Slik sender du forsvinnende bilder og videoer i WhatsApp på iPhone

Facebook-eide WhatsApp har fått en hovedfunksjon som er ment å gjøre den populære meldingsappen mer spennende. Den nye "Status" -funksjonen lar deg sende forsvinnende bilder, videoer, GIF-er til vennene dine.

De sendte bildene og videoene forsvinner automatisk etter 24 timer. Status er sikker på at du fyrer opp opplevelsen din; gir en bedre måte å holde alle vet hva du gjør. Basert på funksjonalitet er det veldig likt “Stories” -funksjonen på Instagram og Snapchat.

Slik sender du forsvinnende bilder og videoer i WhatsApp på iPhone

Trinn 1. Først må du oppdatere WhatsApp til den nyeste versjonen. (Gå til App Store → Oppdateringer). Start deretter meldingsappen på iPhone.

Steg 2. Trykk på Status- fanen nederst.

Trinn 3. Trykk på statusikonet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4. Ta en selfie, bilde eller en video.

Du kan også velge foto / video fra biblioteket ditt. For å gjøre det, trykk på velgerknappen nederst til venstre på skjermen og velg bildet du vil bruke.

Trinn 5. Du har muligheten til å legge til emoji, tekst og tegne på bildet → Til slutt, send bildet til vennen din.

Det er gjort!

Mer om WhatsApp-statusfunksjon:

  • Når du oppretter WhatsApp Status-oppdatering, vil den være synlig for alle. Imidlertid får du muligheten til å endre den til Bare del med eller Mine kontakter unntatt.
  • Statusfanen inkluderer Min status, Nylige oppdateringer og viste oppdateringer. Min status viser den siste statusen din. Du kan sjekke ut hvem som har sett den.
  • Vi har laget en komplett guide for hvordan du bruker WhatsApp Status-funksjonen på iPhone. Sørg for å sjekke den for å bruke denne nye funksjonen perfekt.

Bunnlinjen

Visstnok vil statusfunksjonen gjøre WhatsApp mer omsettelig. Facebook kan endelig hente inn annonser i den populære meldingsappen sin. Selv om denne betydningsfulle endringen ser ut til å være ganske spennende, gjenstår det å se hvordan brukere tar på seg det.

Video Walkthrough

Nylig har WhatsApp fått noen spennende funksjoner som for eksempel muligheten til å videresende en melding til flere brukere på en gang, stille meldinger i kø uten nett, to-trinns bekreftelse og muligheten til å slette spesifikke medier fra en individuell samtale, etc.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske og lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar