Beste online spill for Mac i 2020: Feel the Excitation on a Large Screen

Mac er en utmerket plattform for produktivitet. Et område du kanskje sliter med er å finne online spill å spille på Mac. Plattformen har ikke så mange spill som Windows. Dette er interessant siden iOS faktisk er den beste plattformen for mobilspilling. Det betyr ikke at du ikke vil ha mange gode alternativer. Vi har samlet en liste her over de beste Mac Online-spillene. Fra MOBA til førstepersonsskyttere til 4X Strategi, det er et Mac-spill her for alle. La oss lese videre og finne ut hvilken som er for deg.

Beste Mac Online-spill i 2019

#1. ARK: Survival Evolution

Dette er en personlig favoritt. ARK, som navnet antyder er et online spill for å overleve i flere spillere. Du er alene på en øy befolket av gigantiske dinosaurer og andre spillere. Du må bygge alt fra en brann til forsvar for husholdningsstrukturer fra bunnen av. Du gruver omgivelsene for ressurser som Minecraft, men du må være på vakt for fiendens mennesker og dinosaurer.

Dette er et veldig intensivt spill. Forsikre deg om at Mac-en har de nyeste grafikkdriverne. Og du vil ha den beste opplevelsen hvis du kjører den på en Mac med et diskret grafikkort. Mens dette er et online spill, husk at det er en premiumtittel. Med mengden innhold, får du imidlertid definitivt pengene dine verdt.

Pris: $ 17.49

Plattformer: MacOS, iOS, Android, Windows, Xbox One, PS4, Nintendo Switch

nedlasting

# 2. Rocket League

Dette online spillet er perfekt for deg hvis du leter etter en blanding av sport og bilkamp. Rocket League er et enkelt konsept å forklare: Du spiller fotball, men med turbodrevne rakettbiler i stedet for spillere. Takket være det konkurrerende sportslige opphavet, kjører Rocket League bra på et bredt spekter av Mac-maskiner. Det er et premiumspill, men med en lav pris, så det er ikke mye av et utlegg. Spillet er tilgjengelig på et bredt spekter av plattformer inkludert Mac, så du vil aldri ha problemer med å finne andre spillere.

Pris: $ 19.99

Plattformer: Windows, MacOS, iOS, Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Linux

nedlasting

# 3. Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike er en absolutt FPS-klassiker. Nesten alle har spilt en kamp Counter-Strike: GO eller Counter-Strike 1.6 på det ene tidspunktet eller det andre. Som kildemotoroppdatering til den klassiske ser den greit ut, men kjører på bokstavelig talt ethvert system. Det har ikke noe å si om du har en $ 5000 Mac Pro eller en tidligere gen Macbook Air. Dette er ett online spill som ikke har problemer med å kjøre på noe. Hvis du ønsker å skyte noen motterrorister på Dust2, kan du også gjøre det på Mac.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS, Linux, Xbox 360, Playstation 3

nedlasting

# 4. Minecraft

Nå er dette et spill med flere spillere som er blitt portert til nesten alle tenkelige systemer. Mac er intet unntak. Fordi Minecraft er bygget på Java, er det enkelt å portere. Dette betyr at du får full, fettopplevelse på Mac-en uten kompromisser. Du får den samme håndverks- og overlevelsesopplevelsen i en massiv prosessuelt generert verden.

Dette er et spill med grafikk som skalerer med systemets spesifikasjoner. Så du får en flott kjerneopplevelse på nyere MacBook-er med integrert grafikk. Men Mac Pro eller iMac vil virkelig skinne med innstillingene som er oppringt til 11.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS, iOS, Android, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Nintendo Switch, Nintendo 3DS

nedlasting

# 5. Heroes of the Storm

Dette er en ekstremt populær flerspiller-MOBA som er en crossover av populære franchiser som Warcraft, Diablo, Overwatch og andre. Som en gratis spill-tittel kan du hoppe direkte inn i hero brawler-handlingen, uten økonomisk utlegg.

På grunn av arven etter e-sport, er Heroes of the Storm designet for å kjøre bra på et bredt spekter av plattformer, så dette er et spill til og med inngangsnivå-Mac-er vil kunne administrere. Heroes of the Storm tilbyr et stort utvalg av spillestiler, med 87 forskjellige spillbare figurer, hver med sine egne ferdigheter, styrker og svakheter.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS

nedlasting

# 6. Sid Meiers sivilisasjon VI

Dette er et utmerket spill, både online og offline. Som den nyeste tittelen i Civilization-serien, er dette et av de beste 4X Strategi-spillene som er tilgjengelige på alle plattformer. Mac er ikke den eneste Apple-plattformen den er tilgjengelig på: Det er utmerkede Civilization 6-porter på iOS for iPad og iPhone også. Du får en veldig dyp strategiopplevelse som tar deg gjennom tidene som en av mange verdensledere.

