Hvordan dele GIF-animasjoner på Mac med GIF-tastatur

Eksperter på Apple-produkter veier alltid programvare, en app eller et produkt mot en annen; og noen ganger blir sammenligningen gjennomført blant produktene produsert av Apple.

I oktober i år rullet Apple ut GIF Keyboard, en app som kan lastes ned på Mac- og iOS-enheter. Selv om navnet på appen er det samme, fungerer den ikke på lignende måte på iOS-enheter og Mac. På iOS-enheten din fungerer GIF Keyboard som et tredjeparts tastatur, men på Mac har det ingen slik implementering.

Hvordan dele GIF-animasjoner på Mac med GIF-tastatur

Mens GIF Keyboard kjører i menylinjen på OS X, er det ikke den samme historien i iOS-versjonen. Mac- og iOS-brukere kan imidlertid dele GIF-animasjoner raskt og effektivt ved å bruke GIF Keyboard.

Interessant nok ble dette GIF-tastaturet valgt av Apple som en av de beste Mac-appene for 2015; det er gratis for Mac App Store. Hvis du nå har lastet ned GIF Keyboard, kan du begynne å utforske denne appen; og hvis du ikke har det, kan du laste ned appen.

Denne appen kjøres i OS X menylinjen øverst til høyre på Mac-skjermen. Klikk på menyfeltikonet for GIF Keyboard, og du kan se koblinger til nylig, favoritt og lagrede GIF-animasjoner. Du kan også sjekke en verktøylinje som kan skryte av de siste reaksjonene, trendingene og musikksentriske GIF-ene.

GIF Keyboard har en spesiell funksjon som gir deg et anlegg for å søke i hvilken som helst bestemt animasjon raskt. Hvis du for eksempel vil finne en animasjon for å "føle deg fantastisk", skriver du den samme i søkefeltet, og du får alle vakre GIF-animasjoner.

Men å finne din favoritt GIF-animasjon er ikke nok; du må dele det. Og for å dele den via meldings-app er det bare å dra og slippe det inn i appen, og vennen din vil bli overrasket over denne nye GIF-animasjonen.

Alternativt er det bare å klikke på en GIF, så kopieres den til utklippstavlen. som et tredje alternativ, kan du klikke på ellipsen i nederste høyre hjørne av hvilken som helst animasjon. Du vil se en rullegardinmeny med alternativer som Copy GIF, Add To Favorites etc.

Du kan også lagre favoritt-GIF-ene og laste opp dine egne GIF-er; for sistnevnte, må du koble GIF til en Riffsy-konto (Riffsy er selskapet bak GIF Keyboard).

Pris: Gratis

Last ned GIF-tastatur

Har du prøvd denne appen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar