Beste iPhone 8 Plus Kickstand tilfeller i 2020: Grunnlagt for å gi liv i medietiden

IPhone 8 Plus med det ultra-store displayet er flott for medievisning. Og jeg er sikker på at mange av dere har valgt den for å øke filmtiden din, ikke sant? For å sikre at du får en mer komfortabel håndfri opplevelse, har jeg valgt de beste iPhone 8 Plus kickstand-saken.

Så uansett om du vil omfavne den ultimative beskyttelsen eller gå etter et litt tynt deksel, har denne listen alle dine behov fullt dekket opp. Og ja, jeg har også listet opp de som tilbyr full lisens til smarttelefonen din for å drepe all oppmerksomhet - gå videre!

Beste iPhone 8 Plus Kickstand tilfeller i 2019

#1. i-Blason

i-Blason kickstand-sak kan være litt klumpete, men det er det du trenger for å styrke smarttelefonen din for å bekjempe utfordringen med eventuelle dråper. Med dobbeltlaget konstruksjon er det en pålitelig drakt.

Med sidemonteringshylsteret kan du montere og demontere enheten sikkert. Du kan konvertere hylsteret til et nyttig stativ for å få en bedre synsvinkel. Til slutt kommer denne overordnede kickstand-saken i fire fargealternativer som svart, blå, rosa og hvit.

USP: Slagbestandig

Sjekk ut på Amazon

# 2. ProCase

ProCase har den slanke designen som ser merkbar ut på phabletten. Den er skåret med den støtdempende TPU og harde PC-en, og gir beskyttelse til kroppen din til iPhone. Den kompakte designen ser kjekk ut uten å legge til noen bulk. Strukturerte sider gir ekstra grep; og dermed blir det behagelig å bære enheten i hendene. Hevet ramme skyter av ripen ved ikke å la det skade kamera og skjerm.

Når det gjelder det integrerte stativet, gjør det en god jobb med å gi en bedre visningsvinkel for filmtiden. Bortsett fra kommer denne lette kickstand-saken i tre farger: svart, pistolgrått og rosegull.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 3. JETech

Med solid design, gir JETech kompromissløs beskyttelse til din iPhone mot dråper. Kombinasjonen av mykt TPU og hardt PC-materiale har styrket konstruksjonen. Dobbeltlags struktur med luftputerede hjørner tåler uanstrengt sjokk.

Det medfølgende stativet forbedrer din håndfri opplevelse. Presise utskjæringer for Apple-logo, kamera, porter og høyttalere forsterker utseendet. Til slutt kommer dette imponerende dekslet i bare to farger: svart og rose.

USP: To-lags struktur

Sjekk ut på Amazon

# 5. Aduro

Aduros kickstand-saker er kjent for sin bemerkelsesverdige enkelhet. Den minimalistiske utformingen av denne saken vil fange din oppmerksomhet. Aduro har brukt premium, gummiert struktur for å gjøre denne saken sterk nok til å beskytte skader.

Sammen med kickstand-saken tilbyr Aduro et belteklipshylster for å tette saken i beltet. Den solide låsemekanismen holder din iPhone på plass. Du kan raskt fjerne telefonen fra hylsteret uten å fjerne den fra saken.

USP: Den robuste låsemekanismen

Sjekk ut på Amazon

# 5. ZVE

Vil du ha en mer beskyttende etui til smarttelefonen? ZVE, med støtsikker design, kan være en pålitelig innsats. Drevet av robust PC-bakskall og glatt TPU-interiør, er denne saken svært holdbar. Mens det ytre spredes støt, riper interiøret.

Du har enkel tilgang til alle funksjonene til enheten din gjennom presise utskjæringer. Den sklisikre overflaten passer til alle konturene av håndflaten din; og dermed unngå enhver sjanse for utilsiktet utglidning. Sammenleggbar kickstand gjør rollen som å gjøre enheten din til mini media center med god effekt. Denne slagfaste kassen kommer i tre farger: svart, myntgrønt og rosegull.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Zizo Static Series

Hvis du ikke vil gi noen sjanse til tilfeldige fall for å skade enheten din, kan du gå til denne saken av militær karakter fra Zizo Static Series. Den solide bygningen som er forsterket av PC og tetra-polyuretanmateriale av topp kvalitet, kan forsvare smarttelefonen din mot eventuelle brutale støt. Mykt interiør gir saken muligheten til å absorbere sjokk.

Jeg har funnet de uttalte knappene ganske responsive. Forhøyet kant fungerer som den pålitelige beskyttelsen for berøringsskjerm så vel som kameraet. Til slutt kommer denne slitesterke saken i syv fargekombinasjoner.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. ESR

Kickstand-tilfeller anses vanligvis for å gi bulk til profilen til iPhones. ESR har imidlertid laget en tynn kickstand-veske som du kan glippe telefonen i lommen selv når saken er pakket på.

En av de skarpe funksjonene i denne saken er at den støtter trådløs lading. Når du vil legge iPhone 8 Plus på en trådløs lader, trenger du ikke fjerne saken. Sett telefonen på den trådløse holderen, så lades telefonen.

USP: Støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen Ultra Hybrid S

Hvis du har en stor smak for klare saker, ikke gå glipp av Spigen Ultra Hybrid S. Den lar din iPhone gløde helt uten veisperringer. Det er klargjort med kvalitet PC og TPU materiale. På grunn av støtbestandig struktur, kan smarttelefonen din komme ut av tilfeldige fall uskadd.

Luftpute-teknologi gir mer styrke til foringsrøret. Metall kickstand gir liv for din håndsfri tid. Den kompakte strukturen føles veldig behagelig i hendene. Til slutt er det bare to farger å velge mellom: krystallklart og romkrystall.

USP: Luftdempede hjørner

Sjekk ut på Amazon

# 9. Spigen Tough Armour

Håndplukk Spigen Tough Armour, hvis det å gi forsvar er din topp prioritet. Den har dobbeltlag med konstruksjon forsterket av polstrede hjørner. Evnen til å tilby vern av militær karakter gjør det til en pålitelig drakt. Den medfølgende kickstanden sikrer at du får en bedre medietid. Den kobles sammen på iPhone; gir rask problemfri tilgang til alle funksjonene.

Den skrå kant gjør en pålitelig jobb med å beskytte skjermen og kameraet mot riper, mens knappene gir klar tilbakemelding. Dessuten støtter den trådløs lading og kommer i fem farger inkludert rosegull, svart, satinsølv, pistolmetall og champagnegull.

USP: Støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 10. Kitoo

Kickstand-saken fra Kitoo støtter både vertikal og horisontal visning. Sammen med det har den også vern av militær karakter og den har bestått en 12-fots falltest vellykket. Den dekker alle de fire hjørnene på iPhone 8 Plus og gir fullstendig beskyttelse mot riper, normale fall og ujevnheter.

Med alle disse funksjonene tilfører det ikke mye. Du har tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone, takket være presise kutt. Til slutt er det tre fargevalg tilgjengelig.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det er det! Jeg håper du likte å kaste et blikk på dekslene sammen med meg.

Hva er din favoritt?

Det er på tide å gi oss beskjed om navnet på saken som har fått maksimale poeng fra deg! Det ville også være fint å kjenne til egenskapene du vil se i en topp kickstand-sak for iPhone.

Du vil gjerne utforske disse innleggene også:

  • Beste iPhone 8 Plus tilfeller
  • Beste iPhone 8 Plus batteri tilfeller
  • Beste iPhone 8 Plus belteklips
  • Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker

Liker du denne listen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topptilbehørslister.