Slik bruker du iMessage på Android-telefon

iMessage er enormt populært på tvers av iDevices. Fra Apple Pay Cash, videosamtaler, lydanrop til den nyeste sensasjonen “Animoji”, det har mange varme ingredienser som lar deg uttrykke alle livlige farger på følelsene dine. Dessverre er den bare tilgjengelig på iDevices. Sjarmert av uovertruffen sikkerhet og gode funksjoner, er det alltid mange som ønsker å bruke iMessage på Android-enheten sin.

Hvis du er en av disse Androids-brukerne som er villige til å legge hendene på iMessage, kan du ikke være lykkeligere å vite at det er et par apper som lar deg ta litt skive ut av Apples meldingsapp. Første ting først, prosessen innebærer litt løsning, og du må trenge en Mac for å komme over streken. Jeg vet at det ikke er riktig løsning i det hele tatt. Men vi har ikke noe alternativ - i det minste foreløpig.

Hvordan få iMessage på Android-enhet

Sett opp weMessage for å bruke iMessage på Android

weMessage lar deg chatte med vennene dine ved å bruke Apples iMessage. Appen støtter nesten alle de viktigste funksjonene som gruppeprat, enkel tilpasning, vedlegg, lese kvitteringer, innebygd videospiller, og nettleser, varsler, blokkering av kontakt, stor emoji-melding og mer. Utvikleren sier at det også beskytter meldingene dine med AES-kryptering. For å bruke denne appen må du ha en Mac med aktiv iMessage-konto.

Trinn 1. Først ut, last ned weMessage-appen på Android-enheten din. Last ned weServer-appen din på Mac-en din.

Steg 2. Siden appen ikke er tilgjengelig fra Apples offisielle Mac App Store, må du endre sikkerhets- og personverninnstillingene for å installere denne appen på Mac-en. Når den er installert, åpner du den og følger instruksjonene for å sette den opp.

Trinn 3. Åpne deretter weMessage-appen på Android-enheten din. Logg deg deretter på med IP-adresse, e-postadresse og passord. Når du har signert den, er du klar til å gå.

WeServer-appen vil gjøre din Mac om til en server for å videresende iMessages til weMessage Android-appen.

I utgangspunktet tar det iMessages levert til Mac-en og videresender dem til en Android-smarttelefon eller -brett.

Som uttalt av utvikleren på Reddit, fungerer weServer-appen som en bro mellom en Mac og en Android-enhet.

WeMessage fungerer ved å bruke Apples utviklerverktøy som kobles til Messages-appen, så vel som ved å slå på tilgjengelighetsfunksjoner som skal utføre sending av meldinger. Det var null reverse engineering involvert i opprettelsen av denne appen, så alle meldinger som sendes er legitime. I tillegg tror jeg denne implementeringen er rettferdig, ettersom du fortsatt trenger å ha en Apple-enhet for å bruke iMessage, men den utvides bare til alle enheter. ”- Roman Scott, utvikleren

Sjekk ut denne raske videoen for mer informasjon:

Merk: Det er ikke noe nytt med å bruke Mac til å videresende meldinger til Android-enheten ettersom flere apper har gjort det. Appene, som ble opprettet i fortiden basert på samme konsept, har imidlertid blitt blokkert av Apple. Så vi forventer at det Cupertino-baserte selskapet også vil få det ut av veien denne gangen.

Bruk Android-appen “SMS for iMessage” (iChat)

Det er en annen app kalt “SMS for iMessage App (iChat)” for Android. Det er gratis tilgjengelig og lar deg sende opptil fem meldinger gratis på en dag. Etter det må du oppgradere den til pro-versjonen for å sende ubegrensede meldinger.

Hvordan fungerer iChat? SMS til iChat lar deg rute tekstmeldingene mellom Mac-en og Android-telefonen.

Etter at du har lastet ned appen på Android-enheten din, må du opprette en konto. Deretter må du legge til kontoen din i iMessage-appen.

Det beste med denne appen er at du ikke trenger å installere noen app på Mac-en. Dessuten er installasjonsprosessen mindre smertefull.

Den lagrer tekstmeldingene dine opptil 3 dager for å gjøre offline levering mulig. For sikkerhet krypterer du meldingene dine og fjerner dem etter 3 dager.

Det er det!

Happy iMessaging på Android!

Det er på tide å gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om iMessage og funksjonene som har sjarmert deg. Fortell oss også hvilken av de to appene som er nevnt ovenfor, du har valgt for iMessaging på Android-enheten din.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste WhatsApp-alternativer
  • Hvordan få Animoji på alle iPhone- og Android-enheter
  • Hvordan bruke iMessage på Windows

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar