Beste designervesker for iPhone 7 Plus: Nydelige drakter til Phablet

Utformet for å arrestere oppmerksomhet, kan en designer sak ikke ha kraften i en tung sak, men har misunnelsesverdig sjarm. Bare bla gjennom disse beste iPhone 7 Plus designervesker for å finne din perfekte match.

Selv om det kan høres slik ut, kommer ikke hver designer-sak til en heftig pris. Avhengig av stil, kan de tilby varierende beskyttelsesnivå til smarttelefonen din. Så velg med omhu og ikke glem å dele valget ditt med oss.

Beste iPhone 7 Plus designervesker i 2019

Rask tilgang:

 • Slim Designer Case fra SmartLegend
 • Holographic Designer Case av Rebecca Minkoff
 • Lopie Designer lommebokveske
 • OtterBox Symmetry Series Halftone Designer Case
 • MOSNOVO Paisley Flower Clear Designerveske
 • Marbled Design Silikonetui av Chenglnn
 • SelliPhone Luxury Designer Gjennomsiktig deksel
 • Velvet Caviar Marble Design-veske for kvinner
 • Cover Affair Cartoon Printed Designer Slim Cover
 • Floral Pattern Protective Designer Cover av Weiduka

#1. SmartLegend Slim Designer Veske

SmartLegend designerveske har et vakkert utseende. Blomstermønsteret gir mer sjarm til profilen sin.

Den formtilpassede designen ser iøynefallende ut på iPhone. TPU-ramme gir mindre beskyttelse mot dråper. De hevede leppene beskytter skjermen og kameraet fra bunnen av.

Det delikate utseendet har evnen til å beskytte seg selv når det betyr noe mest. Fra alle vinkler er det en rimelig avtale til en konkurrerende pris.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Rebecca Minkoff Holographic Designer Case

TPU klar sak sport holografisk spredte soler, designet for å flagre litt sære. Den klare ryggen lar iPhone uttrykke seg uten forstyrrelser.

Metallknapper forbedrer ikke bare brukeropplevelsen, de legger også den ekstra kanten til designet. Stylet i Rebecca Minkoffs signaturutskrifter, phabletten din vil se enkelt og elegant ut. Hvis du liker holografiske utskrifter og mønstre, har Rebecca flere alternativer i spredningen.

USP: Skikkelig morsomt design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Designer Wallet Case av Lopie

For noen snakker eleganse og enkelhet mer; denne saken er for de brukerne. Lopie er laget av hudvennlig bomullsstoff på sjøen, og har også ekte skinnkortspor i ryggen. Den smarte og praktiske lommebokvesken kan lagre ID-er, kredittkort eller debetkort.

Et polykarbonat (PC) av førsteklasses kvalitet brukes til det indre kabinettet. Dette gir formtilpasset, slank profil og motstår også skader fra tilfeldige dråper. Saken har også en hemmelig lomme for et NANO-sim-kort og utløserspinne.

USP: Enkel og elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 4. OtterBox Symmetry Series Halftone Designer Case

OtterBox er kjent for å produsere robuste saker med minimum estetikk. For en forandring har merket overrasket brukerne sine med denne designervesken for iPhone. Halvertone-grafikken på saken skaper et stilig utseende; dessuten holder designen vesken lommevennlig fordi den aldri vanskeliggjør telefonens funksjoner.

For beskyttelse har OtterBox brukt konstruksjon med dobbelt materiale som absorberer støt. Den skrå kant gir en nødvendig høyde til berøringsskjermen på din iPhone.

USP: Lommevennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Paisley Flower Clear Designerveske av MOSNOVO

Både når det gjelder design og holdbarhet står Mosnovo-saken opp mot merket. Det blomstrete henna paisley-mønsteret vil beholde appellen takket være ripebestandig trykk.

To-lags konstruksjon hjelper designeren til iPhone 7 Plus for å tåle dråpenes utfordring. En støtdempende TPU-støtfanger og solid polykarbonat-bakpanel gjør den mer kapabel. Den slanke profilen blir stilig på iPhone.

