Slik bruker du Prey Anti-theft App for å sikre og spore din stjålne iPhone

Den ene enheten som jeg mest bruker for å utføre de fleste av oppgavene mine - fra å ringe, ta raske notater til å administrere filer er iPhone. På grunn av pålitelig ytelse og pålitelig sikkerhet, har iOS-enheten blitt uunnværlig for meg. Derfor sørger jeg alltid for at den har den nødvendige beskyttelsen fra hackere og tyver.

Apples “Finn min iPhone” er ekstremt brukervennlig og fungerer effektivt for å holde enheten din sikker. Den inkluderer aktiveringslås som forhindrer noen fra å bruke enheten din hvis den er tapt eller stjålet. I følge rapporter har det vist seg å være den største avskrekkeren når det gjelder å redusere stjeling av iPhones i USA og rundt om i verden.

Prey Anti-Theft App for iPhone Review

Dessuten er det en rekke tredjeparts anti-tyveri-apper for iOS som ikke bare lar deg sikre enheten din, men som også hjelper deg å nærme tyven. En slik app er “Prey” som er vurdert til svært høyt av brukere. Det er en freemium-webtjeneste som lar deg spore bærbare datamaskiner, smarttelefoner, smarttelefoner og mer. Så, er det den perfekte anti-tyveri-appen?

Merk et område på et kart

Appen lar deg merke et område på et kart og sender deg varsler når iOS-enheten din kommer inn eller forlater det. Geofencing-funksjonen fungerer veldig effektivt for å holde en fane på enheten din. Det kan være svært nyttig når du gjenoppretter din iPhone, da du kan fortelle om enheten din er i et bestemt område eller ikke.

Ta bildet av tyveriet

Et annet interessant trekk ved denne appen er at den lydløst tar bildet av tyven. Som et resultat er du i stand til å identifisere ham / henne enkelt. Enda bedre, du kan også skjule appen på enheten din, slik at inntrenger ikke kan finne ut om du holder en fane om aktiviteten hans.

Detaljert rapport om den manglende telefonen

Det som gjør Prey til et svært funksjonelt telefonsporings- og gjenopprettingsverktøy er at det gir detaljerte rapporter om enheten din når den mangler. Bevisene er sterke nok til å hjelpe politiet med å gjenopprette iOS-enheten din.

Ved bruk av GPS-sporing peker den på en nøyaktig bygning eller et sted der den stjålne enheten din skulle oppbevares. Mac-adressen og enhetens IP vil sikre at det er enheten din.

Snapped bilder vil identifisere tyven eller den nye brukeren. Wi-Fi-nabolaget har skann alle aktive nettverk i nærheten av enhetssporing. Dermed blir det mer praktisk for politiet å gjenopprette din iPhone og også arrestere innbruddstyven.

Hvordan byttedyr fungerer for å sikre din stjålne iPhone

Trinn 1. Last ned Prey-klienten til din stasjonære / bærbare datamaskin.

Steg 2. Opprett en ny konto innen programvaren; aktiver egendefinert installasjon, og du vil få kontoen din konfigurert.

Du vil få en bekreftelse på e-post om at en ny enhet er registrert under kontoen din og er beskyttet av Prey. Klikk på lenken for å gå videre med den videre prosessen for å konfigurere enheten.

Trinn 3. Logg inn på kontoen din på webgrensesnittet til Prey. Klikk deretter på “+” øverst til høyre ved siden av enheten. Last deretter ned appen på iOS-enheten din.

Trinn 4. Åpne Prey-appen på din iPhone. Trykk på "Har du allerede en konto" og skriv inn kontoinformasjonen.

Trinn 5. Når du er ferdig, kan du gå tilbake til webgrensesnittet og bruke innstillingene for å konfigurere enheten.

Trinn 6. Når enheten din mangler eller er feilplassert, er det bare å bytte på bryteren til MISSING og konfigurere varslene, alarmer og andre innstillinger du finner under den.

Trinn 7 Varslingsmeldinger blir automatisk blinket på iPhone, og forhåpentligvis vil den som bruker iPhone kontakte deg / returnere den til deg.

Pris

Den gratis versjonen av denne tyverisikringsprogramvaren lar deg spore opptil 3 enheter fra en enkelt konto, på kontoens webpanel. Det kommer med varsler og rapporter samt sporings- og sikkerhetsfunksjoner.

Hvis du vil ha bredere dekning, kan du gå til premiumplanen. Mens den personlige planen er på $ 5 per måned, er hjemmeplanen tilgjengelig på $ 15 per måned. Førstnevnte lar deg spore tre enheter, har tre kontrollsoner og kommer med ytterligere databeskyttelsesfunksjon. Sistnevnte lar deg spore opptil ti enheter og har ubegrensede kontrollsoner. Det er også en kraftig forretningsplan som lar deg spore ubegrensede enheter og har ubegrensede kontrollsoner.

Du kan også oppgradere Prey-appen for iOS gjennom kjøp i appen. Mens den personlige planen for 1 år kommer på $ 29, 99, er hjemmeplanen for 1 år tilgjengelig for $ 54, 99.

Last ned Prey Anti Theft på iPhone / iPad

Last ned Prey for Computer

Dommen

Prey legger til et ekstra lag med forsvar til din iPhone; noe som gjør det mye enklere å spore det i tilfelle det går tapt eller blir stjålet. Det som stjeler showet for det, er muligheten til å knipse bildet av inntrengeren og kartlegge plasseringen. Funksjoner som alarm og detaljerte rapporter gjør det enormt brukervennlig.

Jeg finner gratisversjonen av appen ganske tilstrekkelig til å gi nødvendig beskyttelse på enheten din. Imidlertid, hvis du vil ha mer sikkerhet og ønsker å beskytte dataene på enheten din, kan pro-versjonen gjøre en fantastisk jobb.

Hva synes du om byttedyr? Vil du bruke den til å beskytte iPhone-en din? Del dine verdifulle tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor. (Det kan være lurt å henvise til: Beste VPN-apper for iPhone og iPad, og beste Photo Vault-apper for iPhone og iPad.)

For å lese mer slik detaljert anmeldelse om iPhone- og iPad-apper, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar