikk og juice opp iPhone-en på en gang.

Lightning Audio + Charge RockStar forventes å være tilgjengelig i oktober. Det har blitt priset til 39, 99 dollar.

Apple Lightning Dock

Apples Lightning dock gjør det mulig å slå på iPhone med Lightning nub. Dette tilbehøret har en 3, 5 mm hodetelefonkontakt sammen med en Lightning-port for strømforsyning. Det kan være bra å gjøre tvillingarbeidet på en gang.

Det universelle iPhone Lightning Dock er tilgjengelig i sølv, gull, rosegull og svart.

Du kan kjøpe denne Dock for $ 49 (for flere fargealternativer) eller $ 39 (den grunnleggende hvite fargen) fra Apple.com.

iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner kan du lade og lytte til hodetelefoner på en gang uten problemer. Ta en titt på denne eksklusive listen over de beste Bluetooth-hodetelefonene for iPhone 7 og 7 Plus. Det som skiller disse Bluetooth-øretelefonene er overlegen design og fantastisk lydkvalitet.

Fjerningen av hodetelefonkontakten har gjort iPhone 7 mer vannavstøtende. Teknigiganten hevdet under iPhone-arrangementet at det var viktig å gjøre unna lydkontakten.

Hva synes du om fjerning av hodetelefonkontakten? Skyt synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. En ting til, har du lastet ned iOS-appen vår?