Individuelle spill kan kjøres i timevis. Hvis du leter etter den virkelige flerspilleropplevelsen, er det til og med et online “no-quit” fellesskap av spillere som er fast bestemt på å se hver økt til slutten. Dette er et annet spill som er lett på systemressursene. Du kan til og med få den til å kjøre native res på en Retina iMac- eller MacBook-skjerm.

Pris: $ 17.99

Plattformer: Windows, MacOS, iOS

nedlasting

# 7. fortnite

Dette Battle Royale-spillet er en internasjonal sensasjon. Slipper deg bort på en øy med 99 andre konkurrenter, samler du ressurser, bygger strukturer og kjemper for å holde deg i live, mens det trygge rommet lukkes innover. Fortnite har blitt spesielt populær med utgivelsen av mobile porter, inkludert en iOS-versjon av høy kvalitet. Men skrivebordsopplevelsen er hva du får på Mac.

Hvis du har et anstendig diskret grafikkort, vil du kunne få Fortnite til å kjøre på en jevn 60 FPS: dette er viktig hvis du prøver å spille konkurransedyktig. Med overbevisende flerspillerhandling er dette et av de beste gratis online spillene du kan spille for Mac.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox One, Playstation 4

nedlasting

# 8. Dota 2

Dette er en ekte Valve-klassiker. Basert på en Warcraft 3-mod, er Dota 2 MOBA-spillet som titler som League of Legends og Heroes of the Storm streber etter. Du får en enkel MOBA-opplevelse uten tvil MOBA-opplevelsen som er gjort mest for å definere sjangeren. Som en helt spiller du på hver side av kartet for å kjempe med motstandere og fiendens kryp, strategisk ved å bruke spesielle evner.

Som med de fleste MOBAer, er målet ditt å ødelegge fiendens base på den andre siden av kartet. Visuals ser bra ut på høyere innstillinger, men dette er et helt skalerbart spill. Som en freemium-tittel kan du spille på Mac gratis med Dota 2. Den vil se bra ut og prestere på et bredt spekter av Mac-maskiner. Og det er et veldig sterkt Dota 2-samfunn også å involvere deg i.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS

nedlasting

# 9. Hearths

Dette er en unik spin-off av Warcraft-franchisen, et turnbasert multiplayer-kortspill på nettet. Ved å bruke et kortstokk og budsjettert av manaen din, prøver du å bringe fiendens helse ned til null, gjennom en kombinasjon av strategi og et kraftig dekk. Som en spillfri tittel har Hearthstone ingen reelle inngangsbarrierer: Du kan komme rett inn i dette spillet fra hvilken som helst Mac, spesielt med tanke på at det er milde systemkrav. Hvis du er i humør for noe lavmælt strategispill, er dette spillet for deg.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows, MacOS, iOS, Android

nedlasting

# 10. EVE Online

Sist, men ikke minst, la oss ikke glemme et av spillets mest utrolige nettsamfunn. EVE Online har eksistert i over et tiår. Mac-porten gir deg den fete skrivebordsopplevelsen. Du vil være forberedt med et solid, diskret grafikkort for dette spillets spektakulære visuelle effekter, men det skalerer godt også på lavere maskinvare.

EVEs magi kommer fra graden av rollespill som spillerne legger til den. Du kan være hva som helst i sci-fi-verdenen: En pirat, en kapitalist, en diplomat. Mye spillerengasjement foregår offline, med varer og skip som blir kjøpt for ekte penger, og det blir opprettet avtaler mellom grupper. Og det beste er at EVE har gått over til en flott Free to Play-modell. Du får mange fantastiske opplevelser uten kontantutlegg.

Pris: Gratis

Plattformer: Windows MacOS, Linux

nedlasting

Det er alt spillere!

Logger av…

Mac har kanskje ikke så mange online spill som andre plattformer. Men det mangler ikke på utmerkede kvalitetstitler av hver sjanger. Hvis du har gått gjennom denne listen, er vi sikre på at du har funnet et Mac-spill på nettet som passer for deg. Enten det er Rocket Leagues bilkamp, ​​kamp Royale i Fortnite eller langsom tempo i verdensherredømme i Civilization VI, det er en her for deg. Og siden mange er gratis å spille, kan du laste ned disse online titlene til Mac-en og spille dem direkte, uten problemer.

Du kan også gjerne lese andre innlegg ...

  • Beste Apple Arcade Family Games for iPhone, iPad og Apple TV
  • Beste Apple Arcade Puzzle Games for iPhone, iPad, og Apple TV
  • Beste FPS-spill (First Person Shooter) for iPhone og iPad
  • Beste spill med to spillere for iPhone og iPad

Hva er dine favoritt online spill for macOS? Vil du se andre spill på denne listen? Del svarene dine i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også dele lenker på våre sosiale mediesider: Facebook, Twitter og Instagram. Og den beste måten å få kontakt med oss ​​på er å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.