De beste USB-C eksterne eksterne SSD-er for MacBook i 2020: Fremskynd Mac-en

Hva skjer når du finner ut at MacBook er full av plass eller har for lite lagringsplass? Vel, du må finne en måte å øke lagringen på, slik at arbeidet ditt ikke blir berørt.

Etter å ha vært på denne veien mange ganger, har jeg stilt opp noen av de beste USB-C eksterne SSD-ene for MacBook for å hjelpe deg med å skyte ut kaoset med letthet. Disse solid-state-stasjonene har avanserte spesifikasjoner og lar deg administrere store filer dyktigere.

Sammenlignet med harddisker, er solid-state-stasjoner raskere og mer utstyrt for å håndtere videoer, filmer og andre tunge filer med høy oppløsning, ettersom de utnytter NAND-minnebrikker fullt ut. SSD-er er imidlertid dyrere. Hvis du ikke har noe imot å bruke litt ekstra penger til fordel for ønsket ytelse og bedre sikkerhet, kan du dykke inn for å velge ut en perfekt flash-stasjon til Macen din akkurat nå!

10 beste USB-C eksterne SSD-er for Mac i 2019

#1. Samsung T5

Hvis ytelsen på topplinjen er din viktigste prioritet, vil du være hardt presset for å finne en mer effektiv USB-C ekstern SSD enn Samsung T5.

T5 går raskt og støtter lese-skrivehastigheter på opptil 540 MB / s. Så vil du kunne overføre masse data mye raskere.

Når vi snakker om sikkerhet, kan det skilte med AES 256-bit maskinvarekryptering for å holde dataene dine helt sikre. Dessuten gjør den ganske imponerende kompakte designen sammen med den støtsikre strukturen det til en virkelig avtale.

Til slutt kommer T5 i flere varianter med 250 GB-modellen priset til $ 79, 99 og 2TV-varianten er tilgjengelig for $ 427, 99.

USP: Ond rask dataoverføring

Sjekk ut på Amazon

# 2. SanDisk Extreme

Dette tilbudet fra “SanDisk Extreme” kan gi en lang kjøring til Samsung T5. Takket være lesehastigheten på 550MB / s kan den hjelpe deg med å overføre filmer, videoer og andre store filer med høy oppløsning med rask hastighet.

Ekstrem bærbar SSD har robust design og er IP55-klassifisert. Dermed kan du stole på at den tåler mindre fall og motstår vannstrøm.

Denne flash-stasjonen støtter både Mac og Windows, og du kan velge den i flere lagringsvarianter som 250 GB ($ 79.39), 2TV ($ 379.99.)

USP: 550 MB / s lesehastighet

Sjekk ut på Amazon

# 3. G-Technology

G-Technology er kjent for å produsere toppdrevne solid-state-stasjoner. Og denne er utstyrt med alle egenskapene til å være favorittene for strømbrukere.

Den ene kvaliteten som setter denne SSD foran mange av sine kolleger, er 560 MB / s. Hvis lynets rask hastighet er din greie, er sjansen stor for at du finner den riktig på pengene for din spesifikke smak.

Når det gjelder design, har G-Technology sørget for at USB-C SSD er robust og kan overleve dråper. I tillegg øker vannbestandigheten i IP67 dens levetid.

USP: Uovertruffen dataoverføringshastighet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Western Digital

“Western Digital” har introdusert en svært funksjonell USB-C SSD som sjekker av de fleste bokser. Først og fremst liker jeg overføringshastigheten som veier opp til 540 MB / s. Derfor kan du flytte dataene mye raskere og kunne redigere videoer med ønsket teft.

En annen kvalitet som gjør det til et fint alternativ er passordbeskyttelsen gjennom maskinvarekryptering. Som et resultat har dataene dine et ekstra lag med beskyttelse.

Når det gjelder holdbarhet, tåler Western Digital SSD påvirkning. Videre har du muligheten til å velge mellom fire modeller med den laveste versjonen av 250 GB og er priset til $ 79, 99 og 2TV-modellen er tilgjengelig for $ 350, 90.

USP: Maskinvarekryptering for forbedret sikkerhet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Seagate Fast SSD

Når det gjelder å gi pålitelig ytelse, er Seagate Fast SSD en av de beste i virksomheten.

Jeg har funnet opp til merket av alle aspektene. For det første lar du deg flytte filer med opptil 540/500 MB / s lese- / skrivehastighet, noe som er bra etter enhver standard. Enten det er å redigere store videoer eller håndtere massive filer, kan det derfor oppfylle faktureringen din effektivt.

