Slik øker du podcast-avspillingshastigheten på iPhone og iPad

Hver gang jeg får tid, liker jeg å få tak i noen av favorittepisodene mine i Podcasts-appen. Det er en liten, men en veldig hendig funksjon som jeg alltid beundrer er muligheten til å endre podcast-avspillingshastighet på iPhone. Alternativet til å fremskynde eller senke avspillingshastigheten for podcast gir meg ønsket bekvemmelighet å lytte til et hvilket som helst program i mitt eget tempo.

Heldigvis er det veldig enkelt å finjustere avspillingshastigheten til enhver podcast på iOS-enheter. Vil du finne ut hvordan det gjøres på riktig måte? La oss komme gjennom de raske trinnene!

Slik fremskynder eller senker du Podcast-hastigheten på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Podcasts- app på iOS-enheten din.

Steg 2. Spill hvilken som helst podcast som vanlig → Trykk på Podcast Name .

Trinn 3. Nå har du tre alternativer–

  • 1x - Den er satt som standard avspillingshastighet.
  • 5x - Den lar podcast spille 50% raskere. Jeg synes det er mer praktisk, siden det ikke bare holder farten på et normalt nivå, men også opprettholder ganske god tonehøyde og lyd som lett kan forstås.
  • 2x - Det dobler avspillingshastigheten. Det blir veldig nyttig, spesielt i en situasjon når du vil høre på noen episoder raskt. Den eneste ulempen med det er at det endrer tone og tonehøyde for stemmer.

For å øke hastigheten med 50%, trykk på 1x-knappen en gang. Hvis du vil doble avspillingshastigheten til podcasten, trykker du bare på 1x-knappen to ganger.

For å redusere podcasten, trykk bare på hastighetsknappen. Hvis hastigheten er doblet, trykk på den en gang for å komme ned til 1 / 2x. Trykk på den igjen for å gå tilbake til standardhastigheten.

Pakk inn

Jeg synes Podcasts-appen er veldig nyttig, siden den er enkel å bruke. Imidlertid er det en rekke tredjepartsalternativer som gir bedre brukeropplevelse. Hvilken er den funksjonen du liker mest i denne appen, og er det noen nye funksjoner du vil se i den? Del dine verdifulle tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å lese disse artiklene:

  • Slik hopper du 10 sekunder fremover / bakover på YouTube på iPhone
  • Hvordan aktivere mørk modus på YouTube
  • Slik spiller du YouTube-videoer i bakgrunnen på iPhone

For å lese flere slike raske tips, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.