Spy-Fy: en elegant iPhone-sak for å sikre kameraets personvern

En enkel beskyttelsesetui for iPhone gir så mye rom og muligheter for innovasjon. Da merker som OtterBox og LifeProof opprettet forskjellige tilfeller, tenkte jeg at dette var det; ingen kan gå lenger. Men jeg tok feil. Det er ingen grense for menneskets fantasi. Til nå har saksbehandlere begrenset visjonen sin til beskyttelse, stil og luksus. Det ser ut til at Spy-fy har lagt til en fjerde dimensjon for å fullføre firkanten. Og den fjerde dimensjonen er personvern.

Det er skjermbeskyttere for personvern, som er kjent for å sikre brukernes personvern; og nå er det en personvernsak for kameraer, som kan skryte av et personvernsystem for kameraet for å sikre din kamerabruk. Spy-fy har vevd den personlige magien i den beskyttende saken, som integrerer et privatlivssystem for kameraet i en premium iPhone-sak.

Enten det er et privat foretak eller statlige sikkerhetsbyråer, de liker å skanne iPhone-kameraet ditt med innebygde bakdører eller apper. Siden vi lever i en tid med informasjonsteknologi, forstår teknokrater verdien av brukerdata. Hver såkalt markedsfører av produkter og tjenester er opptatt av å vite hvem du er, hva du gjør, hvor du skal, hva du kjøper osv. Ved å få tilgang til kameraet vårt, kan slike inntrengere skaffe viktig informasjon fra enheten din. Imidlertid hjelper en personvernsak for kameraer deg på mange måter.

Spy-Fy iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone XR Camera Privacy Case

Designere av Spy-Fy har brukt tradisjonell visdom for å produsere denne saken. På iPhone X og XS er begge kameraene innhyllet av en enkel mekanisme. Som i gamle dager har Spy-Fy installert en wicketport på bak- og frontkameraet for å skjule linsen. Dette forhindrer ethvert tredje øye fra å lure på personvernet ditt når du bruker kameraet foran eller bak, mens iPhone er koblet til Wi-Fi-nettverk eller mobildata.

Djevelen er i design

Spy-Fy har diskret integrert personvernfunksjoner i denne klassiske saken. En person ved siden av deg vil aldri vite at du har dekket kameraet foran og bak på enheten din. Snarere vil han / han alltid sette pris på saken for sin skjønnhet og styrke.

Bakblokkering

Wicket-gate-blokkeringen bak og foran utgjør hele forskjellen. Dekselet adler ikke bare noen fra å spionere kamerabevegelsene dine, men lar deg også bruke det du må bruke. For eksempel begrenser frontlukkeren aldri din bruk av Face ID-funksjonen, som først ble introdusert i iPhone X. Lukkeren blokkerer bare 7MP selfie-kamera. Dermed kan du alltid låse opp iPhonen din eller foreta kjøp med Face ID, og ​​fremdeles kan du beskytte personvernet ditt.

Bakre skodde

På samme måte lar bakkamerautløseren deg ta bilder og ta bilder og videoer mens du er på farten. Du kan raskt åpne og lukke den bakre lukkeren for å bruke iPhone-kameraet når du ser noe verdt å ta eller skyte.

Hva med lommelykten?

Blokkerer den bakre lukkeren lommelykten på iPhone? Ikke i det hele tatt. Du kan alltid bruke lommelykten på telefonen til å finne de manglende tastene eller hva som helst i mørket. Selv om du har lukket den bakre skodden, vil lommelykten på iPhone lyse opp rommet ditt, slik at du enkelt kan kose deg ved siden av partneren din uten å forstyrre ham eller henne.

Trådløs lading

Må jeg fjerne saken mens jeg lader? Denne saken er kompatibel med trådløs lading, slik at du kan holde den trådløse ladesaken på. Dessuten har designet forlatt bunnen åpen slik at du kan lade iPhone-en din med en lynkabel.

Minimalistisk design

Fullt integrert kamerasikkerhetssystem og minimal design hjelper deg å bruke iPhone-en slik du har brukt. Noe av det beste med denne saken er at Spy-Fy har kombinert eleganse og personvern i en enkelt sak. Vesken er tilgjengelig i fire farger: svart, havblå, kokosnøtt hvit og smårosa.

Kompatible modeller

Fra nå har Spy-Fy kommet med en sak som er kompatibel med iPhone X og Xs; Når produsentene først er finansiert nok, vil de starte kamerasikkerhetssaker for iPhone 8, iPhone XR og iPhone 2019. Det ryktes at Apple skal holde den samme skjermen satt opp i fremtidige iPhones som det er på nåværende iPhone X-modeller.

Les mer på Kickstarter

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Med Spy-Fy-etui er iPhone-kameraets personvern sikkert 24 × 7. Og du trenger ikke gjøre anstrengelser for å åpne og lukke lukkeren. En enkelt flikk kan stenge og åpne kameralukkeren, noe som ikke bare beskytter ditt privatliv, men også beskytter kameralinsen mot skader.

Tror du kameraets personvern er et utbredt problem i dag? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Skriv kommentarene dine i avsnittet nedenfor, og last ned iOS-appen vår for å lese mer om tilbehør til iPhone og iPad.