Hvordan angre og gjøre om å skrive på en iPad og iPhone

Hvis du vil angre å skrive (eller gjøre om på nytt) på iPad eller iPhone, bør en enkel risting av enheten hjelpe deg. Ting er faktisk så sprøtt at du faktisk kan riste til å angre selv på Mac med programvare.

Men å riste iPaden - generelt - ser ikke ut som en normal oppførsel. Se for deg at du er i bussen og skriver noe på iPad, og plutselig rister du faen for å angre skriving? Ikke et flott bilde for andre, ikke sant?

Hvordan angre og gjøre om å skrive på en iPad og iPhone

Heldigvis kommer iOS for iPad med både Angre og Gjenta om knapper som fungerer nøyaktig slik Control + Z og Control + Y fungerer i Windows.

For å angre å skrive på iPad

Hvis du tilfeldigvis skriver inn noe du vil angre, trykker du på 123-knappen på iPad-tastaturet. Dette skulle få opp en nøkkel kalt 'Angre' til venstre. Når du trykker på dette, angir du én forekomst av å skrive.

For å gjøre om å skrive på iPad

Når du er på talltastaturet, trykker du på # + = -knappen og angre-knappen endres til å gjøre om for å hjelpe deg med å skrive inn det du "angre" -d ( angre ).

Forresten, dette er bare tilgjengelig på iPad og iPad Mini. For iPhone - som er en langt mindre enhet, og derfor enklere å riste - forblir riste-til-angre som standard og den eneste måten å angre / gjøre om å skrive.

Det skal bemerkes at angre / gjøre om avhenger av apper og "instans" - noe som betyr at hvis du avslutter en app midt i å skrive noe, kan det hende at du ikke kan angre / gjøre om ting.

Funksjonen er intakt i iOS 7 også, så du bør ikke ha problemer med å angre / gjøre om å skrive når du vil.

Har du et spørsmål å stille? Slipp oss en linje for å få hjelp om iOS-ting.

Hvordan liker du dette tipset? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.