Beste iPhone 6 og 6 Plus-stylus som du må måtte gi hvile til fingertuppene

Er du lei av å bruke fingertuppene eller bygger den kløne fingeren opp smuss på berøringsskjermen på iPhone? Hvis noe av dette er en bekreftende tone, er det på høy tid å sjekke den tilgjengelige pekepennen til din avanserte enhet. Markedet er oversvømmet med noen bedårende og funksjonell pennen i forskjellige farger som passer dine behov på en nøyaktig måte.

La oss her se på noen av de beste iPhone 6 og 6 pluss-pennen du må ha for å gi deg litt hvile til fingertuppene. Sammensatt av en rekke materialer som aluminium, stål, etc., vil du absolutt bli forelsket i disse fantastiske stylusene veldig snart. Noen har også dobbel funksjonalitet til å tjene som penn!

Beste iPhone 6 og 6 Plus Stylus

#1. Milemont

Milemont har laget en pekepenn, som er følsom for trykk og vipp. Dette lar deg endre linjevikt og lage subtile skyggelegging. Denne pennen er spesielt nyttig for brukere som liker å tegne og tegne med presisjon.

Langt batteri er en av de blendende funksjonene til denne pennen. Når du har ladet denne pennen, kan du bruke den i åtte timer. Auto-sleep-funksjonen sparer batteriets levetid.

USP: Auto-sleep-funksjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. amPen Capacitive Stylus

Den ultrafølsomme pennen amPen er hver tomme du må ha for berøringsskjermenheten. Du kan bruke pekepennen til mange av Apple-enhetene dine, så vel som HTC- og Samsung Galaxy-fanene uten problemer.

Stylusen er designet i en penneform, og kan skryte av en solid aluminiumsdel og har en myk, slitesterk spiss som sikrer en ripefri skjermflate på iPhone.

USP: Praktisk designet

Sjekk ut på Amazon

# 3. LIBERRWAY

LIBERRWAY tilbyr et sett med ti styluspenner i et fargerikt utvalg. Selskapet har produsert tuppen av pennen fra myk og ripebestandig gummi. Du vil nyte utmerket kontroll over spissen mens du skriver eller tegner noe på den store skjermen på din iPhone.

Aluminiumsdelen til denne pennen holder den beskyttet og varer lenge. Som andre penner har denne pennen også et klippdesign som hjelper deg å klemme den i lommen, boka eller dagboken.

USP: Aluminiumslegeme

Sjekk ut på Amazon

# 4. DHTS

DHTS gir unik pekepenn som også kan skryte av kulepenn. Denne to-i-en-designen er 100% kompatibel med alle kapasitive berøringsskjermenheter som iPhone 6 Plus og andre iPad-er. Den premium gummitippen gir deg den følsomme berøringen pennen glir jevnt over skjermen.

Du kan velge hvilken som helst styluspenn fra det fargerike utvalget av ti penner. Dette settet med pekepennen kan være et perfekt gavealternativ for dine venner og kjære.

USP: Sensitiv berøring

Sjekk ut på Amazon

# 5. Anngrowy

Dette er en annen to-i-en pennepenn, som har en kulepenn å bruke på papir. Enten du jobber med en digital enhet eller et papir, er Anngrowy din one-stop-løsning som en penn. Ikke la fingeravtrykk, riper eller fett på iPhone-skjermen ved å bruke denne pennen.

I den ene enden er det en ultrafølsom pekepenn, og i den andre finner du en høypennepule av høy kvalitet. Denne lette pennen er lett å ha med sin klippdesign.

USP: lett pekepenn

Sjekk ut på Amazon

# 6. Awinner

Dette tilbudet fra "AWINNER" er opp til oppgaven for en jevn skriving eller notisopplevelse. Det som hjelper den med å gjøre imponerende utslag, er den elastiske fine spissen som glir på berøringsskjermen med teft.

Den aktive sensorteknologien øker funksjonaliteten ytterligere. Og med støtte for flere kjente apper som Evernote, ZoomNotes og mer, sørger AWINNER for at tiden din når du tar notater forblir en hyggelig opplevelse.

Snakker om batterilevetiden; den kan gå opptil 12 timer etter at den er fulldrevet. Når det gjelder design, gjør den anodiserte aluminiumslegeringen med mykt gummigrep en sikker innsats for daglig bruk.

USP: Elastisk fin spiss

Sjekk ut på Amazon

# 7. Teviwin

Teviwin har designet denne pennen, som gir deg opplevelse så lydhør som fingerberøring. Pennen ruller jevnt over berøringsskjermen på din iPhone. Den er fullt kompatibel med alle kapasitive berøringsskjermenheter.

På den andre siden av denne pennen, vil du finne en kulepenn for enkelhets skyld. Du trenger ikke å ha en egen kulepenn med deg. For å forhindre riper i telefonkjermen bruker Teviwin det slitesterke myke hodet.

USP: Slitesterkt mykt hode

Sjekk ut på Amazon

# 8. AmazonBasics Capacitive Stylus

Den unike muligheten for å velge tipsstørrelse fra tips på 5 mm, 6 mm og 7 mm, er det som gjør den svartfargede pennen til en bedårende blant brukere av iPhone 6/6 Plus.

Den ikke-klumpete pennen er laget av aluminium og har en lommeklemme for enkel lagring og er også kompatibel med andre berøringsskjermtabletter og smarttelefoner.

USP: Innebygd lommeklemme

Sjekk ut på Amazon

# 9. amPen Hybrid Stylus

Den ultrafølsomme stylusen amPen Hybrid Stylus som er kompatibel med nesten alle berøringsskjermbaserte enheter er designet som en penn og gir en fantastisk følelse som bare kan oppleves når du holder den mellom fingrene.

En lanyard er festet med den lette pennen, slik at du kan bære den hvor som helst praktisk. Det kan skryte av et sølvlomme klips også. Den myke, ledende hybridspissen kan byttes ut når den er utslitt, og dermed vil pennen være der for deg for alltid!

USP: Utskiftbar hybridspiss

Sjekk ut på Amazon

# 10. The Friendly Swede Basics - Bundle of 6 Stylus

Den mellomstore pennen er bare perfekt å ha til din Apple-telefon og er kompatibel med andre pekeplateenheter på en strålende måte. Den lette, innebygde klipsdesignpennen laget av aluminiumsdel er tilgjengelig i en pakke på 6 og hver i forskjellige farger som sort, gull, sølv, etc. med forskjellige gummitippestørrelser.

Det er en farget mikrofiberklut med bunten for å sikre at skjermen blir ripefri og støvfri. To lanyards på 15-tommers lengde er også der med bunten som kan festes eller løsnes med pennen din.

USP: Leveres med mikrofiberrenseklut

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

En kombinasjon av kulepenn og pekepinne virker en smartere avgjørelse for enhver iPhone-bruker. Ved å endre endene kan du også bruke din digitale penn på berøringsskjerm og på papir.

Du vil kanskje utforske mer tilbehør:

  • Beste iPhone 6 og iPhone 6 Plus kamera tilbehør
  • Beste iPhone 6 Plus bilmontering
  • Beste iPhone 6 Plus lærvesker
  • Beste iPhone 6 Plus Kickstand tilfeller

Hvilken stylus vil du kjøpe fra listen over? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Ikke glem å laste ned appen vår for å utforske flere iPhone 6-tilbehør.