Slik slår du på iCloud-sikkerhetskopi på iPhone eller iPad

Hvis du har en iPhone eller iPad, vil du definitivt ha en iCloud-konto. Begynn å bruke den til regelmessig sikkerhetskopi av iDevices. Hvis du har Setup og Enabled iCloud-sikkerhetskopi, vil du sannsynligvis ikke miste data i tilfelle du gjenoppretter enheten, eller selv om du mister enheten fullstendig.

Med hver Apple-konto får du gratis 5 GB iCloud lagringsplass, som du kan bruke til sikkerhetskopiering av data som bilder, videoer, notater, musikk og også appdata. En av de viktigste grunnene til å bruke denne gratis tjenesten er at den er bygget for Apple-økosystemet, og det vil gjøre ting mye lettere for deg når du jobber på forskjellige Apple-enheter som har samme Apple ID.

Hvordan aktivere og administrere iCloud sikkerhetskopi på iPhone eller iPad

Hvis du er ny på Apple-økosystemet, vil denne guiden her hjelpe deg med å konfigurere iCloud-sikkerhetskopien din på iPhone eller iPad. Så følg med og følg alle trinnene.

La oss se på hvordan du kan komme i gang med iCloud lagring og sikkerhetskopi:

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Apple-ID-en din.

Steg 2. Nå trykker du på iCloud.

Trinn 3. Trykk på iCloud-sikkerhetskopi og deretter, slå “iCloud-sikkerhetskopi.”

Trinn 4. Gå tilbake til iCloud-skjermen, og du vil se en liste over apper du kan sikkerhetskopiere til iCloud-kontoen. Du kan slå PÅ / AV på hvilke apper du vil sikkerhetskopiere / lagre.

Når du aktiverer iCloud Backup, vil den også aktivere automatisk sikkerhetskopi som standard. Så det er ikke mye du trenger å gjøre nå, bortsett fra å velge appen du ønsker å ha en vanlig sikkerhetskopi fra listen. Hvis du ønsker å ta sikkerhetskopi av dataene dine akkurat nå, kan du trykke på “Sikkerhetskopiere nå” ved å gå til InnstillingerApple IDiCloudiCloud sikkerhetskopi.

Det var alt folkens!

Logger av…

En av de største fordelene med å ha en iCloud-sikkerhetskopi er at du kan sette opp en hvilken som helst ny enhet fra denne iCloud-sikkerhetskopien, og den vil ha alle dataene og statusen akkurat som du hadde på den eldre enheten. I tillegg til dette, tilbyr iCloud en tryggere måte å lagre all data som bilder, kontakter, e-post og til og med appdata.

Interessant nok, mens du får tilgang til disse dataene fra en annen iOS-enhet som er satt til å få tilgang til sikkerhetskopien, kan du alltid logge deg på iCloud-kontoen din og få tak i data som kontakter, påminnelser, notater, kalenderhendelser osv. ICloud Storage & Backup sørger også for at alle dataene som er på lagring / sikkerhetskopi er siste.

Du kan også gjerne utforske:

  • Slik sletter du iCloud-sikkerhetskopier fra iPhone, Mac og Windows PC
  • Hvordan lage Dropbox-lignende koblinger i iCloud Drive på iPhone og iPad
  • Slik laster du opp bilder til iCloud-bilder fra iPhone, iPad og Mac
  • Slik fjerner du flere iPhone-kontakter fra iCloud samtidig

Hva er den funksjonen du liker mest med iCloud? Del dine synspunkter i kommentarene. Ikke glem å dele dette innlegget på Facebook, Twitter og Telegram og laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.