Slik aktiverer du Wi-Fi-anrop i iOS 9 på iPhone

Du kan bare ikke sende moren din på e-post eller overbevise klienten din på en Facebook-chat. Du må ringe i noen situasjoner. Men hva hvis samtalene dine ikke er koblet på grunn av en elendig tjenesteleverandør?

Wi-Fi-ringer er løsningen på dette problemet, og du kan finne dette på din iPhone 6 med iOS 8 og iOS 9 installert. Virkelig, iOS 9 har båret arven fra fantastiske funksjoner.

Et stykke informasjon rett før du setter i gang prosessen, slik at du ender opp på rett sted.

Funksjonen er fortsatt ny med den nyeste iOS-versjonen, så den kan trenge noen få prøver til. Andre ting er at bare AT & T-brukere kan glede seg over Wi-Fi-anrop på iOS 9. Andre brukere skal ikke miste tålmodigheten og forvente noe bedre.

Slik slår du på Wi-Fi-anrop på iOS 9 på iPhone

Trinn 1. Trykk på Innstillinger

Steg 2. Trykk på Telefon fra listen.

Trinn 3. Trykk på Wi-Fi-anrop.

Bildekilde: CNet.com

Trinn 4. Vipp bryteren . Et vindu vil dukke opp for å be om bekreftelse for å aktivere Wi-Fi-anrop? Dette vil bli fulgt av et annet vindu som viser Wi-Fi-ringer i blått.

Trinn 5. Trykk på Fortsett for å begynne å ringe via Wi-Fi.

image Kilde: CNet.com

Før du bruker funksjonen, er det noen nødvendigheter du må være klar over. Når du bruker Wi-Fi-ringer på iOS 9, kan du ta litt tid før du ringer til nødetatene, fordi det inkluderer lengre samtaletider. Så bedre alternativ er å bruke din vanlige tjenesteleverandør i dette tilfellet.

Videre vil det ta litt tid før WiFi-indikatoren vises ved siden av operatørnavnet på enheten din.

Det er det. Begynn å ringe fra Wi-Fi-anropet på iOS 9.