Den har mappesynkroniseringsfunksjonalitet som hjelper deg med å administrere filer mer komfortabelt. Utover filbehandling kommer Fast SSD på $ 87, 10 for 250 GB og $ 389, 99 for 2TB-modellen.

USP: Svært effektiv

Sjekk ut på Amazon

# 6. U32 Shadow fra Oyen Digital

Skulle du tenke på å gå for dyktig SSD til en konkurransedyktig pris, vil U32 Shadow være verdt å se på.

Den leverer opptil 10 Gbps overføringshastighet, noe som vil være mer enn nok til å la deg gjøre arbeidet ditt effektivt. Dermed vil du kunne håndtere 4K-videoene og massive filene mer praktisk.

Denne solid state-stasjonen har en lett design. Imidlertid kan det tåle dråper hovedsakelig på grunn av det forsterkede aluminiumshuset og forbedret varmeavledning.

Videre vil du kunne velge U32 Shadow i seks modeller (startpris: 128 GB for 85 dollar) støttet av en pålitelig tre års garanti.

USP: Forsterket aluminiumshus

Sjekk ut på Amazon

# 7. TEYADI

Sammenlignet med mange andre tilbud, ser TEYADIs flash-enhet ut til å være mer overkommelig. Imidlertid leverer den lomme-størrelse SSD opptil 540 MB / s overføringshastighet, noe som gir den komfortabelt langt med de høyt rangerte alternativene i markedet.

Denne solid state-drivenheten har forsterket aluminiumsutvendig og har buede hjørner som gir den et moderne utseende. Det velbygde designet gjør det mulig å spre mindre påvirkning.

I tillegg er TEYADI tilgjengelig i tre varianter som 128 GB ($ 42.99), 250 GB ($ 65.99) og 512GB ($ 96.99). Og du kan bruke den med både Mac og Windows PC.

USP: Rimelig alternativ

Sjekk ut på Amazon

# 8. ADATA SE730H

Hvis du vil ha den mest holdbare solid state-stasjonen, kan du gå til ADATA SE730H. Grunnen til at jeg sier det fordi det er støtsikkert (sertifisert i militær klasse). I tillegg er denne flash-stasjonen IP68 vanntett.

Bortsett fra beskyttelse har SE730H en rimelig god lese- / skrivehastighet på 500 MB / s. Hvis du ikke bry deg om lynets raske hastighet, skal det være helt greit for deg.

Enda bedre, det er designet for å fungere med Windows-, macOS-, Linux- og Android-enheter.

USP: IP68 vanntett

Sjekk ut på Amazon

# 9. OYUNKEY M9

“OYUNKEY M9” kan vise seg å være et trygt alternativ fra alle perspektiv. Til 77, 99 dollar (500 GB lagring) er det priset konkurransedyktig. Dessuten setter 540 MB / s lese- / skrivehastighet den blant de mest betydningsfulle eksterne SSD-ene i markedet.

M9 har et støtsikkert metallhus som forsterker holdbarheten. Et annet pluss er kompatibiliteten som hjelper den sømløst å fungere med ikke bare din Mac og Windows PC, men også iOS og Android-enhet.

USP: Bred kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Shine

Sist, men ikke minst, er SHINESTAR kanskje ikke et kjent navn, men SSD-en er en pålitelig innsats. Og det som gjør det mulig å gi bedre ytelse, er 6 Gb / s dataoverføringshastighet. Med dette effektivitetsnivået vil du kunne utføre arbeidet ditt dyktig.

SHINESTAR har en lett og lommevennlig design. Takket være høykvalitets aluminium ser det imponerende ut.

Dessuten er den også i stand til å motstå riper og bekjempe ujevnheter. På toppen av alt gir produsenten en pålitelig tre års begrenset garanti. Til $ 69.99 er denne eksterne SSD (512GB) heller ikke dyr.

USP: Imponerende byggekvalitet

Sjekk ut på Amazon

Der går du! Så dette er noen av de beste SSD-ene våre. Forhåpentligvis fant du dem opp til oppgaven.

Hva er ditt valg?

Har ditt spesifikke krav funnet riktig solid state-stasjon for MacOS-enheten din? Hvis ja, hvilken er det, og hva er funksjonene som har funnet prisverdige i det? Gjør tilbakemeldingene nedenfor.

Du vil gjerne se på:

  • Beste skrivebordsputer og -matter
  • Beste tastaturer for Mac Mini 2018
  • De beste stativene for MacBook Pro
  • De beste tastaturetui for 12-tommers iPad Pro 2018

Hvis du har hatt glede av å lese denne artikkelen, må du huske å laste ned appen vår og følge med på oss via Facebook, Twitter og Telegram for å holde deg oppdatert på de siste innleggene våre.