Slik deaktiverer du posisjonshistorikk i Facebook på iPhone: Beskytt ditt privatliv og redd batterilevetiden

Facebook-appen har vært en skurk for batterilevetiden din. Det var visse feil som pleide å spise opp batteriet, selv når du ikke er på appen. Disse feilene er nå løst av Facebook, og oppdateringen hevder å løse problemet med batteriavløp forårsaket av Facebook iPhone-appen.

Etter å ha gått gjennom feilrapporten, var en ting å merke seg at selv om du har lukket Facebook-appen, vil det fortsette å spore plasseringen din. Dette kan ikke betegnes som en feil, snarere som et spionskript fra Facebook. Uansett hva det måtte være, er det nå løst.

Facebooks andre funksjon i nærheten venner slår automatisk på posisjonsloggen. Funksjonen er for øyeblikket tilgjengelig på utvalgte områder, så denne guiden vil være nyttig for de som har denne funksjonen på sine iOS-enheter.

Her vil vi gi en trinnvis veiledning om hvordan du deaktiverer posisjonsloggen i Facebook. Det er to grunner til å gjøre dette: For det første sparer det batteriet, og det andre er personvernet ditt.

Slik hindrer Facebook sporing av posisjonsloggen din på iPhone

Fra Facebook-appen selv

Trinn 1. Start Facebook- app fra startskjermen.

Steg 2. Trykk på Mer, som ligger nede til høyre på skjermen.

Trinn 3. Trykk nå på Venner i nærheten (denne funksjonen er tilgjengelig i utvalgte områder).

Trinn 4. Trykk nå på tannhjulikonet og velg Stedsinnstillinger.

Trinn 5. Slå av posisjonsloggen ved å trykke på den.

Når du har gjort det fra den offisielle Facebook-appen, er det nå på tide å begrense Facebook-appen for å spore plasseringen din ved hjelp av iOS-innstillinger.

Deaktiver Facebook Location Tracking fra iPhone

Trinn 1. Gå inn på Innstillinger- appen fra startskjermen.

Steg 2. Nå trykker du på Personvern.

Trinn 3. Trykk på Location Services → Facebook.

Trinn 4. Det vil være tre alternativer å velge mellom: Aldri mens du bruker appen og alltid. Trykk på Aldri.

(Du kan også velge “Mens du bruker appen”, men hvis du er bekymret for personvernet ditt mer enn batterilevetiden, anbefales det å slå denne funksjonen til “Aldri”).

Se hvordan du deaktiverer posisjonsloggen i Facebook på iPhone:

Facebook vil ikke lenger følge med på plasseringen din. Det er en ulempe med det, du vil ikke kunne ta med et sted i innlegget ditt, sjekke inn eller sjekke steder i nærheten. En annen løsning for dette problemet er at du kan endre alternativet "Mens du bruker appen", og senere når du er ferdig, kan du endre det tilbake til "Aldri".

Del tankene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar