Beste rollespill for iPhone og iPad i 2020: Opplev den surrealistiske verdenen på digital skjerm

Den virtuelle verdenen har fordelene. Det du ikke klarer eller skremmer å gjøre i ditt virkelige liv, kan du tappert utføre de handlingene du skulle ønske du hadde gjort i ekte. Vil du uttrykke din kjærlighet til en vakker dame? Vil du bekjempe drager, dinosaurer og andre heftige dyr? Drømmer du om å jage kriminelle? Nå kan du gjøre alt dette i de beste rollespillene for iPhone og iPad.

Gjør iOS-enheten din til en slagmark, der du kan eliminere alle fiendene dine med enestående kraft. Utstyr deg med kraftige våpen og tilpasse til og med karakteren din slik at den ser fantastisk ut. Høres fascinerende ut? Dette er bare toppen av isfjellet! Vi har listet opp de mest spennende rollespillene du vil spille på iOS-enheten din. Last ned en eller alle og mette fantasien!

Beste rollespill for iPhone og iPad i 2019

#1. MARVEL konkurranse av mestere

Denne er et utvalg for folk som har en enorm fancy for superhelte-filmer. Med dette spillet vil du stille favoritt Marvel-heltene og skurkene dine til en episk kamp. Be Spider-Man, Iron Man, Wolverine og mange mektige krigere om å vise frem sin uovertruffen kraft til å desimere fiendene.

For å starte ting, må du sette sammen et enormt lag med gode spillere og kjempe deg frem til seier for å bli den ultimate Marvel-mesteren. Sørg for å dra størst mulig fordel av mestringstrær for å styrke laget ditt, slik at det fortsetter å dominere fiendene uten sidestykke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Monster Legends RPG

Hva med å oppdra og trene monstre for å la deg dominere motstanderne? Monster Legends RPG tar deg med til en utrolig verden av dyr der du må delta i en hard kamp mot mektige demoner. Samle fiender og styrke dem slik at de hjelper deg å beseire fiender.

Du kan også avle en rekke forskjellige djevler. Delta i massive kamper for å slippe løs dine overlegne demoner og ødelegge motstanderne. Du kan samle opptil 400 enorme giganter; med nye blir lagt til hver dag, vil du alltid ha en ny stilt opp for å inkludere på laget ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Ulven

Har du noen gang hatt lyst på å leve et ulveliv og jakte på fiendene dine? Hvis ja, velg dette spillet for å starte den fantastiske opplevelsen. Du har den ultimate oppgaven med å utvikle karakteren din så vel som å tilegne deg den uovertrufne ferdigheten til å bli leder av pakken din.

Lås horn med vennene dine for å nyte den harde kampen i to kule modus: CO-OP eller PVP. Hvis du vil bryte alle sjaklene, kan du ta del i flerspillermodusene. Med den fantastiske 3D-grafikken kombinert godt konsept, er verden verdt å gå!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Skyggekamp 2

Spark, skvis og hopp i den hardt kjempede kampen for å ta seieren fra dødskjeven! Shadow Fight 2 er en fantastisk kombinasjon av RPG og vintage slåss som du vil like å spille i flere timer.

Du kan styrke deg selv ved å bruke en rekke dødelige våpen og kraftige rustningssett for å knuse demoner. Få mest mulig ut av sverdene, nunchaku, rustningsdrakter, magiske krefter for å gi jagerflyet ditt et imponerende utseende. Konseptet med spillet kan høres ut som litt enkelt, men når du først er inne i det, vil du snart være avhengig av det. Ditto!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Dungeon Hunter 5

Klar til å vise frem heroikkene dine for å redde verden fra å bli eliminert av onde krefter? Gå videre med Dungeon Hunter 5 for å slå deg sammen med topp spill for å spille et utrolig intenst spill! Med 69 enormt utfordrende oppdrag, vil du ha en god tid på å gå etter monstre og skurker.

Det er en co-op-modus der du kan spille sammen med tre andre spillere. Trenger du mer kraft? Du kan også ansette venner som hjelper deg med å nå målet ditt. Underveis har du en fantastisk sjanse til å utforske mange forskjellige miljøer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Orden og kaos

Kos deg med de klassiske RPG-handlingene som å starte oppdrag, slå deg sammen med venner online, hemmelig samle tyvegods og mestre nye ferdigheter når karakteren din skrider frem. Men før du gjør dette, ikke glem å velge klasse, rase og fraksjon.

Unn deg også sosiale elementer som turneringer og laug, og en livlig chat-seksjon for å holde deg engasjert mellom utforskninger. Dessuten kan du også lage opptil 5 forskjellige figurer å spille.

Hvis du er en ivrig elsker av Warcraft-stil, bør du laste ned dette nå.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Arcane Legends

Opplev full action på Arcane Legends, som ikke er det tradisjonelle rollespillet. Som spiller kan du velge hvilken som helst av tre klasser; så vil du bli lagd sammen med andre spillere online foreløpig. Med denne appen vil du elske å utforske skoger, slott, fangehull, fjell, ødemark og øyer.

En av de største attraksjonene i Arcane Legends er at du kan skaffe deg et utvalg av kjæledyr, som vil hjelpe deg på mange måter - for eksempel å angripe fiender eller samle tyvegods for deg. Dessuten får du også en sjanse til å tilpasse huset ditt med mange attraktive ting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Oceanhorn

Oceanhorn har en slående likhet med Nintendos Zelda-spill. Verden blir grepet i tentaklene til en gammel ondskap som en navnløs barn er klar til å kjempe mot. Barnet er også på reise for å finne sin far, som prøvde å gjøre det samme.

Du må kjempe mot kraftige monstre, og sørg derfor for å bruke magi for å overliste dem. Spillerne låser horn med ville skapninger for å løse onde gåter; de seiler høye hav og møter noen fascinerende karakterer på reisen. Det er fullt av farer, gåter og hemmeligheter for å holde deg oppslukt.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 9. Ravensword: Shadowlands

Utforsk de enorme fantasilandene, gi øynene dine en visuell godbit med utmerket grafikk og mer. Ravensword: Shadowlands tar deg med på en mystisk reise du lette etter. Spillere kan tjene omdømme mens de dreper alle slags dyr med stål og magi.

Samtidig vil figurene deres vokse i henhold til deres spillestil. Det originale lydsporet fra komponisten Sean Beeson vil holde deg underholdt under hele spillingen.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 10. Superbrothers: Sword & Sworery

Denne er en merkelig blanding av gammelt og nytt på mange måter. Hvis du sjekker mekanikkene i spillet, gir det deg en opplevelse av et klassisk pek-og-klikk-eventyrspill med en smattering av refleksdrevet minispel.

Dette er en ganske gammel kategori som ikke godtas på nye konsoller. Hvis du er lei av de kjedelige RPG-spillene dine, kan du prøve Sword & Sworery på iOS-enheten din.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Valget ditt?

Så, hvilket RPG-spill har du valgt for å bringe det sårt tiltrengte krydderet til spillet ditt? Antar det er den som er full av utfordringer, er det ikke?

Det kan være lurt å ta et glimt av disse innleggene:

  • Beste iPhone og iPad actionspill
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone og iPad Space Shooter-spill
  • Beste Endless Runner-spill for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​for å utforske flere slike topplister for iPhone / iPad. Ta også kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.