Hvordan dele iCloud Drive-mapper fra iPhone og iPad i iOS 13

Deling av mapper i Notes og iCloud Drive har vært en langvarig forespørsel fra Apple-brukere. Og selskapet har oppfylt dette i sin iOS 13-programvareoppdatering som ble kunngjort i WWDC 2019. Nå er det enkelt å dele flere icloud-mapper med andre mennesker om gangen. La oss følge denne guiden for å vite hvordan du deler mapper iCloud Drive fra iPhone og iPad i iOS 13.

Dette samarbeidet med mapper er også mulig i macOS Catalina, bortsett fra iOS 13 og iPadOS 13. Det beste med denne funksjonen er at du kan dele flere mapper samtidig. Siden Apple har lansert en buggy iOS 13-utvikler-beta, anbefales det ikke å kjøre denne programvaren på din primære enhet. Apple vil gi ut sin offentlige beta i juli i år.

Hvordan dele iCloud-mapper med andre i iOS 13 og iPadOS 13

Trinn 1. Start Files-appen på iPhone eller iPad.

Steg 2. Naviger til iCloud-stasjonen i Files-appen. Trykk på Bla gjennom fra bunnmenyen, og trykk på iCloud Drive .

Trinn 3. Velg deretter iCloud-mappen du vil dele.

For å dele flere mapper, må du trykke på Velg fra øverste høyre hjørne av iPhone- eller iPad-skjermen og velge mappene . Deretter kan du trykke på Del-ikonet fra nedre venstre hjørne av enhetsskjermen.

Trinn 4. For å dele en enkelt mappe trykker du hardt på en mappe og trykker på Del .

Trinn 5. Nå kan du velge det foretrukne delingsalternativet du vil dele iCloud-mappen med.

Sveip opp aksjearket, For å finne andre alternativer, som inkluderer Legg til personer. Ved å bruke dette alternativet, kan du dele de valgte mappene med flere personer i kontakten din.

Du kan også trykke på Delalternativer som gir tilgang til en mappe som "Alle med lenken" og "Kan gjøre endringer" tillatelse.

Personen du har delt mappen med, må pakke ut den mappen for å få tilgang til innholdet i den mappen.

Merk: iOS 13 glipper automatisk mappen før den sendes. Mottakeren må pakke ut mappen ved å bare tappe på den. Mottakeren kan lagre den mappen hvor som helst i Files-appen.

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Denne metoden for å dele mapper vil gjøre livet vårt enklere da vi kan dele mer innhold fra iCloud Drive. Du kan nå sende dokumenter, bilder og andre ting fra iPhone eller iPad.

Du kan også gjerne lese:

  • 20 superkule iOS 13 og iPadOS 13 skjulte funksjoner
  • Slik oppdaterer du appene dine på iPhone og iPad i iOS 13 og iPadOS
  • Slik bruker du Memoji-klistremerker i iOS 13 på iPhone
  • Slik bruker du Volume HUD på iPhone og iPad

Finner du denne metoden praktisk? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Skriv kommentarene dine i seksjonen og last ned appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer på iOS 13.

 

Legg Igjen Din Kommentar