Mosnovo designer veske skal oppfylle dine forventninger fra alle aspekter. Det som gjør det til et godt kjøp, er muligheten til å holde skjønnheten trygg lenge.

USP: Støtdempende og motstandsdyktig mot riper

Sjekk ut på Amazon

# 6. Chenglnn Marbled Design Silikonetui

Chenglnn gir et veldig iøynefallende visual med det marmorerte designet og metalliske aksenter. Laget av fleksibel TPU og IMD (In-Mold-Decoration) teknologi, forblir utskriften levende lenge, uten å falme.

Saken beskytter også mot riper, støt og annen daglig skade. Hevede kanter holder skjermen og kameralinsen løftet vekk fra riper. Perfekte utskjæringer gir deg enkel tilgang til alle kontroller og funksjoner.

USP: Slank og stilig

Sjekk ut på Amazon

# 7. SelliPhone Luxury Designer Gjennomsiktig koffertdeksel

Et luksuriøst og eksklusivt design i firkantet boks laget for jenter og kvinner med kresne smak. Tilgjengelig i flere nyanser, design og mønster. SelliPhone benytter myk TPU av høy kvalitet.

Skjønt den er lett, kan saken gi maksimal beskyttelse mot støv, smuss, støt og riper. Nettopp kuttede åpninger hindrer ikke tilgang til porter, knapper eller annen funksjonalitet. Videre er det ganske enkelt å klikke på eller av.

USP: Luksuriøs design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Marble Design Case for Women fra Velvet Caviar

Velvet Caviar tilbyr en rekke imponerende design og farger i iPhone-saken. Med 20 vakre design og livlige farger er Velvet Caviar ledende innen fremstilling av designervesker. Denne holografiske rosa, blå marmorvesken er laget for jenter og kvinner. Drop-test-sertifisert sak er designet av kunstnere i New York City.

Velvet Caviar har brukt materialer og lasertrykkteknologi av ypperste kvalitet for å skape fantastisk marmordesign. Bortsett fra design, har Velvet Caviar lagt nok oppmerksomhet til beskyttelsen ettersom saken er laget av støtsikker TPU-støtfanger og PC-plate.

USP: Laserutskrift

Sjekk ut på Amazon

# 9. Cover Affair Cartoon Printed Designer Slim Cover

Cover Affair bringer en håndlaget vare til deg. Ved hjelp av en avansert utskriftsprosess gir Cover Affair deg den beste utskriftskvaliteten ettersom merkevaren bruker høyoppløselig blekk og annet trykkutstyr. Siden Cover Affair har brukt polykarbonat av topp kvalitet, er saken beskadigende og holdbar.

Som andre Cover Affair-tilfeller, er denne også vanntett. Dessuten beskytter saken din telefonen mot ultrafiolette stråler. Den tynne passformvesken gir full tilgang til alle porter og knapper på din iPhone.

USP: Håndlaget veske

Sjekk ut på Amazon

# 10. Floral Pattern Protective Designer Cover av Weiduka

En sak som tilbyr smart utseende og beskyttelse i ett estetisk bunt. Den har mønstret rygg på krystallstål og en klar støtfangerramme. Kombinasjonen av 9H herdet glass med myk TPU beskytter enheten mens den forbedrer utseendet.

Spesiell beskyttelse som tilbys på de 4 hjørnene minimerer sjokk og forhindrer mot utilsiktet fall. Presise utskjærings- og hullposisjoner gir enkel tilgang til funksjoner som hodetelefoner, kamera, høyttaler, mikrofon, etc.

USP: Beskyttelse og utseende

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Begrep som estetikk og design er veldig subjektivt, så del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Dette vil tillate oss å liste på produkter som ikke bare er best, men av din smak også. Mens du er her, kan du gjerne dele noen forslag om arbeidet vi gjør, og hjelpe oss med å forbedre tilbudene våre.

Du vil kanskje også se disse innleggene:

 • Beste iPhone 7 Plus tilfeller
 • Beste iPhone 7 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 7 Plus batteri tilfeller
 • Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller

Kontakt oss på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar